Змогла роздягатися

Lindsay Lohan: "Я знаю, хто мене загинув"

Ліндсай Лохан принаймні вдалося зробити цей фільм з невеликим бюджетом і дуже сумнівним обговоренням сценарію. Так, в цей час Ліндсай не ослабливе до наркотиків, так, картина отримала «родзинка», але «Я знаю, хто загинув мене» збирали більше, ніж витратили, і тому всі праці ЛіЛу, ледь стоячи на ногах, не завадили. Вона вибрала цей трилер з сексуальністю, граючи відразу два персонажа - незахищена дівчина з фантазійною фантазією і чарівним наркоманом. Але в той же час Лохан завдав не тільки бажання у чоловіків, а й життєдіяльності, граючи потерпілий маніак, який позбавив руки і ногу.

р.

Метью Макконагей: "Супер Майк"

Симфонічний стиль, плавні рухи та сексуальне тіло актора були високо оцінені аудиторією, які вже бачили Super Mike в театрах. Роль-дотримання Матвія, адже в наступному фільмі він відіграє пацієнта СНІДу і він швидко втрачає вагу.

Демі Мур: "Стриптиз"

Назва фільму говорить сама за себе. Ця роль, безсумнівно, найкраща в кінографічній галереї Demi.

Joe Manganiello: "Супер Майк"

Маскулін на початку цього актора є видатним. Тексти пісень, а це означає: Він закачував, він чарівний і він мастурбує, але ми не повинні знати, що всередині нього, але чому, коли у нас є такий сексуальний винищувач перед нами? Поставив мене, виставив мене повністю! :

Єлизавета Berkeley: "Показати гелі"

Кілька років тому я мав можливість дивитися цей фільм. В принципі фільм не поганий, але до цього я дивився «Бурреск» і «Показати гелі» я зданий менш яскравим або чимось, хоча сюжетна лінія є більш цікавим. Elizabeth Berkeley є сексуальна білявка з a дуже хороший тіло, але не більше.

Панчохи Tatum: "Супер Майк"

Він отримав на правій трасі. Він відмінно допоміг режисеру фільму «Супер Майк», розповідаючи про складну долю танцюристів цього жанру.

Мариса Томей: «Врестлер»

Гарячий Мариса був номінований на Оскар за підтримуючу роль у фільмі «Брестлер», а головний герой фільму – Міккі Рурке – отримав номінацію як «найкращий актор». І він пішов без винагороди.

Наталія Портман: "Інтимація"

У 2004 році краса Наталі за кілька хвилин дозатора перед Clive Owen у фільмі «Інтимація». Гарне тіло, красива близнюка, але вона занадто тонка для стриптизера.

Matt Bomer: "Супер Майк"

Мат, хоча гей, але стриптизерка відіграла автентично. Перед жінками були голодні, він роздягається.

Джессіка Альба: "Син-Сіті"

Танець Nancy від Alba вийшов дуже сексуальний. Я не люблю дзвонити Alba сексуально, тому що вона виглядає як невинний ангел, але в цьому фільмі вона створила дуже спокусливий образ. Я чекаю продовження, тому що фільм чудовий, і лисиця просто радість для очей: Mickey Rourke, Джессіка, Devon Aoki.

871362

Jessica Biel: "Оксід"

Jess має дивовижну спортивну фігуру і вона була ідеальною для ролі стриптизера.

Крістен Стюарт: "Дерево в Рілі"

Крістен - це не хороша дівчина і, як виявилося, образ спокусника з 2010 року не відчужається їй. Красива картина, хоча сама стрічка не бачив і не знаю, якщо це варто.

р.

Alex Pettifer: "Супер Майк"

Ще один стриптизерка від Super Mike.

Роза Макгован: "Гріндхаус"

Я люблю фільми Тарантіно і Родрігез, тому я сподіваюся, щоб незабаром оцінити майстерність полю танці Роза Макгован. Я думаю, що вона дуже добре на своєму тілі.

Зал Беррі: "Франці і Аліса"

Роздягання і шизофренія сумісні в кіно. У цьому фільмі зуміли грати психологічно хвору жінку і екзотичний танець одночасно.

Salma Hayek: Від Dusk до Dawn

Кульовий танець, культова плівка, фігура культа.

Мена Суварі: "Секс і брехи в Sin City"

Я поганий уявляю чоловіка як стриптизерка, але такий характер в її акторському житті.

999 р.