Хто ви, Сірий?

Я не знаю, якщо ви коли-небудь читаєте цей літній хіт книги, який був першим естселером в Англії, США та Західного світу. Удар, який народжувався в новому жанрі книги, належить до ручки англійського діяча Еріка Леонарда 48-49 років, який написав його під псевдонімом E.L. James. «П'ятдесят відтінків сірого» не має художньої цінності на мій погляд, але мої слова не вірні для жінок різного віку по всьому світу, які вже читали і пішли божевільно.
Наприкінці серпня книгу було обіцяно перекласти російською мовою і, судивши по пошті з книжкових магазинів, одного з видавців випустили той самий "Фіфти відтінків сірого" у світлі.

р.

Якщо ви не прочитали книгу, не чули про це, і не знаєте, що це все про те, що це маленька екскурсія для вас. «П'ятдесят відтінків сірого» – фантастична фантастика, тобто мистецтво, створене на основі певної роботи (фільм, гра) замкненим вентилятором цієї роботи. Еріка Леонард виявився шанувальником Twilight і написав історію любові для більш дорослих аудиторії, звичайно, на Bella і Edward's love story. У своїй книзі головними героями є випускник Анастасія Сталь і, хто сумнівається, ручний мільярдер Крістіан Сірий, який, до речі, дивно Анастасія не є прихильником цукеркових і букетних відносин і воліє щось жорстке і гаряче.
Ось чохла книги і її автора.

р.

Я не бачу будь-якого сенсу написання відгуку NIU, особливо з тих пір, як це абсолютно нічого не писати, для нього є набір неймовірних абсурдів, пристосувань і кліщів. Я більше зацікавив фільм, ніж книгу. Не так багато фільму, як і раніше невідомо.

Після того, як права на плівкову адаптацію книги були придбані універсальними фотографіями разом з Focus Особливості, і Майк Де Лука і Дана Брунетті, які працювали на плівці «Соціальна мережа», мешканцями інтернету здійснили дах. Вентилятори книг Еріка Леонарда тепер передають свої версії, які повинні грати в основні ролі. Cristian Grey був особливо суперечливим.

Я вирішив зробити список акторів, які хотіли б Mr. Gray.

Отже, це має бути привабливою зовнішньо молодий людина, 27-28 років, з сірими очима і темним обрамленим волоссям, які будуть виглядати однаково красивими в бізнес костюмі (краще сірий), зношеними джинсами і перетвореннями, оголеними, а також в спортивному автомобілі, на шоломі літака або вертоліту і в основному з кальмаром в Червоній кімнаті Біль (х). Він повинен гармонійно і практично одночасно проявляти такі неоднозначні стани як прагнення до комплексного контролю, просто бажання, садиби, майже дитяча емоція і небезпека.

Якщо ви не процідуєте уяву, очевидний претендент може бути Роберт Паттінсон, від якого образ Крістіана Сірого і обману. Так, це очевидно, але навряд чи з багатьох причин. Франклі, я визнати, що чверть книги, в цілому, я не напружлю свою фантазію і представляв Паттінсон у образі сірого.
р.

Румор має на увазі, що число одного кандидата в списку вищезгаданих кінокомпаній за роль Крістіана Сіра є Райан Гослінг. Я люблю актора, але не він занадто старий для ролі?

Я б номінував Armie Hammer. Так, він може бути занадто милим для ролі домінантного майстра, але ідеально підходить для ролі привабливого мільярдера, що завдяки діяльності діда, очевидно, є.

Але якщо Молоток виглядає занадто милий, то чарівний блаженний Генрі Спас обов'язково підійде роль християна. Але він малоймовірно запрошувати, так як він зумів створити себе як актором дійових фільмів.

Наступного кандидата також малоймовірно запрошують до фільму, оскільки він не є актором. Один фільм з ним не рахує, чи це? Тим не менш, Джон Кортахарена, дуже відома модель, буде добре виглядати в кінопристосуванні, приховуватися лінзами, які приховують його бурі очі. Але це, для того, щоб delirium.

І якщо не може бути Джоном, то майже його ім'я, Іан, швидше за все, вважається кіностудії. Тим не менш, деякірхалдер вже висловив бажання перетворити в сексуальний мільярдер.

У інтернеті Олександр Скарсгård часто пропонується для ролі Крістіана Сірого, Мат-Бомера та Михайла Фасбендера. Тексти пісень, а це означає: Я даю, що вони красиві. Зовні, однак, ці хлопці не виглядають як 28-річні (хоча, хто сказав, що письменники немовляться від сюжету книги?)

Теоретично, я можу запропонувати Афіша Пориньте роль сірого, але на одному з нещасливих нічних шоу, він запевнив мене, що він не зірвав в хатистих відтінків сірого.

Що ви думаєте? Хто хотів би бачити роль спокусливого чоловіка з незвичайною пристрастю в майбутній адаптації книги П'ятдесят відтінків сірого? :