Кінофестиваль Венеції

Не дивлячись на те, що восьмий день 69-го Венеційного кінофестивалю представлено нашу увагу як багато трьох прем'єр, найяскравіші з них були комедія «Оутбрейк відпустку», головні ролі, в яких виступали зірки Голлівуду. Я скажу, це був великий сюрприз для мене, що цей фільм був представлений в головній конкурсній програмі (що означає, що це виснаження для Золотого Лева), але, можливо, це так добре, якщо він може конкурувати за основною нагородою найстарішого міжнародного кінофестивалю. На червоному ковроліні звучали Французька драма Сплячий Beauty та італійський фільм Break.

р.

Selena Gomez на Atelier Versace. На мій погляд, ця сукня ідеально підійде молодим дівчатам - завдяки тінню кольору слонів вона виглядає дуже ніжно, глибока декольте і нарізається на малюнку дає йому жіночність, а фантастична обробка сукні (шкірі вставки, прикрашені перфорацією і металевими жилетами) виглядає дуже свіжим і оригінальним. Незважаючи на те, що модні критики розглядають наряд Гомеса досить суперечливий, і його декор надпотужний (особливо через складки на стегнах, які плавно переходять в сливу), я вимушений незгодити з ними – на червоному килимі, плаття виглядає просто розкішно і гідне захоплення.

Сулена макіяж дуже підходить для наряду - він виглядає ніжним і дуже натуральним.

Мар Гудгени віддають перевагу сукню ніжного димного відтінку з глибоким вирізом на грудях і обрізкою золотистих паєток від Temperley London, щоб передати червоний килим. Актриса не змінила свого улюбленого стилю навіть на претенсивному заході - це той самий бохо-чистий, тільки більш елегантний і менш безтурботний. Перфоратори кріпляться. Я завжди був дещо упередженим до килимового образу М. Гудгена, але цей раз вона просто захопила мене - не єдиний недолік.

362283р.

Зараз Ашлі Бенсон відомий у всьому світі не тільки як зірка «Претти Маленьких Ліар», а й як один з виконавців провідної ролі в «Брекінг-відпустці». Я дуже люблю Ашлі вбрання від Альберти Феретті – колір просто розкішний, плаття прекрасно сидить (відрізняється тим, що фігура актриса дещо далеко від ідеального), крім того я раджу з вибором ювелірних виробів – великі бордові камені виглядають дуже цікаво в поєднанні з насиченим синім. Все було б чудово, якщо це не було для надмірного макіяжу очей, це навички.

р.

Рахель Корін є ще однією зіркою свята. Дівчина - класичне створення Dolce & Gabbana, не тільки в звичайному чорному кольорі для нас, але в яскраво-жовті, що дуже підходить для молодого актора. В цілому вибір не поганий, хоча я трохи плутаний за формою ліфи, яка збільшує вже широкі плечі Рахелю.

р.

р.

Франціяско Різо представила на червоному килимі фільм «Бреак», в якому вона відіграла важливу роль. Вона може бути хорошою акторкою, але в плані стилю вона (або її стиліст, як дурний, як це може звучати) все ще росте і росте. Це реальна відмова. По-перше, сама сукня виглядає досить дивним, а по-друге, вона сидить просто страшним, добре, сандалі на червоному килимі з невеликою висотою є окрема тема, яку я навіть не хочу піднятися.

р.

Зображення Isabelle Huppert є прямим доказом, який навіть у віці 59 ви можете виглядати свіжими, ніжними і романтичними. Я дуже люблю білосніжну сукню з перфорацією в стилі 50-х, які майстерно доповнять срібними санеціями з шліфованої шкіри.

Італійська модель Sylvia Paonessa є однією з небагатьох жінок, які полюбили взяти червоному килиму в скороченому купальнику. Але це буде краще, якщо вона не зробила, тому що вибір нарядних листів набагато потрібно. Штани, пір'я, корсет la Moulin Rouge і стразами є стерлінговою сумішшю.