Хлое Морец.

Вона тільки п'ятнадцять років і є Голлівудська зірка. Тепер дизайнери помітили його. Що вони знаходять в ній? Мар Якобс каже, що маленькі дівчата допомагають дивитися на світ через призму п'ятнадцятирічного, забуваючи про дорослі люси.

Chloe Moretz був народився в Атланті. Її батько є пластичним хірургом і матір'ю її є практикуючий медсестра. Як видно, сім'я не синя. Вона також має чотири старших братів.

Мій тато - це хірург і мій мама - це медсестра, для них - це темний ліс. Я ніколи не був актрисою.
Тревор вступив в театральну школу і переозброєні монологи будинку. Дівчина була п'ять років, але вона почала вчитися з ним. Вона любила її так багато, коли вона і її батьки переїхали з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, вона перейшла на батьківство і почала відвідувати кастинги на місцевих кіностудії.

У червні отримала нагороду «Справа майбутнього», яку раніше присуджено Каті Холмс і Зое Салдана. Макс. Мара Віце-президент Ніколя Гербер-Марамотті сказав:

Chloe показує свій талант однаково на екрані і на червоному килимі. Її почуття стилю в її крові.

Один з найбільших режисерів, Мартін Скрсе, в "Охоронці часу", який зірвав Хлое, сказав про дівчину:

Хлое харизматично. Вона привертає увагу на себе, але вона може концентрувати себе, знає як працювати. П'ятнадцять років!

Хлое тільки 15 років, і вона вже пощастила зірвати не тільки в скерсії, але і в Буртоні «Даркові тіні». Який режисер зробив ще більше?

Вони обидва режисери моєї мрії. Мартин лікував мене, як батько - прокинувся, захищений. Він має молодшу дочку, мій вік! А Тим був веселий і сміється на набір, як він був мій вік. Він став для мене братом.
3250Р. 3700Р.

Але це не тільки в кіно, що вона успішна. Chloe тепер в моді, як риба в воді!

Я дуже люблю роботу для російської дружини! Я був одягнений і розчісувався як джаз-ера героїне, Луїза Брукс. Dior, Marc Jacobs, Ланвін ... Дуже красиво. Ви знаєте, що я зателефоную себе? Визначений модою в серці! У комплекті я відразу ж поговорю з стилістами одягу. Я запитаю, «Як ти схожий на вісімнадцятий погляд колекції Proenza Schouler?» Вони: Супер! Що про двадцять п'ятий і фортет? Я думаю, "Год!" Ні!
р.

Останнім часом стали улюбленці дизайнерів. Nicola Gerber-Maramotti коментує:

Це дійсно новий тренд. Я був уважним, що вона була в собі і що вона хотіла. Цей аудит приваблює дизайнерів: вони можуть лише мріяти про такі моделі.

Тим не менш, той факт, що вона є лише 15 років, можна побачити з розмови про хлопчиків і сумок.

З тих пір, як я був дитиною, я мріяв про сумку Chanel. Але мій мама сказав мені, що вона тільки купила її, коли я закінчив вищу школу, дати її в випуск. Але рік тому я зустрів французькому будинку і вони дав мені свою першу сумочку, чорний 2.55. Моя мама лякала, «Студентки, вони розбили всі мої плани!»
Коли запитала, якщо вона має дружбу, вона каже:

Про нас Приходьте! Я тільки п'ятнадцять! Не потрібно. Є дуже багато проблем з любов'ю. А потім я маю чотири старших братів - чому мені потрібні інші чоловіки в моєму житті?
17345734

Тим не менш, Chloe дійсно має дорослі мрії.

Я хочу бути такими, як мій idols - Natalie Portman, Meryl Streep, Audrey Hepburn і Grace Kelly.
Вона хоче стати іконою стилю і різноманітною акторкою.

Хоча ви знаєте, я вже універсальний художник - і вампір, і супергерой, і складний підліток, і щаслива дівчина. Я зробив великий. Я пишаю себе!

70003.

Цікаві факти

- Висота хлое 1,63 м.
до вона займається балетним танцями, баскетболом, плаванням і гімнастики;
до Моя улюблена їжа спагетті.
- Вибрані дисципліни в школі – хімія та математика;
- Мати обирає сценарії для своєї дочки, і приділяє увагу яскравому і неповторному проекту.