Премія стильу 2012

В рамках кінофестивалю, а в Лос-Анджелесі – церемонія MTV VMA, в Нью-Йорку, нагороди були розподілені до найстильніших людей Америки. Церемонія нагородження дев'ятого стилю відбулася в центрі Лінкольн, де найгарніші, багаті і модні люди Великого Яблука. Перед тим, як дізнатися свою увагу модний огляд нарядів з червоного килима, я пропоную вам ознайомитися зі списком лауреатів церемонії, яка включала тільки найцінніше.

Дизайнер року, Кароліна Герера
Проектний прорив року – Prabal Gurung
Стильна жінка року Катериною МакПе
Стильний Людина року Ед Вествік
Знаменитість Стиліст року: Крістіна Єрліх (поруч своїх клієнтів Penelope Cruz, Amy Adams, Ashley Green, Julianne Margulies)
Модель року - Joan Smalls
«Мост Стильний спортсмен» – Анрік Лонквіст (Нью-Йорк Rangers хокею воротара)
«Дизайн одягу на телевізорі» – Дженн Рожен (розроблені костюми для телевізійного серіалу «Добра дружина» та «Фот Джунглі»)
"Accessoir Design" від Reed Krakoff
Дизайнер аксесуарів Ріку – Reed Krakoff
Оператор костюмів фільмів: Сандій Повелл (Свяник, Шекспір в любові, Гани Нью-Йорка, часто колаборують з Мартіном Скрсесом)

Незважаючи на те, що вбрання Нікола-Річі з Ентоні Ваккарелло виглядає досить дивним, вона сама виглядає шикарно в ній – нещодавно соціаліт просто світиться з красою. Туфлі дуже підходять для сукні – виготовлені з ним в одному стилі, хоча не дуже багато сподобалося (старомодний, такі були актуальні 10 років тому, хоча, як ви знаєте, мода повертається). Зачіска і макіяж відмінно доповнить образ, і я також радий тим, що навіть в такому відкритій сукні Nicole керує виглядати погано.

Amy Adams з'явився на червоному килимі в чудовому одязі з весняної колекції Giambattista Valli Couture. Забарвлення сукні просто дивовижна (відносини з якихось причин рідко вибирають сливі відтінки), а ще – паєтки, звичайно, не рідкі сьогодні, але в такому відтінку вони знову виглядають дуже оригінально. Туфлі, звичайно, можна підібрати і краще, але гостро незрівняні чорні човни додають до зображення класичного елегантності.

р.

Катерина McPhee дуже стильно виглядав в її петер Pilotto плаття (не дивно, що вона була названа «найстильною жінкою року». Судячи за відгуками критики, багато з них незадоволені підбіром аксесуарів, зокрема, як орнамент на зчеплення конфліктів з принтом на одязі, але я думаю, що це поєднання дуже цікаво. Але взуття я підбираю в тон один з відтінків на сукні - фіолетовий, синій, помаранчевий, бордовий ...

999 р.

Решта після розлучення Каті Холмс вибрала на вечір дуже простий ансамбль від Carolina Herrera (до речі, дизайнер сам часто з'являється в публіці в таких образах) - проста чорна сорочка і спідниця-брюль з золотих кремових тафти з бісеру шиттям на талії. Це не поганий вибір, але я думаю, що образ Katie здається незакінчений, як щось відсутні.

р.

Іванка Трамп також віддала перевагу наряду, прикрашеному намистинами та блискіками для червоного килима. Перш за все, хочу приділити особливу увагу принту на сукні, яка поєднує в собі кілька відтінків червоного і білого кольору, дуже ефектно. Стиль сукні теж хороший, а темне блакитне взуття гармонізує відмінно з нарядом.

р.

Жінка з таким яскравим зовнішнім виглядом, як Iman потребує наряду до матчу. Саме тому супермодель ставиться на яскраво-пурпурний брючний костюм з брюками з кігомілками і цікавим аксесуаром у вигляді мотузки з щіткою навколо шиї. Дуже '70s стиль.

(Б)

Rachel Taylor на Reed Krakoff. Актриса доповнила щільна сукня з перо-спідницею з відкритими сандаліями (добрий вибір) і невеликою сумкою білого змія шкіри з помаранчевою вставкою і великою ланцюжок (поганий вибір). Сам мішок чудовий, але не вписується в образ повністю.

Модель року. Joan Smalls є дуже красивим і привабливим, але не завжди робить правильний вибір в одязі. З усього свого ансамблю (все говорить мені це Givenchy), я тільки як яскраве червоне верхнє і сумочка тонше до неї. Черевики-піреси, актуальні цей сезон, я особисто не здаю на всі привабливі, і шовкові штани з хвістом навряд чи викликають симпатію на всіх (незалежно від особистих вподобань).