1361
Концептуальна креативність Clinton Felker
За майже годину поліцейські розповіли, що не стрибати з мосту.
У людей міліціонери рідко оцінюються, часто псуються, немовляючи лише погану роботу. Але другий день, два юні лейтенанти патрульного сервісу зробили справді героїчним актом. Андрій Терновик і його партнер Олексій Крестин врятував дівчину від самогубства. Хлопці майже за годину висувають 28-річну Ольга Семенова не стрибати з місту, що з'єднує Саратов і Енгельс. І коли вони дізналися, що вона вирішила зробити самогубство через серйозні захворювання, вони вирішили підняти гроші на лікування дівчини.
«На п'ятницю ми були на обов'язку на площі Пре-Брідж», - розповідає Андрій Терновік. Про одну годину вдень, автомобіль раптом прибув. Водій просто подрібнився в нас: дівчина стоїть на мосту, вона збирається стрибати! Ми не віримо в це.
«Я захоплений бінокулярний, я шукаю – і реально: десь посеред мосту, дівчина сидить на рейлінг, її ноги вішати,» Олексій Крестин виховав його. Ми відразу стрибаємо в машину і до неї. У мене є тільки одна думка: головне, щоб досягти успіху!
Протягом декількох хвилин хлопці вже там. Для того, щоб не лякати Ольги, вони почали підходити повільно, говорити. Я запитав його, що він зробив тут, як він відчував. Насамперед, Ольга категорично заборонила поліцейського підходити до неї, але поступово почала говорити. Виявилося, що дівчина має епілепсію з дитинства і через постійні атаки не може отримати роботу, ні мати нормальну сім'ю. Її чоловік залишив свою пару років тому, і вона залишилася самостійно з невеликою дитиною.
Я сказав: "Я, що причина, щоб закінчити життя?" Подумайте про дитину! Ви знову знаходите свою любов, ви так красиві! Я говорю спокійно, і в руках шука - раптом стрибати зараз! - згадує Андрій Терновик.
Хлопці занурили дівчину близько години, поступово знімаючи невеликі кроки в її напрямку. І коли вони вийшли досить близько, Олексій Крестин захопив свою руку так, щоб не знизився суїцид.
- Вона не бореться. Просто кричущий. Ми привели до нас на КП, дали свій чай, загорнув її в ковдру, щоб прогріти її, поліцейські продовжуються. А потім за Ольгою прийшла амбулація і взяла її до лікарні.
Але історія не закінчилося. Щасливе закінчення почав виглядати як казка, коли Олексій Крестін і Андрій Терновік вирішив продовжити допомогу непристойної дівчини. На другий день вони підуть до лікарні, але найголовніше, вони почали збирати кошти на її лікування.
І в той же час ДАІ вже думають про те, як винагородити хлопців.
до Нам потрібні працівники. У зв'язку з тим, що питання заохочення лейтенантів вже вважається, голова пропаганди відділу міської ДА Юрія Сухорюкова.
Андрій і Олексій вже знають, як провести приз. Більшість з них збираються давати лікування, а відпочинок для подарунків до Ольги та сина. Адже найголовніше для неї зараз є увага, можливо, це стане кращим лікарським засобом.
*Ім'я та прізвище змінено з етичних причин.