Кар'єра та сімейний чоловік.

У рамках «Evolution of Bourne», який вже розпочався у світі, і починається з 30 серпня, кожен масивно підійшов до порівняння «реального». Бурен і новий. І хоча ця частина франшизи є спін-офом трилогії Борн і перезамінити Мат Дамон, ніхто не збирався (звідси фільм відбувається паралельно подіям Борн Ультиматум), але це не захистив Джеремі Реннер від вузьких порівняння з Дамоном.

Я пропоную вийти за межі улюбленої історії знаряддя пана Борна і переїхати з недискримінованого порівняння персонажів, до ретельної та всебічної порівняння двох абсолютно талановитих акторів - Matt Damon і Jeremy Renner. О, я знаю, багато людей відразу і без читання вироку цього дуелі. Але я спробую об’єктивно оцінити переваги обох і розмістити добре збережені точки.

Отже, почнемо з оцінкою головної речі, що будь-який актор прагне – популярність.

Ось картина Google пошуку за минулий рік:

Ренер в синій, Дамон в червоний

Згідно зі статистикою запитів в Yandex, Джеремі Реннер має дуже хороший результат (зрозуміється - прем'єра "Еволюція Борн" розтягається на незвичайно довгий період) - 9584 враження. Варто відзначити, що інтерес до людини цього актора значно зросла з кінця 2011 року, а саме після «Лорду Штормів», «Місто Тієвів» та «Оскар» за свою роль у цих фільмах. Крім того, за минулий рік Реннер взяв участь у чотирьох проектних проектах, в тому числі коробки «Авангери» та «Місцевий неможливий: Phantom Protocol».

Тим не менш, Matt Damon ще попереду свого супротивника з 11,928 запитань за минулий місяць. Незважаючи на участь Дамона в чотирьох проектах за минулий 2011 року, майже всі запити пов’язані з його участю в неординарній франчайзі Борн та скандалу, що оточує подальшу участь в ньому актора.
Ну і популярність Матта Дамона так далеко не перевищила десятки тисяч запитів щомісяця, тому перший момент, звичайно, він.

Ренер/Дамон 0-1

Кар'єра та нагороди

Ми знаємо, як Мат Дамон почав свою кар’єру в Голлівуді.

У 1997 році Премія Оскара (для двох з Ben Affleck) та номінації «Кращий актор».

, Україна

На наступні два роки Дамон отримав у номінації та критичне визнання за збереження Приватного Райана та Talented Mr. Ripley. Частка левового стебла від двох успішних франчайзингів, Океан 11, 12,13 Друзів та ідентичності Борн, досконалість та ульмітат.
У зв'язку з тим, що компанія «MTV Movie Awards» отримала безліч нагород за участь у всіх цих фільмах, таких як MTV Movie Awards, People’s Choice Awards, Joel Siegel Award, Empire Awards та ін.

За минулий рік Метт Дамон мав 5 проектів в цілому, в тому числі найбільш резонансних залізних зброї, зміни реальності, We Bought a Zoo. Абсолютно різні жанри, абсолютно різні ролі.

У цих фільмах Матт знову продемонстрував свою універсальність і виснажливо талановиту виставу – те, що слухачі люблять його більше 15 років.

================================================================================================================================================================================================================================================================

У Лос-Анжелесі розпочалася акторська кар’єра Джерема Реннера. Він відігравав декілька видатних ролей, для яких він отримав позитивні відгуки від критики.

До недавнього часу багато людей дивилися: «Чи є цей хлопець?» Хтось згадав, що в "С.В.А.Т." Особливі сили міста Анжелів, якісь роль занурюваного м'яка в Північній країні з Чарлізом Ворон, або маніаковим канібалом в трилері «Виконавець Дампер».

Але неважливо, скільки ролі психопатів пішли в Реннер, він все ще потрібно, щоб роль, після чого він міг перетворити курс своєї кар'єри 180 градусів. З табору негативних героїв Єремі Реннер «пуллед» Катрин Бігеллоу в 2008 році, коли вона помітила свою гру в «Виконавці» і запросив його до головної ролі в військовій драмі «Володар штор».

Для актора ця роль стала лотерейним квитком на великий фільм, адже він приніс йому премію Оскар. По-перше, вона стала першим жіночим режисером, щоб отримати зібрану статуетку для диригування, а ще п'ять, в тому числі «За найкращий фільм року». Крім того, вона помстала від свого екс-дружини James Cameron з його «Аватаром» практично у всіх номінаціях.

Для подальшої консолідації успіху серед кінокритиків Реннер допоміг Casey Affleck, коли він запропонував своїм еміентним братам брати Реннер за роль у своєму «Місто таєв». У цей час Джеремі вже досить багато пропозицій для провідних ролей, але він взяв роль другого плану James Coughlin, оскільки він завжди гравійований героям з «подвійним дном».

Він погодився і не втратив - за цю роль він знову був номінований на дві престижні нагороди фільмів відразу - Оскар і Золотий глобус в категорії Кращий супровід актора.

Після точки повороту 2010 р. Ренер вже затребуваний. За минулий рік він взяв участь в п'яти високопрофільних проектах, і своєрідна коронка цього успіху є основною роллю в Еволюції Борн. Першими відгуками фільму є цілком позитивна (відзначаємо сильну упередженість більшості глядачів), але ми зможемо зробити власну думку тільки після 30 серпня.

Що про бали? Звичайно, Matt Damon заслуговує свій рахунок для послідовно талановитої гри та вимірювань кар'єри, але... Я думаю, що Джеремі Реннер також заслуговує на оцінку для швидкого виконання.
Так, Ренер/Дамон 1:2

Особисте життя

Мат Дамона очі називають "А" Голлівуд - грає блискучо, живе прямо, люблячий чоловік і догляд за татом.

204873

В юнаті Матт часто починав романи, але не тому, що він був жіночимайзером, тільки романтичний характер відчував себе. Його обрані для найбільшої частини були актриси та кінопартнери: Міні Драйвер, Winona Ryder, Claire Danes, Odessa Whitmar і нібито Penelope Cruz.

Після серії емоційно виснажених романів Метт вирішив не шукати особисте щастя в кіноіндустрії.

Я не хочу бути в роботі, навіть коли я приїжджає додому.
У 2003 році почав будувати відносини з барменом, Лук'яном Бароззо, яким він зустрівся в Майямському клубі.

Через два роки вони одружилися. Мати вже тричі батько красивих малюків - Ізабелла, Гія Завалла і Стелла Завалла.

р.

Не дозволяючи пресувати родині, вони живуть тихим і негромадським життям.

«Я люблю даду. Я сподіваюся, я можу впоратися з цим складним завданням. Всі чоловіки дуже бояться цього, і в той же час це найважливіша робота в їх житті.
================================================================================================================================================================================================================================================================

Оскільки інтерес до Єремі Реннер почав показувати прес нещодавно, не так багато фактів від свого особистого життя, відомого громадськості. І сам Реннер не особливо поширений в інтерв’ю про своїх романів. Але ми знаємо щось.

р.

За досить довго (5 років) він зустрівся з Jess McAllan, сьогодні вона відома новим проектом каналу ABC "Містреси".

р.

Він також зарахував, що має аферуму з Чарлізом Тероном в 2010 році, з яким вони стали друзями з зйомок в Північній країні (2005). Але відносини, як це не було, тільки після розбиття Стуарта Таранда, Джеремі підтримали Чарліз у складний момент.

Надзвичайна пристрасть Реннера, за вкладками, була актриса серійного жанру та незалежного кіно Janet Montgomery. Проте 2011 рік для актора виявився дуже напруженим, а кар’єр не пішов далі.

Єдина константа в житті мій собака. Ось чому я отримав його, що зробив мене дуже самотніми. Я, звичайно, хочу, щоб зробити неможливим в кіно. Знайти баланс між цими речами непросто.
Ну, Дамон отримав цей баланс, тому він отримує цей рахунок: Renner/Damon 1:3

За межами кіно...

Метт Дамона є активним членом громадських організацій, які борються з бідністю.

Р

На нашому годиннику благодійна організація гуманітарних проблем в країнах третього світу. Ще один, Water.org, зосереджений на доступі до чистої питної води для людей в Африці, Південній Азії та Центральній Америці.

Перша велика пристрасть Renner - музика. Він є співачкою, композитором, пісенаром, на дачі своєї молоді виконав його гурт Сини Бен.

«Для мене музика все. Кінобізнес є дуже важко, але вірити мене, музичний бізнес щось неможливе. Я грав в гуртах і записаний з різними людьми, але для мене це завжди була форма самовираження. Не потрібні камери або агенти, я можу сидіти на фортепіано і співати і відчувати себе повністю задоволені.
3610Р. 4200Р.

Ренер також займається реконструкцією старих будинків, які мають історичне та культурне значення для Голлівуду. Брати участь у благодійному фонді - один із учасників фонду Робін Ход (реєстратор США для залучення благодійних коштів, спрямованих на боротьбу з бідністю). Посол ООН для миру в Афганістані.

Зважаючи на вищевказану «Бал за подразнення», І, можливо, подарує Реннер - різноманітна особистість, як вона виходить.
Ренер/Дамон 2:3

Вентилятори.

Перш ніж писати про будь-яку людину, я також хотів би відвідати своїх фанатських форумів. Де ще можна познайомитися зі ступенем любові до актора, якщо тут немає. А також дізнатися про смішні (і не так) випадки.

Так американці Джеремі Реннер люблять його:

Чоловік серйозний за неможливість...
У той же час, (Я не міг пропустити цього фаната метафора), багато хто вважає його «чубним чіпом». й

Ну, досить відомий інцидент, який сталося в Ренері, коли він атакував вентилятором і трохи його на плечі. Вона вирішила, що актор приділяв їй занадто мало уваги, але пізніше виявилося, що бой-фан був носієм вірусу крабів. Так Реннер повинен прийняти повний курс вакцинації.

Інтелектуальна та інтелектуальна, Matt Damon викликає любов у мільйони прихильників, від легкої форми симпатії до оригінальних форм прояву сексуального бажання.

Його основні якості, які викликають таку любов, є позитивним і відкритості.

Що стосується смішних речей. Наприклад, одна дівчина чекала актора в туалеті, де вона дала йому персональну стриптиз. Ще один прийшов до своєї гри і на телефон почав голосно поділитися з подругою: «Чому він, перед мною, я можу зв'язатися з ним! й

Але найбільший вболівальник Матт є його другом Джорджом Clooney. Він колись сказав, що він був готовий купити всю модетичну рекламну смугу і написати на неї у великих літерах: «Matt Damon це sexiest of all living. й

Для такої привабливої любові і адекватних шанувальників (навіть, відносно) іншої точки за Дамоном.

Ренер/Дамон 2:4

П. С:

Звичайно, обидва актори відрізняються як в харизмі, так і в життєвому положенні. Всі інтерв'ю, доступні, я вибрав одну цитату, яка найкраще описує їх як фізичні особи.

Я дійсно хороший хлопець!
р.

Я люблю інтроспективи та її ускладнено. Розуміння вашого життя важко. Так легко бути, п'яний і так далі. Мені подобається! Але я хотів би знати ... Ой, соромитися!
Редакція

І... T-a-d-a-m! Переможець дуету з рахунком 2:4 - Matt Damon. Але заради справедливості варто відзначити, що нещодавно маловідомий Джерем Реннер, на мій погляд, сьогодні цілком гідний такого конкурсу.