2012 ГК Людина року

У Лондоні відбулася щорічна церемонія нагородження GQ Як очікується, багато знаменитостей прибули на вечірку - хтось поповнить свою колекцію новими трофіями, і хтось тільки встигнути добре провести час і показати цікавій громадській іншій новій сукні. До речі, цей час багато знаменитостей з якихось причин віддали перевагу всім іншим нарядам чорної. Я не знаю, якщо він був написаний в коді сукні, але результат очевидний – сукні інших відтінків можна розраховувати на пальцях однієї руки.

р.

Перш за все, я хочу подарувати вам список переможців церемонії, адже нам потрібно знати наші герої.

Жінка року – Lana Del Rey
Ікона Людина Роббі Вільямс
"Людина Легенди" від Tom Jones
Політика року: Лондонський міський голова Борис Джонсон
Міжнародний прорив року – Кріс Хемсворт
Нагорода за досягнення успіху Gary Barlow
"Міжнародний чоловічий" Івана Slattery
«Актор року» Михайло Фасбендер
Дизайн року – Доменіко Дольце та Стефано Губана
Принцеса року – Сача Барон Кохен

Кайлі Мінголог прогулявся червоним килимом в чорному елегантному одязі, створеному кращими дизайнерами року, а саме Домініко Дольце і Стефано Капбана. Цей стиль сукні є дуже мініатюрним Кайлі, а драпірії на стегнах дають об'єм стратегічно важливі місця. Чорна пишність наряду розбавляє лак для нігтів рожевим і великим золотом намисто у вигляді серця.

Ось один іноземець повинен бути з дружиною Давидом Бекхемом. Але я вірю вам, це дійсно тільки чутки - Катерін Дженкінс офіційно заявив, що вона і Backs не мали романтичних відносин. На церемонію нагородження Катерини привезли дуже красиву чорну сукню від Stella McCartney з вирізами на талії (які візуально роблять її навіть тонше) і спинка з важкого оксамиту. Вибір відмінно, але я віддаю перевагу пані Дженкінам, щоб доповнювати її наряд з золотою металевою стрічкою, яка поставляється з платтям. Він був у цій формі, що Gwyneth Paltrow спробував на тій же сукні для церемонії Grammy 2012.

р

Молода мама Ельза Патакі також віддала перевагу чорному сукню, але на відміну від інших гостей, вибрали скорочений варіант. На перший погляд, наряд виглядає дуже скромно і навіть нудно, але при ходьбі на спідниці розкриваються складки, зроблені з прозорого мережива, завдяки чому плаття стає дуже милою і сексуальною.

Ельза з чоловіком Кріс Хамморт

, Україна

Лара Камінь, як і раніше, воліє створення модного будинку Калвін Клен, обличчя якого вона є. На мій погляд, є занадто багато недбалості в образі моделі - плаття виглядає обмаране, зачіска занадто оголена, і обличчя явно занадто багато з олівцем. До речі, я помітив, що Лара дуже часто виглядає так "розкидані". Можливо, цей стиль є її виклична картка, але вона не завжди виглядає привабливо.

496184

Stella McCartney взяв участь у власній творі: дизайнер мав чорний комбінезон без ременів, який майстерно доповнив оригінальні надміцні туфлі на білій платформі і зчеплення з білої шкіри крокодила з перлою фантазією вставки. Красивий образ, який вигідно виглядає завдяки грамотному підбору аксесуарів.

Що ви думаєте, що Monica Bellucci був носити на церемонії? Звичайно, в чорному сукні Дольце & Gabbana немає необхідності вгадати. Плаття виглядає дуже просто, але на малюнку, як Monica, будь-який наряд буде виглядати чудово. Але незважаючи на це, я ще доповнив наряд з цікавими помітними аксесуарами, щоб уникнути порівняння з італійською вдовою.

Моніка з друзями та переможцями Dolce & Gabbana.

Коли я побачила Джессе J на цьому фото, я не міг вірити очі - це те, що її? Співачка змінила свій колір волосся, позбавлялася від чубчиків, які в один раз стала її приміткою, і спробувала на дуже цікавий подвійно змащений одяг від Emilio Pucci. Дуже цікаво виглядає наряд, я люблю шию на грудях і нарізання стегна, і золоті туфлі на платформі нагадуємо, що ми все ще й те ж саме Джессе, тільки в більш елегантному наряді.

І ось перший наряд нечорного кольору, який показує нам зірку «Мад Чоловіки» Elizabeth Mosss. Актриса прибула на церемонію зношування грецької сукні красивого коралового відтінку, з сміливим вирізом від неї стегна. На мій погляд, цей колір дуже костюмований на обличчя справедливої блондинки плюс аксесуари підібрані дуже гармонійно - золоті сандалі Brian Atwood чудово поєднуються з великим золотом браслетом на жіночому зап'ясті.

Новий подруга Бонда Беренес Марло продемонстрував її ротоводні форми в Herve Leger від Max Azria пов'язаним платтям з грайливим вирізом на грудях. Темно-синій колір сукні дуже підійде до обличчя темного Berenice, тим самим можна сказати про вибір ювелірних виробів - великі бірюзові камені ідеально поєднуються з танкою і виглядають дуже оригінально на тлі синього наряду. На жаль, я не можу сказати нічого хорошого про вибір взуття - щось виглядає непривабливим від сукні.

Келлі Бруке з'явився на червоній ковроліні в шіммери коктейльної сукні Рахеля Гілберта. Я був трохи здивуваний вибором Келлі, тому що вона завжди кладе всі свої ювелірні вироби на дисплеї (читати “автобус”), але я дійсно люблю цей варіант. До плейфудного плаття актриса підібралася грайлива фурнітура - зчеплення карамельно-рожевого кольору і сандалі з прикрасою у вигляді іконок - черв'яків і діамантів.

Р

990 Р

Не дивлячись на те, що співачка Holly Valance нещодавно кладе на невелику вагу, вона виглядає як привабливо і чарівно. Дівчина прийшла до партії в фіолетовому комбінезоні від Альберти Фереті. Комбінезони прекрасно сидять, хоча варто трохи пошиття штанів - вони досить довго. Крім того, такий ніжний наряд вимагає делікатних аксесуарів, замість яких Холлі забираються безперешкодні чорні сандалі і пригнічують їх в тон.

Лана Дел Рей з'явився на церемонії з новим кольором волосся - тепер вона морська брюнетка. Співак прогулявся червоним килимом в перлово-білому атласі Wayne Cooper плаття найпростішого стилю - короткий рукав, акцент на талії, не радує. Узагалі Лана майже завжди вибирає найпростіші наряди, хоча б хотілося б, нарешті, побачити щось цікавіше на ній.

1 999 р.

Olivia Mann на Giorgio Armani. Ніжна сіра мереживна сукня з яскравим акцентом на грудях йде дуже добре до Олива - пастельний відтінок красиво виглядає на засмаглі шкірі, а стиль відверта підкреслює всі переваги фігури. Незважаючи на те, що наряд виглядає дещо старомодним (роздріб цього крою і з такими фінішами були в високій ціні на початку 2000-х років), я ще задоволений образом Манна. Однак актриса іноді дасть їй шкірі відпочинок від засмаги і не худі на рум'ях.

р.

5999961