Hathaway котирування

Anne Hathaway є хамелевою дівчиною. Вона блискучо грає ролі в комодах, мелодрами, і тепер в дії фільми. Після своєї ролі в темному лицарі: Відродження легенди мимовільно думають, і яку роль вона не може грати? Я думаю, що це ще не було знайдено, тому що її кішка, незалежно від того, як скептично аудиторія була спочатку, багато хто визнано кращим для усього існування цього персонажа на екрані. Додаток 29 років, вона дійсно талановита, але з нагородами за свою роботу, вона має маленьку удачу. Вона була видана як для Оскарів, так і Золотих глобусів, але переможцями в номінаціях були абсолютно різні актори. Але можливо, вона щаслива і має більший стимул для переміщення? У будь-якому випадку, сама Хатау не турбується про це, бо в кінці щастя не в фігурках. Вона отримує чудові ролі, а незабаром в її особистому житті буде миру і тихий - актор Анни Маррі Адам Шульман.

Я вірю, що в Нью-Джерсі, і я завжди буду таким чином.

5426664

Я вірю, що кожен має право жити, як вони хочуть.

По суті, я дуже небезпечна людина, і більшість всіх я страх, що я не буду впоратися з певною роллю, не зустрінемо очікуванням когось.

На сьомому з’явився перший показ на телебаченні. Це був удар: це здавалося мені, що на фоні красунь навколо мене я виглядав як коса качка. Але Дад сказав: "Камера любить тебе." Я ще не вірю.

Мені подобається, коли людина слухає те, що ви скажете. Я також люблю це, якщо він має схоже почуття гумору до мене, і якщо людина має однакові життєві пріоритети, як мені. Це чудово, коли ви знайдете багато спільного, але це ще краще, коли ви різні і можете навчити один одному.

Іноді люди живуть щасливо разом двадцять тридцять років, а потім один з них гине, а другий рік пізніше зустрічає те, що називається любов'ю свого життя. Я думаю, що ви просто повинні бути чесними з собою в будь-який час — фігурно кажучи, якщо ви зараз любите, ви будете любити. Період. Що б не сталося.

Я дуже відкрита людина, але в той же час я не ходжу на публічні заходи. І я відчуваю велику казку, "Я не збираюся там."

Він ніколи не простий для мене, щоб роздягатися громадсько. Наприклад, я колись відмовлявся від голоду в комедії «Вагітна» з цієї причини. Я не хочу грати в повноекранну жінку, яка породжує всі біологічні деталі. Хоча я пообіцяв, що деталі не будуть показані мені, але до абсолютно іншої жінки.

Я не маю ідеального тіла, але я не хвилююсь про це, я люблю все. Я думаю, що суспільство повільно рухається від ідеї, що кожен повинен виглядати однаково. За роки, жінки заохочили «втілювати» свої тіла до досконалості. Я здоровий. Щасливі. Речі йдуть чудово. Звичайно, у мене є дні, де я шукаю себе в дзеркалі і скажеш: «Чому не ви були в тренажерному залі протягом шести тижнів?» Або, "Це все пішли, волосся не йде прямо, і чому ви повинні їсти, що третя частина піци вчора?" Всім дівчатам є які речі.

Це дивний: Я сімейний чоловік, люди близькі до мене є мої родичі, батько, мати, брати. Я не зрозумію своїх відносин, але вони разом і ми є сім'єю. І я бачу себе в сім'ї, але я не бачу себе в шлюбі, який підписав певні шлюбні зобов'язання. Я не знаю, як вирішити це протиріччя. Але я, ймовірно, дізнався пізніше. Ви дізнаєтесь, що ви не знали.

Я сподіваюся бути матір'ю і знайти баланс між щасливим сімейним життям і виконанням, успішною кар'ю.

З фільму я приніс до життя тільки один друг – Емілі Блюнг, з яким ми разом зіграли в «Деві...» І вони порушили разом, тому що мій характер в Анді, розмір 6 був і Анді, 2, і Емілі мав таку ж драму. Не можна забути, як ми кричави, від голоду. Це майже передня дружба.

Моя мама, Kate McCauley, завжди навчати мене лікувати людей з розумінням і себе з гумором.

Як дитина, я відчув, як я зробив все неправильно, що я був невдачею. Я мав відвідати сотні заливок і отримати сотні відторгнень. Я був використаний для відторгнення і не чекав позитивного реагування.

Я не вважаю себе найбільш талановитим і я завжди боявся втратити свою удачу.

,990 Р

Lindsay Lohan і я набагато більше, ніж інші можуть думати, і кожен має моменти в їх житті, які краще не пам'ятати або розповісти будь-кому. У коледжі я зробив речі, які ніхто не буде дивитися на мене зараз. Я не святий. Я був багато часу, руйнуючи себе стільки, скільки я міг. Я спробував танцювати на багато барних лічильників і столів. Я радий, що я пішов через все це, залишаючи розумний і здоровий. Як я сказав, я намагаюся приховати подробиці мого минулого.

Це дуже дивно почути, що я йдол. Ми всі неправильні, багато моїх помилок, які я скоригував перед іншими, і я щасливий. Якщо хтось імітує мене, тому що я бажав цей спосіб, можливо, це добре. Але життя моє життя. Я хороша людина і я спробую бути однією. По-перше, для себе.

Я думаю, що багато про релятивність часу і простору, і я захоплюю ідею, що все -- мене, ви, будинки, навіть мозок людини - це зроблено з атомів. Елементарні частинки і субатомічні частинки, які дійсно зачаровують мене. Я зроблю свій вільний час для читання наукових журналів та книг з фізики.

Так, ви можете подумати, що я прихована.

Для того, щоб бути найменшим, і я любив його. Не робіть це неправильно, я не розумію, що стиль, але коли ви очікуєте, щоб виглядати супермодель просто, вийшовши за каву, це смішно!

Я хотів би бути матір'ю, але я не можу уявити малорухливий спосіб життя. Я хотів би мати будинки в різних місцях, тому що у мене є гіпсова пристрасть для поїздки. Більшість акторів – це маленька гіпсія, важко триматися в одному місці занадто довго.

У моїй уяві я буду мамою в наступні п'ять років. Я просто дихаю спосіб я хочу. Я не можу бути цілком готовим до неї, але це одна з радості життя, яку я шукаю вперед.

Коли я граю, я не існує - Я розчиняю в моїй героїні.

Я знаходжу, що мій обличчя має перевагу мінливості, gutta-percha. Корисні речі в нашому бізнесі. Я не думаю, що це таке гарне. Мільйони людей, які живуть без нього і щасливі. Ви можете бути щасливими з нею. Але звичайно ж не через неї.

Я думаю, що у мене є дивні риси. У мене є досить великі риси обличчя і невелика голова. Але, ви знаєте, що я не збираю себе. Це моє обличчя. Не дуже красиво. Але я відчуваю нормально, тому що я знаю, що я люблю себе і, в кінці, набагато важливіше, ніж особистість. Якщо я не подбаю про мій зовнішній вигляд, моє волосся занадто кучеряві і мій тон обличчя не є, і це не нормально. Але я намагаюся знайти баланс з моїм зовнішнім виглядом.

Я завжди хотів бути актрисою; Я любив голову. Але я ніколи не мріяв про Голлівуд, я ніколи не хотів жити там. Я ніколи не був зацікавлений, хто дружець Юлії Робертс або що вона зношує, я просто любила своїх привітів і хотів бути схожим на неї.

Заголовок «найбільшого діючого діапазону». Що я хочу досягти! вона найкраща юна актриса коли-небудь працює з Meryl Streep. І присуджено Мерил Стереп сам.

Коли я був малюком, я був незрівнянним, і як підліток, я був Крім того, я зовсім не був. До 14 років вона вирушила виключно в сорочках старшого брата і хлопчика взуття, а через 14 років вона носила пару взуття. Ну, я з '90-х, покоління грунів! Звісно, вона носила деякі ганчі з етно-акумуляторною та знеболеною косметикою. І мої батьки постраждали з мене: підліткове повстання гормонів у мене висловилося в депресії, підіймається рижка і ненависть для себе, для власного тіла зокрема. І в результаті до всіх оточень.

У віці 18 років я почав дивитися на себе з-за кордону і припинив пошук абсолютно непристойним. Крім того, одна школярка отримала запрошення на флаєр-пропозицію до сеансу макіяжу Ланкоме. Коли митець макіяжу закінчили роботу, я був шокований! Я любив себе і це був ударом. І найголовніше, я любив цей обряд - подбати про себе, прикрашаючи себе, навіть коригуючи себе. У нього з'явилася глибока жіночність. Я не знаю перед: Я використовував, щоб зробити макіяж був розписом обличчя. Але потім я зрозумів: це процес поліпшення себе через увагу на себе. І увагу на себе синонім з самореспектом. Що я пропущений. З тих пір я був спокійний про мій... фізичний інкартонація.

Тепер я знаю, що за кожним з наших недоліків є плюс, за кожну втрату є урок, нова можливість.

Моє улюблене кіно – «Сенс і чуттєвість». Все в цьому кіно красиво. Незвичайне кіно.