Стилі ікони 2012

Міжнародний список найстильніших людей 2012 року Нагадуємо, що традиція створення щорічного списку почалася в 1940 році, і до неї увійшли такі іконки стилю Аудрі Хепберн і Грейс Келлі. З 2004 року право на публікацію списку було передано до ярмарку Vanity Fair. У світі моди цей список вважається найбільш авторитетним, враховуючи його довгий час.

Я хочу сказати прямо, що це не рейтинг, але список – там немає місць, тому послідовність іменних імен не грає особливої ролі. До речі, деякі з наших співвітчизників отримали в Міжнародний Best-Dressed List цього року.

Кате Середньотон

У списку найстильніших людей на планеті входить Duchess Kate. Її наряди завжди вишукані і прості, але при цьому вона приділяє особливу увагу стильним аксесуарам, завдяки яким її зображення завжди виглядають сучасно. Кате не боїться яскравих кольорів - в її гардеробі є червоний, глибокий синій, відтінки пишної зелені (хоча любов багатих тонів властива багатьом роялцям - навіть Королева Єлизавета не розуміє ласощі з яскравим костюмом). Звісно, успішні наряди Kate – це робота її стиліста, але навряд чи варто недооцінювати почуття стилю дівчини, яка виглядає дуже актуально навіть в простих джинсах і сорочках. Не можна сказати про вечірні сукні.

Jessica Chastain.

Цього року Джессіка Шон на червоних килимах всіх престижних заходів. Я не можу сказати, що кожна з її образів була ідеальною, але в більшості випадків Джессіка доведе себе як жінка з відмінним смаком в одязі.

Законопроект Cunningham

The 83-річний Нью-Йорк Таймс модний фотограф відомий своєю любов'ю синього верхнього одягу. У теплій погоді він втілює вулиці в своїй відомій джинсової куртки (в якій він займає перші ряди в модних шоу), а коли холод змінює його на блакитну пухову куртку, з якою він був незрівняний протягом багатьох років. Що таке фірмовий стиль.

566839

Леа Сеїду

Lea - втілення французького стилю з його шикарною недбалістю і вишуканістю. До речі, цього року вона замінила свого співвітчизника Маріон Котільард, який, до кожного сюрпризу, не був включений до списку.

Джей-З

Цього року ми побачили дружину Beyoncé в класичних чоловічих костюмах. Незважаючи на те, що в повсякденному житті рапер все ще воліє більш розслаблений стиль в одязі, перетворюючи в елегантний чоловік чітко благословив його.

р.

Colin і Livia Firth

Не дивно, що актор Оскар-вигравача представлений в списку в парі з дружиною, адже вони елегантні і стильні дует.

Р

Том Бради.

Але Tom Brady представлена на списку, без дружини Gisele Bundchen. Але фото виходить з неї.

Бінгбін

Я вже писав про вишуканий стиль цієї китайської акторки, тому коментарі є зайвими.

Alicia ключі

У 2012 році Алісія віддала перевагу всім іншим жіночним елегантним стилем з натяком строгості, намагаючись на сукні-кейси в мінімалістичному стилі. У той же час Аліша не боїться розвести все це оригінальними зачісками і помітними прикрасами, вміло поєднувати класики і, наприклад, етнічні мотиви.

Марлі Сейф

Назва цього канадського журналіста та кореспондента CBS з’являється у списку найстильніших не вперше – навіть у 80-х роках Морлі завжди одягається шпилькою. У гардеробі чоловіків виключно дорогі костюми, які доповнює стильні краватки і ручники з оригінальними принтами. На мій погляд, це те, що хук Бас буде виглядати як у віці.

Цей чоловік може зробити навіть суворий Анна Вінтур сміється.

72276134

Мішель Харпер.

Michelle - модний редактор, стиліст і співзасновник косметичного бренду, все в одній пляшці. Стиль цієї леді важко описати в одному слово, але, відповідно до Michelle, вона “просто любить збірну і ретро”. Знімки Harper дуже різноманітні, хоча не завжди гідні. Тим не менш, вона часто вдається в розкішних елегантних луків. На мій погляд, Мішель Харпер, як Анна Делло Руссо з точки зору створення провокативних нарядів і вибору одягу, які з'являються в публіці. Останній, до речі, не на списку.

5625934

Річард Грант.

Цей англійський актор відомий нам для фільмів «Пенелопа», «Ірон Леді» та «Гургер і Рат Король», з ролями, в яких він відмінно справляється. Ще однією перевагою є можливість носити костюми в класичному англійському стилі.

Принцеса Александра Греція

Її ім'я на цьому списку є додатковим підтвердженням, що роялці сьогодні правило не тільки країни, але і модний світ.

Карлос Соуза

Цей вражаючий чоловік є головою прес-центру модного будинку Valentino. Як видно, він не байдужий до яскравих кольорів, шарфи з принтами і тапочки, які в новому сезоні на вершині моди.

219162

Файд Келфа

Актриса, режисерка, модель, іконка стилю і посол ново відродженого модного будинку Schiaparelli. Крім того, вона також миша таких монстрів від модного світу, як Жан-Паул Глостер, Крістіан Лоубін і Аццедін Алая. Я думаю, що немає необхідності в списку.

Едді Червоний

Красивий актор, привабливий чоловік і велика модниця Едді не змінює елегантний англійський стиль і не байдужий до створення Олександра Маккорона.

, м2

Стуси Бенде

Стицей – креативний директор бренду Alice & Olivia – часто з’являється в публіці в власних чудових творах, завдяки яким вона отримала місце в списку найстильніших цього світу.

Уляна Сергеєнко

Це зроблено! Російська жінка в списку найстильніших людей світу! Уляна повинна бути надана кредит - вона має унікальний стиль і її зображення завжди бездоганно. Також приємно, що її наряди (який вона, звичайно, створює себе) мікроелементи російського народного одягу, і це, ви згодні, дуже приємні. Красива жінка, талановитий дизайнер, робота якого цінується навіть в Парижі.

Безперервно бути ...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное