Шарль-Арон.

Чарліз Ворон народився і піднявся в Південній Африці, давно мріяв відшукати один, довгий відчути себе матір'ю, але до 37 років і жив без реалізації жіночих снів. І тільки недавно вона повернулася до рідної Південної Африки, щоб взяти з нею малюка Джексон, який розповість про те, що Theron доторкнеться першого слова «мама». Актриса не думає про біологічних дітей ще й, бо нові проекти попереду, і вона ніколи не зустрілася з вірною людиною. Але не існує ніякої шкоди, бо він був прийнятим сином Джексоном, який зробив Чарліз щасливим, і вона може підняти сина гідної людини, адже вона має великий приклад - її матір Герда.

«Я хочу, щоб мати мій, люблячий але ярмарок, жорстке і водночас підтримуюче. Моя мама не намагалася змінити мене і дати мені, хто я. Вона допомогла мені підтримувати свою незалежність і стати людиною.

6 травня 2012:

Розмаїття ретельно живить Джексон з пляшки і дивиться навколо так, щоб ніхто не заважав з нею, насолоджуватися материнськими обов'язками, або його, отримувати догляд і відляку від матері. Чарліз довго хотів прийняти чорною дитиною, після прикладу Анджеліна Джолі і Сандра Буллок, щоб показати громадськість, що колір шкіри не важливий і дітям повинен бути коханим, не зайвих істот.

Може 7, 2012:

На сонних днях Чарліза завжди йде з сином, якщо вона знаходиться в іншій країні.

«Це мій подарунок від Бога. Не дивно, що дитина в світі, ніж йому.

Може 8, 2012:

Тепер малюк Джексон буде мандрівником, тому що тепер він летить з матір'ю до Парижа і назад. Цей день, папарази з фотографіями їх в аеропорту Шарль де Гаулле.

Джексон – найсвіжіші діти, які я бачив.

10 травня 2012:

Шарліз і Джексон візьмуть літак до Лондона на прем'єру Snow White і Huntsman. Джексон, безумовно, щасливий з матір'ю, але як ви хочете Charlize мати дочку, як красиво, як вона сама.

12 травня 2012:

Я чекав Джексона, щоб бути з мною довго. Процес прийняття не простий, але зараз він надходить і відчуває себе добре.

17 травня 2012:

Шарліз і його син залишають іспанський ресторан. Де б вони збиралися, я сподіваюся Джексон добре на літа.

22 травня 2012:

Шарліз і Джексон в аеропорту LAX, Лос-Анджелес. Серйозний хлопець!

11 червня 2012:

Розчаруйте поголені її голову за роль в фільмі Mad Max 4, але не розім'ясувати папаразиці, малюка і себе покласти на стильну капелюх. Воронка працює дуже важко, але навіть у міжфільмі він знаходить час для дитини.

17 червня 2012:

Шарліз захищає маленьку Джексон від дощу.

24 червня 2012:

Зараз Чарлізе в Намібії на множині Mad Max 4 і Jackson, як я розумію це, також з нею.

Кожна хвилина я можу сказати, що я не люблю Джексона більше, ніж я зараз. Але після 20 хвилин я кажу, «Дуже, як це можливо?» З кожним днем я розумію, що перед ним мій життя був порожнім.