Костюми Венеційського кінофестивалю 2012

Шостий день кінофестивалю на італійському острові Лідо був дивно стиглий на прем'єрах - єдиний тріумфтинг минулої ночі був французьким фільмом, що входить до складу повітря, спрямованого Олив'є Асая. Повідомляємо, що ви не можете розраховувати на розкішні вечірні наряди в стилі Valentino, так як код сукні події був більш ніж спокійний, що було полегшено молодими французькими актрисами, які взяли на червоний килим. Але на червоному ковроліні, крім знаменитостей з Західної Європи, було одне з наших.

До одного з «завжди» означула російська акторка Ксенія Альферова, яка захопила червоний килим з її зовнішнім виглядом. Крім того, з усього різноманіття нарядів від західних дизайнерів Ксенія обрала плаття Олександра Терехова. Я не скажу, що туалет був чудовий і розкішний, але наш співвітчизник виглядав дуже гідний. Знімок Xyusha вийшов дуже свіжим і легким, а рослинний друк на сукні викликає думки яскравих кольорів зовнішнього літа.

р.

Зірки червоного килима були молодими французькими акторами (ліво-праворуч) Lola Creton, India Salvor Minuez і Karol Combe. Я не зайде в деталлю про наряди дівчат, але Lola і India вибрали коктейльні сукні з принтами, що нагадують роботу абстрактних митців (Я особисто любила білу сукню з відкритою спиною), а образ Кароль привів мене думати про робах коубой – сорочка дуже схожа на тих, які носять жителі Техасу. На мій погляд, Кароль переплетений елементами в стилі casual в її образі – сумка над плечем не підходить з червоним килимом, а пиле взуття в цілому Мовєтон.

Ще один мізерний, повсякденний образ на червоному килимі від Lily Cole. Знову сумка над плечем, в'язана сорочка, в якій можна сміливо йти в магазин для хліба ... Вона відчувала себе як Лілі, просто проходячи і вирішив подивитися на світло. З усього образу я люблю тільки штани - вони виглядають досить цікавим, також дуже в стилі Miss Cole.

3610Р. 4200Р.

Італійська актриса Lorena Bianchetti прогулялася червоним килимом в вечірній сукні класичного силуету з тканини класичного чорного кольору. На перший погляд, здається, що немає нічого примітного в її образі, але на більш тісній експертизі великі фентезі сережки у вигляді хрусткі змії вражає. Аксесуар цікавий, але для аматора.

Ще одна італійка – Тітянська рокка – навпаки, віддають перевагу незвичайному плаття для червоного килима з цікавим принтом і стилем і не менш цікавими декоративними елементами. Комбінація орнаменту і кольору дуже багато, але як для моделі сукні, її слід злегка відрегулювати до фігури, щоб вона сидить менш вільно і не схожа на безформний мішок. Цікаві ювелірні вироби з різнокольорових каменів навколо шиї і талії вирішують проблему вибору ювелірних виробів, наявність яких буде явно зайвим.

По дорозі Сидора Рокка прийшла до події не тільки, але супроводжувалася Джесоном Льюїсом, які не тільки не втратили свого чарівності з віком, але і помножують його.