Кінофестиваль Венеції 2012

Кінофестиваль Венеції 2012 року набирає мить. І все тому, що кінофорум біля його кінця, і боротьба за головний приз - Golden Lion - стає більш інтенсивним. П'ятий день радує нас трьома прем'єрними показами, в тому числі американський мелодрами до чудеса, датська комедія Все, що вам потрібно, є любов! і китайська діяльна плівка Tai Chi, і десятки дизайнерських нарядів різного ступеня привабливості. Ми дивимося, ми любимо!

Це не перший раз ми побачили твори Валентино на червоному килимі 69-го Венеційного кінофестивалю. Цього разу ведучий унітаз ручного італійського путурника спробував на Ольга Куриленко, образ якого не може бути кращим зображенням кінофестивалю, але буде в змозі претендувати звання самого оригінального (у хорошому розумінні слова). Сукня дуже цікава. Ви бачили багато шкіряних вечірок на підлозі? Я не можу. Зазвичай це милий коктейльне плаття, або строгі суконь. Звичайно, поєднання ніжної мережи і грубої шкіри отримала популярність кілька сезонів тому, але я не думаю, що це поєднання завжди виглядає дуже оригінально і дико жіночно.

888 25753 р.

Корея Ольга в кінофільмі «Для дива» Роміна Монделло також захотіла вражати аудиторію з ніжним мереживом плетіння, але вона навряд чи досягла успіху. Ця сукня має безліч недоліків: брудний колір (приблизно, це «солода асфальтом»), як якщо миється тканина, неправильний стиль – плаття явно занадто великий в грудях. Крім того, я був оповічений чорною тканиною, яка видно на підставі вирізу на спині - це було важко призначено.

2299775

Італійська актриса Dorothy Меркурій вирішила відмовитися від довгої сукні, щоб показати всі красиві ноги. На мій погляд, плаття Меркурій виглядає трохи просто і, я не боїся від неї, дешево, хоча мені подобається його насичений колір, який змінює тон в залежності від освітлення. Сукня перекачана, але намисто у вигляді великого ланцюжка виглядає дуже добре.

На відміну від одягу дороги, Плаття Alessandra Mastronardi навряд чи можна назвати дешевою - це виглядає дуже розкішно і насичено. 26-річна італійська акторка об'єднала білосніжну підлогу вечірню сукню з двошаровою спідницею мережива та подовженим басом від Alessandra Rich. На жаль, образ Alessandra я схожий тільки на щиколотки - з взуттям явно щось неправильне. Мені подобається, що колір босоніж гармонізує з срібним поясом на талії, але я віддаю їм витончені загострені човни.

На третій раз Ольга Сорокіна прикрашає червоний килим кінофестивалю з незвичайними нарядами. Цього разу вибір нашої моделі знизився на довгій чорній сукні з металевими вкладками. Ольгою можна назвати успішним тільки з розтягом (на мій погляд, є недолік кольорових і помітних аксесуарів), але він виділяється на тлі мережива.

Р

Ден Тріне Дюрхольм отримав прем'єру фільму «Все, що вам потрібно, це любов!», в якій вона відіграла основну роль, в сукні прямого силуету білого полотна з невеликим флизером. Сама сукня виглядає добре, але її зовнішній вигляд досить зіпсовані аксесуари, які в принципі не поєднуються один з одним: тонкий лаковий ремінь з луком виглядає досить дивно на тлі масивних парних браслетів, які в собі виглядають дуже непривабливі. Щоб бути абсолютно критичним, сама сукня не влаштовує Тріна - такий туалет потребує молодшої господині.

До прем'єри в компанії Пірс Броснань - її колега і партнер в кіно. На праві директор картини - Сусанне пиво.

Дівчинка з ім'ям синагоги Ангелабабі представила на червоному килимі фільм з її участю «Тай Чі». Для такої важливої події китайська краса вибрала вапно-барвну сукню з лінії Джорджа Чакра. Прекрасний колір, можливо, єдине, що милуватися в цій сукні, адже інакше це катастрофа. Тканина виглядає дуже дешево (ми Барбі носові наряди з того ж), велика кількість оздоблювальних матеріалів і тюль-хвостик пропонують в одній з американських високих шкіл. Це життєздатність, що такий красивий вигляд не отримав кращого дизайну.