Зіркові думки.

Р

«Діти можуть навчатися від нього, як людина з нічого не досягла чогось життя. Я рідко зроблю друзів, так як я став членом цієї рапсової гри, Eminem є винятком.

2 999 р.

«Чи не загинув мене. Я не знаю, що Я сказав йому або чому він був відхилений, але я буду його знову сказати. – Крістіна Аулера

Все почалося з Christina's "Що хоче дівчина" відео, що провітрюється на MTV і він очолював Топ 10 відео, які також були показані "Я ім'я." Коли кліп завершився, Крістіна почала гасіння Em і його відео. В першу чергу весілля Ємінема та Кім була секретом, але Крістіна виїжджала в публіці – вона сказала, що вона чула чутки про весілля і додала щось схоже на «Дід не зробив пісню, де він вбиває матір своєї дочки?» (97 Бонні та Клід). І потерла щось про насильство проти жінок. Eminem був глибоко вражений цим і зробив реальний біг на Aguilera в його пісні "The Real Slim Shady":

р.

Ви трохи захотіли зашкодити мене на MTV.
Так, він тонкий, але я думаю, що він одружений на Кім, він!
Я можу завантажити свої пісні до MP3,
І показати світ, як вона дає Eminem.

«Я можу чесно сказати, що він один з кращих людей, які я знаю. Реальний Емінім є свого роду і роду, але тільки деякі люди знають його з цієї сторони. На сцені він схожий на найбільш впевнену людину в світі.

549380 р.

«Це викликає питання, що провокує дискусію, робить кровоплин у людей. Це те, що має бути мистецтво. – Мадонна

Музика Eminem дійсно хардкор, але це інтелектуальний хардкор. вона смішна, життєрадісна, поетично і музично цікава. Я знаю його, і я можу сказати, що він не гомофобний. до Елтон Джон

«Я тільки люблю і повагу Емініму» – Роббі Вільямс

«Прийміть пісні важливу роль у свободі мови. Я думаю, що він не боїться сказати "чортувати" для всіх, і я поважаю його для цього. – Марилін Мансон

«Для мене, Емінем – справжній поет сучасності. Він зберігає людей з рапом, як ніхто не може. Крім того, це зазвичай ігнорується, є багато моральності в його музиці. Якщо ви не слухаєте своє слово, Eminem може здатися як поганий хлопець, але він не буде. Я люблю його. до Давид Крайг

р.

Я люблю Eminem, але я не хочу, щоб мій маленька леді або мій вісім-річний дівчина слухати його. Його пісні можуть покласти багато дітей в неприємності. – Джонатанові крейди

Я хотів би дізнатися, чому. Може бути це старий шоу. Хто знає? - Емма Бартон

Я думаю, що він був трохи перевищений, особливо на Brits. Я не думаю, що його продуктивність була хорошою. Він був трохи свіжим. до Наташа Гамільтон

137343

Я думаю Eminem є надзвичайною особою, він є одним з найбільших виконавців, які я коли-небудь бачив і чув. Він просто ідеальний виконавець. Професійні. Тексти пісень, а це означає: Він робить все щиро, він походить від серця. Я люблю його. - Хаг Джекман

р.

Незабаром будуть інші люди, які скажуть набагато гірше речей, ніж Eminem. Ми просто повинні прийняти його. - Місі Елліот

"Я люблю свою щирість, його гумор. Ця людина може висловити себе повністю. Я не можу вірити все, що він говорить, але я захоплюю свою чесноту. – Анастасія