Прада, мене, Ланвін.

Як це зараз не дивно. Екстремальні моделі та банти, навіть питання «Ді вони перестараються?» не можна запитати.

Келлі Мітендорф

У басейні з'явився 11. Але потім вона не могла працювати як модель, тому вона підписала контракт з моделювальним агентством багато років.

Про рік не почула, вона просто обговорювалася як модель з досить незвичайним і неформальним обличчям. Але ось сюрприз - Келлі з'явився в новому рекламному поході Prad. Разом з Келлі обличчям нової колекції італійського бренду стало маловідомою моделлю Ондрі Хардін і Фріда Густавсон. «Особливості модного максимізму» Відреставровані сучасні бажання розпоряджатися ігровою кімнатою дитячої мрії. й

3610Р. 4200Р.

13115618

Р

Це kelly mittendorf від danno watts на Vimeo.

Прада Рекламна кампанія 2011

Себастьян Симона

Обличчя Ланвіна

р.

Jacqueline Мердок

Творчий директор бренду Ланвін, Альберт Ельбаз, представив рекламну кампанію бренду за осінньо-зимовий сезон 2012-2013, в якому основні ролі виконуються звичайними людьми в віковому діапазоні від 18 до 80 років і зовнішніми даними далеко від стандартів професійних моделей.

Я був танцюристом в театрі Аполлона з 17 років. Кілька років тому я ходив через майдан Союзу, і молодий людина підійшов мене і попросив, якщо я міг би фотографувати. «Чому?» Він сказав, що він володіє веб-сайтом, який називається Advanced Style, де він розміщує фотографії модних старших. Я дозволяв себе фотографувати, і після того, як він назвав мене і сказав мені, що Ланвін шукав обличчя для рекламної кампанії. Я знаходився до фотосесії для бренда, який я знав дуже мало.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное