Чи є деякі нагороди 2012: кто в чем?

Поки в нашій країні, тільки кілька займався благодійною діяльністю, західні знаменитості намагаються допомогти тим, хто потребує морально і фінансово. В Америці, наприклад, вони навіть створили спеціальну нагороду Do Something Awards, щоб відсвяткувати тих, хто може право називати себе великим словом «філантропіст». Церемонія була вперше проведена в 1996 році і проводиться щорічно в Каліфорнії з тих пір.

р.

Ще раз, Софійський кущ вибрав свій улюблений колір з цікавою назвою «Mandarin Tango», завдяки якій вона ніколи не виходить безсоння в натовпі. Багатий відтінок балансує неускладнений відрізок сукні, а великі сережки і масивні браслети у великих кількостях дають образ урочистості. Чудовий вибір, розкішні прикраси!

Ще одна яскрава дівчина на червоному килимі Olivia Mann. На відміну від Софії, Олівія зазвичай віддає перевагу стриманим глибоким відтінкам, але в цей час актриса обдурила на себе, вибираючи яскраво-рожеве сухе міні-плаття (ідеальний матеріал для коктейльного наряду!). Звісно, Олівія на цей день була дуже грайливим настроєм, як свідчить не тільки вибір наряду «канди», але і манікюр в горохі, а також м'який рожевий помада і рум'яна в тон, щоб обличчя актриса виглядало дуже свіжим і відпочивали. Не було достатньо, щоб вибрати з взуття - вони просто місткі.

Ашлі Грін на Michael Kors. На перший погляд, ця сукня здавалося мені дуже простою і навіть непримітною, але на більш детальному огляді золотисто-чорний друк на тканині виглядає дуже відрізняється - дуже красиво і королівсько розкішно. Крім того, стилізация образу виявилася просто ідеальною - золотий-чорний асортимент видно як в аксесуарах, так і в ювелірних прикрасах. Я також вважаю вибором лаку для нігтів дуже успішним – літній колір корала розбавляє блиск металу.

До аудиторії з новим, дуже красивим кольором волосся з'явилася зірка «Сага сутінки».

Знімок Крістена Белл дав мені змішані почуття. На мій погляд, її яскрава сукня з цікавим принтом в етнічному стилі виглядає досить мило, але не йде її спосіб в плані стилю - вона виглядає безформно і збільшує плечі для світла чорних вставок в отвір, що не в руках крихких Крістен з її зростанням 155 см плюс підбори. Звісно, актриса захотіла зробити сукню зіркою її образу, вибираючи стримані аксесуари у вигляді чорної сандалі і пара золотих сережок гвоздики. З точки зору яскравості з сукню можна конкурувати тільки зачіска Кріса - хитре плетіння декількох косок не пішло безсоння.

р.

Зображення юної акторки Bella Тон побудований на контрастах: романтичний мереживний плаття з хитромудрим ременем плюс агресивні чоботи з змії шкіри з шипками на підборах. Добре, 14-річна дівчина такий сміливий наряд прекрасно підходить, який не можна сказати про макіяж і колір волосся. Я завжди вірю, що в такому ніжному віці дівчина повинна світитися свіжими і природними, і перед нами ще один Демі Ловато, намагаючись виглядати старше років.

Lea Michelle був одним з небагатьох, хто вибрав вечірню сукню для червоного килима заходу. Незважаючи на те, що церемонія нарядить більш розслабленим образом, Lea's outfit був більш ніж доречним. І все тому, що її плаття було дуже нагадує легкий літній сонник з його романтичними фрілами і глибокими декольтеми - потрібно тільки замінити сандалі з легкими сандалі і можна сміливо йти на пляжну прогулянку. Але я не можу назвати образ Lea дуже успішним - особисто я думаю, що зламана тканина на талії вбиває всю красу.

Я ще не можу бути щасливим, але я не можу чекати, щоб змінити своє волосся на більш природне! Що стосується наряду, світло шифон плаття кремового кольору виглядає досить комічно на тлі не дуже романтичних татуювань, але я думаю, що цей контраст дуже незвичайний і цікавий. Келлі повинен мати щось від свого минулого життя. За винятком кольору волосся.

На мій погляд, кращий образ вечора показав нам Nikki Reed. Її наряд дуже стриманий, але не нудний, і одночасно він не без витонченості. Металевий ремінь є ідеальним супутником для простого сірого бежевого плаття з друкованим орнаментом, який також модернізує його.

Якщо зображення Nikki можна назвати висотою елегантності, то вбрання Марії Менноса є його дном. Playboy подруга плаття, не менше. Вульгарний колір і занадто відвертий стиль відігравав жорстокий жарт з акторкою. Якщо ви дійсно хотіли продемонструвати красиве тіло і зберегти відвертий стиль, ви повинні вибрати чорний або будь-який інший благородний колір, і бажання спробувати на ніжному рожевому одязі повинні бути обмежені комодом. Рожева і дражка не працюють разом.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное