Відтінок червоної помади

Червона помада переживає безпрецедентну популярність. Ідентифікований один раз з образом вампової жінки, тепер з його допомогою можна створити образ не тільки фемового жиру, але і офісний образ для вечірки, або, вибираючи стриманий відтінок червоного - для романтичної вечері. Головне - знайти правильний відтінок червоного для вас.

Дещо Я читаю, що є універсальний відтінок червоного, який підійде будь-яким типом шкіри і зовнішнім виглядом. Він може існувати, але я ніколи не зустрівся з ним. Але я впевнений, що ви можете знайти відтінок червоного, який підходить для вас, який не буде віку шкіри, висаджувати в несприятливому світлі його домішок або зробити обличчя втомилися.

Спочатку потрібно пам'ятати, що кожен відтінок має свій підтон. Завдяки йому ви можете визначити, чи підходить вам відтінок червоного. Є чотири дуже прості способи, щоб допомогти вам зробити це.

Метод #1, або тестування металу Як я вже письмовий, простий і дуже ефективний спосіб. Для того, щоб витягти його, вам буде потрібно золото і срібло ювелірні вироби. Бажано, щоб вони були досить великими ювелірними прикрасами на шиї. Спробуйте кожен з них. Що краще для вас: золото або срібло? Якщо срібло, то у вас є холодний тон шкіри, а потім потрібно шукати відтінок серед червоної помади з блакитним відтінком. Якщо золото, то тон шкіри тепліше і помада повинні бути жовтими.
Прийміть приклад. Крістіна Хендрікс має холодну тон шкіри, відповідно, вона підходить до червоних помадиних відтінків з блакитним відтінком. Цей відтінок помади підкреслить красу шкіри, і сама помада буде виглядати доречно. Якщо шкіра тепла, як, наприклад, Джессіка Альба, червона помада повинна бути обрана жовтим відтінком.

Спосіб #2 або тест білого Для цього способу потрібно два речі білого кольору. Наприклад, два сукні, один з яких не тільки білий колір, але відтінок «true white» або, якщо ми говоримо гуманно, він білий з білим підтоном, тобто холодним білим. А інша сукня «в білому» або плаття з теплим відтінком білого кольору. Спробуйте на кожній з суконь (актуально, це може бути що-небудь). Які костюми краще? Зняття здійснюється в тих же умовах, як і в першому методі. Що таке, якщо підійде біла річ з холодним відтінком, то помада повинна вибрати відповідний. Якщо тепло, то вам підійде помада з жовтим відтінком.

517573

Метод #3, або аналіз крові Цей метод не так страшний, як це може здатися, вам не потрібно пускати кров : Для того, щоб метод був ефективним, краще його перетворити на вулицю - є природне світло. Подивіться на зап'ясті. Який колір ваших вен? Якщо вони сині (Я думаю, що ви здогадували його), то тон вашої шкіри холодно. Якщо оливкова, то тон шкіри теплий.

Також можна стати те, що ви неймовірно добре, як золото, так і срібло, всі відтінки білого, а колір ваших вен досить важко визначити. Що означає? Це означає, що ви щасливий власник нейтрального тону шкіри і практично будь-якого відтінку червоної помадою підійде вам. Так зробив Camille Bell.

Інший спосіб (#4). Часто використовується в друкованих виданнях, таких як популярні глянцеві журнали або книги про макіяж. Він також базується на типах шкіри, але є трохи більше, ніж в методах описаних вище.
Отже, якщо у вас бліда шкіра, то всі відтінки холодного червоного підійдуть вам, а також малиновий і кровоносний малиновий з фіолетовим підтоном.
Легка шкіра (мейкупи митці називають таку шкіру нейтральною, тобто вона збалансована теплою і холодною нюансами) підійде класичний червоний тон.
Оливкова шкіра - червона кров, морква червона, цегла червона.
Swarthy - буряк, бордовий і темно-червний відтінки, а також всі помадині кольори червоного вина.

Скажіть, що ви вибрали власний відтінок червоної помади. Справа залишилася на невеликий - щоб навчитися робити з цим відтінком чудовий макіяж.
Перш за все я хочу сказати, що червона помада - яскравий акцент. Тому решта макіяжу (особливо макіяж очей) повинен бути більш нейтральним. Крім того, червона помада акцентує не тільки губи, але і недосконалості шкіри. Тому без вистоювання і тонального засобу не обійтися.
І нарешті, замість тисяч слів, один з кращих навчальних посібників я коли-небудь бачив, колір червоний на губах.