2012 рік Кінофестиваль

Четвертий день Венеційського кінофестивалю був досить скромним – не єдиний знаменитість світового масштабу з'явився на червоному ковроліні, хоча фільми, які прем'єри вчора були найбільш гідними. Легендарний Kim Ki-duk презентував свою нову картину «Пєта» до публіки, а також португальський режисер Валерія Сarmiento прийняв привітання з нагоди виходу фільму «Веллінгтон Лінія». Під час виступу акторів та акторів перед об’єктивами фоторепортерів на червоному килимі, інші зірки мали чудовий час на вечірці ювелірного будинку Jaeger-LeCoultre. Ось де ми починаємо.

Не так довго, Frida Pinto став міжнародним бренд-амбасадором Jaeger-LeCoultre, тому вона просто не могла пропустити вечірку. Актриса обрана для події цікава сукня Олександра Маккорона (інше в цьому модному будинку інші не зберігаються) з золотою обробкою в повній довжині і сексуальними вирізами на животі, талії і спині. Особисто це наряд дуже вражає для мене - жіночність, стиль і оригінальність в одній пляшці.

Партія з нагоди виходу нового годинника з дорогоцінними каменями не може пропустити легендарного Катерини Деневеве. Замість класичної вечірньої туалету вона ступила на ковролін в оригінальному шовковому сорочку плаття, з декором великих райдужні кристали на її плечі і рукавах. На мій погляд, стиль наряду вибирається просто дрібно - безпосередня модель сукні ідеально підходить для Katrina, не фокусуючись на проблемних зонах її фігури. Я не дуже люблю колір сукні – можливо, я повинен вибрати щось більш яскраве – але його зелений відтінок чудово гармонує з кольором очей актора.

Увечері також відвідували наш співвітчизник Ксенія Альферова, одягнений в ігрову коктейльну сукню з тюль та атласу. Якщо здається комусь, що багато смішних луків виглядають з місця на 38-річній леді, то можна сказати, що чорний баланс стилю сукні і додає елегантності, тому образ в цілому виглядає гармонійно. Ну, якщо хтось помітить, що Xenia явно перестарається з макіяжом очей, я буду змушений погодитися - Я не маю аргументів проти цього.

р.

р.

На червоному ковроліні Min-soo Cho представлений новий фільм відомого Kim Ki-duk «Pieta». Вона була одягнена чорна сукня з довгою сливою і білою лінією. Цей наряд є класикою вечірньої моди в чистому вигляді з його графікою хрусткою силуетами і важкими тканинами (Я особисто дуже нагадує раніше створенню Валентино). В цілому образ виявився дуже успішним, але приглушені сливи дещо зменшили його бездоганність.

Сукні від Elie Saab завжди роблять неприпустиме враження, тому я не здогадую про плаття французьким вежником Elsa Silberstein, який взяв участь у прем'єрі фільму «Ліні веллінгтоні» за участю, і я тільки кажу, що це виглядає просто казково.

Ще один Wellinton Лінійна зірка - португальська актриса Марія Йоао Бастос в оригінальній сукні, друк якого створюється за допомогою тканинних драпірій і нагадує косметику галактику. Цікавий стиль, красиві кольорові переходи, аксесуари ідеально поєднуються з платтям - що ще потрібно для вдалого образу?

На відміну від своїх колег, актриса Вікторія Гурра віддає перевагу всім іншим елегантним платтям з чорного оксамиту з скромним вирізом на спині. Здається, що все дуже просто і без дрилі, але весь образ виглядає дуже, дуже гідно.

439884

Китаянка актриса Жао Вей в Версаці. Ніжний синій колір - тест, обробка на губі - тест, гігантський кластер тюль на спідниці - несетний. Багато тканин на спідниці, хоча загальне плаття виглядає дуже ефектно і яскраво.

Дуже красива італійка Marika Pellegrinelli заслуговує на звання sexiest woman. Звісно, не остання роль відіграла її спокуслива сукня з відкритою спиною і шиєю на талії. Красивий наряд, але укладку чітко накачують - сандалі на платформі в печі, годинник на білому стрічці там.