Фестиваль Венеції

Доцени фільмів показані щодня, як частина Венеційського кінофестивалю, але лише деякі з них отримують урочисту прем'єру з червоним килимом, натовпами фотографів та іншими атрибутами. Третій день кінофоруму розпочався з прем’єри фільму «Ані Ціна», продовжив з показом культового фільму Франческо Розі «The Matteo Case» (1972) і завершився формальною вечерею на вечірці модного будинку Gucci.

Кожен рік Венеційський кінофестиваль відкриває нові таланти, а цього року молода актриса Майка Монроя Баклі стала однією з них. Дівчина відіграла основну роль у фільмі «В будь-якій вартості», де її партнер був Зак Ефрон. Для її тріумфінгу на червоному килимі Майк вибрав ведучий туалет з осінньої колекції з пероподібним оздобленням і лушпинням. Ви знаєте, що я люблю маршесу, але останнім часом сукні Георгини Чапмана важко розповісти - вони все дуже схожі, і велика кількість перців, страз і тюлів нудно. Вперше ви можете пробачити Майка такий очікуваний вибір наряду (на додаток, ця сукня дійсно костюмує її), але в подальшому варто оригінально.

Що ви думаєте про своє волосся? Я бажко вибрати безтурботну пляжну косу для такого наряду, але в образі 18-річного дівчинки така зачіска виглядає досить доречно.

Ще одна молода актриса, Hayley Elizabeth Newton, оплачена, на відміну від Ms. Buckley, для простого чорного відкритого плаття в мінімалістичному стилі. Дуже ефектно виглядає, але при цьому дуже вишукано. Щоб завершити образ, я б додати пару ювелірних виробів ... і позбутися від нудної татуювання.

Флоренція Welch взяла участь у скринінгу фільму “Mattea Affair” від голови до сукні в Miu Miu. Ми всі знаємо, що Флоренція є майстер-принтером, тому я не здивував бачити співачки в такому барвистому костюмі. Я люблю образ Мисливця, мені подобається поєднання кольорів (хоча поєднання рожевого, зеленого, пурпурного і бежевого на практиці не завжди виправдовує себе), але я б трохи змінити стиль брюк, щоб виглядати менш комічно. Якщо він був звужений знизу забитих брюк, Флоренція ансамбль не суперечить її стилю підпису і буде зрозумілим для інших.

Шарлотт Казірагі, за традицією, з'явився на червоному килимі в ансамбль Gucci. Вибір принцеси впав на щоденний набір класичної шовкової блузи і білої міні-спідниці з золотистими елементами. На мою сміливу думку, одяг сидить на Шарлотті не особливо успішним - тут не вистачає чіткості ліній, все занадто безтурботно, але аксесуари, які вона підібралася до ансамблю, гідні захоплення: червоний чохол зчеплення з шипками прекрасно доповнюється замшевими двотонними сандалі з декором з усіх однакових шипів на п'ятці.

Останній раз Brit Marling з'явився перед папаразійськими лінзами в романтичній сукні з квітковим принтом від Gucci, і вчора її вибір припав на невелику чорною сукню з того ж італійського модного будинку. Безкоштовна ріжуча сукня в стилі 80-х, актриса доповнена чорною фурнітурою - велика замшева муфта з хитрим малюнком і класичними лаковими катерами. Я дуже люблю чорний загальний лука Brit, але дівчина знову пропущена зачіскою - варто зібрати волосся, щоб обрізати її шию.

Трейді Styler, на жаль, з'явився на червоному килимі без чоловіка Sting, але без нього приваблювався до всіх уваги громадськості. І все завдяки кросівки, які актриса доповнила класичний ансамбль білої куртки і шовку вільні штани. Еклектика – це гарне, але не завжди. Крім того, це Венеція кінофестиваль - підбори потрібні тут.

При цьому третій день кінофестивалю завершився гучною вечіркою в шикарному готелі Cipriani. З організатором вечора був модний будинок Gucci, вбрання гостей зірки. Шарлотт Касірагі знову з'явився в створенні Фрідині - принцеси мали довге плаття в кольорі електрика з вирізами на талії. Сукня дуже красива, але вона сидить на Шарлотті невдало - тканина зморшки на животі, крім того, така сукня потребує пухнастої груди.

775194

Розмова пишних грудей. Сальма Хайек також був присутній на вечірці і дивився просто розкішним. Актриса обрана для події шовкова сукня з глибоким вирізом та оригінальною прикрасою кристалів з плеча до талії. Додавання в туалет були атласні човни, облицювання зчеплення, ювелірні вироби в чорно-білому і рожевому помаді, які дуже вдало розбавляють чорною загальною цибулею.

р.

Сальма з чоловіком François-Henri Pinault