Кращі гарячі спортсмени на London Olympics

"Білий Усаїн Bolt" це те, що вони називають цей хлопець. 22-річний Француженський спринтер Крістоф Лемате доведений до світу, що не тільки чорні спортсмени здатні виграти золото на різних чемпіонатах. Кілька років тому він встановлює новий рекорд для Франції, працює 100 м в 9,98 секунд, і зараз, в 2012 році він працює швидше. Крістоф - це любов до атлетики, не йде на вечірки, віддаючи перевагу вечорам з книгою і мисленням про майбутні старти, а при цьому його серце безкоштовно.

доб. 2

Гарячі Аргентинський тенісист Juan Martin Del Potro показує гру на суді, але дівчата не виглядають на своїх кроках і прийомах, але на себе. Juan є одним з найбільш привабливих чоловіків в тенісі, хоча на мій погляд він є любитель.

2315968

Demetrius Pinder з Багамських островів вже протікає додому, закінчуючи сьомою в Лондоні в 400 м, але немає сумнівів, що він буде в Ріо. Піндер тепер 23 років і, відповідно до більшості експертів, занадто молодий для хороших результатів. Дівчата з Багамами, звичайно, розчаровують вильотом улюбленого спортсмена з змагань, але щоб познайомитися з Demetrius, ймовірно, не відмовлятися.

Ентоні Огого живе до останнього імені. Сильний, помірно красивий і я сподіваю, що він ще не був збитий в боксі, тому що цей спорт має величезну кількість травм.

Італійський мечсмен Альдо Монтано проповідить серця всіх, хто любить. Слово до бою і вперед!

Філіп Хлопець є німецькою гімназією, яка майже є основною нагодою в його батьківщині, але всі сподівання стругані, коли він йде на платформу. Може бути, він ручний (відносно, я тільки схожий на фігуру), але оболонки не люблять його. Дівчата радіють, бари чекають...

Clement Russo - це велика вага, яка повинна бути відхилена. Він набридливий для суперників і дуже привабливий для дівчат, особливо коли стоїть поруч з наметом китайський суддя.

р.

Перше, що мені подобається про французьку. Swimmer Camille Lacourt не так мастурбує назовні, але його очі, як глибини моря ... витягти, витягти і, нарешті, затягнути.

Британський трек і поле спортсмен Грег Рутерфорд виграв довгостроковий стрибок змагання цієї Субота, але перед золотом було в кишені, кожен помітив, що він був дуже добре з себе. Грег у Великобританії любив за свою чарівність, за свої досягнення і, природно, для його червоного волосся, як князя Гаррі.

Звертайтеся до своєї людини. Впевненість приваблює і тому Усаин Bolt у рідній Ямайці коханий, поважний, оцінив і, я не боятися цього слова, вони хочуть. Жінки, звичайно.

Johan Blake є другом і суперником Усайн Bolt. По-друге, після того, як Bolt у швидкості, але не другий у зовнішніх даних. Йохан - це досить чарівний хлопець, і коли Усаїн не зупиняється, всю увагу привернеться до нього. Наші чіпси. Йохан вже готовий.

Два найсвіжіших стрибків у воді – Кріс Mears з Великої Британії

... і Том Далі з США.

Роджер Федерер став 31 вчора. Людина в своєму прем'єрі втратив в фіналі Олімпійських ігор цього року, але привертала увагу своєю яскравою червоною формою і особистим шармом.

Р

Ніде без Michael Phelps. Він посередині.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное