Сьогодні в Стаплес-Центрі (Лос-Анджелес) очікується грандіозне шоу - 29-а церемонія нагородження музичних премій «MTV Video Music Awards 2012». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Розкішні наряди не все, тому що присутні там намагаються здивувати, здивувати і запам'ятовуватися глядачам як з їх виступами, так і їх антетики в кінці. Які зірки будуть присутні на сьогоднішній церемонії все ще секрет, але подивитись на те, що мільйони говорять про те, як нагороди різних років, я пропоную вам прямо зараз.
The 2003 VMA відкриття номер і поцілунки Madonna, Britney Spears і Christina Aguilera. Цей виступ не буде забутий, тому що Мадонна є королевою поп, Бритней є принцеса поп, і Крістіна є примарою до поп музики, і разом вони можуть бути описані як бомба часу. Цей показ може конкурувати лише з тим, що чекає нас на кінець цього року, адже на цьому етапі буде знову зустрічати дива. Всім було щасливе шоу, крім Justin Timberlake, і ми побачимо, що відбудеться 10 жовтня 2012 року дуже скоро. Ось деякі з дівчинок і Britney's:
«З любов’ю з новим альбомом. Кожна пісня Привітання!, Britney - сказав він.
«Ойди на сцені і поцілунати мене знову. «Я прошу тебе!» відповів Мадонна.
«Це час...», Списки професійовані, і Мадонна підвели підсумки, «Щоб я почати цю організацію?» І Бритні не могли протистояти.
Аудиторська аудиторія отримала від виступу Лади Гага. Багато людей ще не бачили такого шоу, а дебютант премії не мав високих надії, але непередбачуваність Ґага вражає всіх. Не вдалося зробити цей список. Співак здивує всіх і, можливо, навіть сам.
У 2009 році VMA, коли юна країна співачка здобула нагороду за кращий жіночий відео. Захід, як «реальний джентльмен», стрибнув напробіг і сказав: «Я щасливий для вас, Тейлор, але краще відео всього часу - Beyoncé, не ви!» Звісно, Swift був дискурований, тому що вона просто почала свою мову прийняття, і ось подарунок у вигляді Кані. Незабаром співачка залишила стадію в засновних почуттях, а Захід повністю випроваджена з премії. Далі Поведінка, яка отримала нагороду за «найкращий відео року» (за принципом, що на Заході ще не сидять, бо нагороди практично однакові?), званий мікрофоном Тейлору, який зміг закінчити свою мову. Він зробив благородну річ, і Кані довелося до апологізації протягом тривалого часу, тому що навіть Барак Обама засудив його.
Р
На червоному ковроліні 2011-го церемонія, Бейонсе, одягнена сукня Ланвіна, розповіла журналістам, які вона була вагітна. Ця подія, співачка і її чоловік Джей-З чекав більше 10 років, тому скарб під сукню Beyonce надійно захищений.
Емінем і десятком його подвійних, виконаних на 2000 VMA.
Діана Росс оцінив розмір груди Lil Kim в 1999 році VMA.
Всі фотокамери на 1998 MTV Video Music Awards були спрямовані тільки на Роже Макгован, який нічого не робив з музикою, але колись від Марилін Мансон. Подруга зовнішньої співачки вирішила виділити її начинкою з бісеру.
У цьому ж році Мар'яна доглядальня і Вітні Хьюстон носила ту ж сукню одночасно. Дівчата побили ситуацію і швидше, ніж раз сплутались разом на тому ж етапі. Я не знаю, якщо вони були друзями, але я думаю, що відносини були добре.
Довгий до знаменитого поцілунку Мадонни, Brit і Крістіна, Майкл Джексон прогрівав людей за допомогою його пристрасної поцілунки з Ліза Марія Преслі. Поцілунки перед тисячами в 1994 році ВМА.
Церемонія відкриття в 2007 році була невдалою, і ще більш невдалою була Britney Spears' з піснею "Gimme More". Не тільки зробив Спірс спів до фонограми, вона також переїхала навколо сцени, як п'яний клин. У 2007 році Kanye West прокоментував, що це найгірше відкриття VMA в будь-який час (включив його п'ять сантиметрів, щоб говорити). Це смішний, що Ms. Спірс найгірший виступ став одним з найпопулярніших.
Михаїл Джексон і НЮСНС приєднався до 2001 року. Повернувся цар. Без Михаїла, поп-музика не така ж.
Телеведучий Howard Stern і його великий H і G на VMA.
На відміну від виконання Britney 2007 вона також виконується в 2001 році. Розкішна фігура, рух і пітон навколо шиї - oh yes Britney Spears "королева джунглі"!
Rapper T-Pain спочатку прибув на 2008 VMA. Він стержає слоном над червоною ковроліном (смішно ніхто не болить).
Поп-зірка леді Ґага провела весь вечір в образі чоловіка Йое Калдероне. Цей реінкарнація співачки відбулося в минулому році на премію MTV Video Music Awards. Всі, в тому числі Britney Spears і Justin Bieber, був в ударі.
У 2009 році також був незабутній виступ з піснею «Собер». Цього року співачка намагатиметься здивувати нас новими.