Фото Антон Єльчин

Актори з Російською назвою Антон в Голлівуді один раз або двічі і виловили, і на слух і в цілому тільки один - Антон Єльчин. Цей 23-річний був живим у Сполучених Штатах з шести місяців, але незважаючи на це, він не забув свого Батьківщини, і великий і потужний досі пам'ятає. Антон народився в Ленінграді в сім'ї знаменитих фігурних ковзанів Віктора Єльчина і Ірина Коріна, які на обов'язку мали переїхати в Америку. Продовжують змагатися в парах катання, а син Антон почав навчання як соліст. Ніщо з цього венчурного венчурного Антона та його батьків, так як хлопчик не мав особливої тяги для спорту, але помітно неозброєним оком, що Антон зацікавився кінотеатром і не тільки як глядача, але як майбутній актор. Він почав займатися акторською діяльністю і у віці 12 років з Антонієм Хопкінсом! Я думаю, що влада батьків відіграла важливу роль в цьому, але ніхто не заперечує талант Юлчина.

Молодий хлопець звикла до ролі і недавно він почав отримувати такі ролі, завдяки яким він може повністю відкрити. Ви можете подивитися на свій успіх у кіно Серцях Atlantis, Alpha Dog, You and Me, Star Trek, Beaver і Night of Fear. Ялчин має довгий шлях, ми побачимо, що його робота призведе до і чи буде плідним.

Я не пам'ятаю Росію, але я люблю Росію, а також мої родичі, які залишалися там.

р.

Я вважаю, щоб бути запрошеним до роботи, і щоб зробити успіх.

Голлівуд для мене - це район Лос-Анджелес. Ще одне, коли кажуть «актори, кіно». Тоді я уявляю конкретні люди і фільми, які вони були в. Я хотів би зірвати поряд з Робертом Де Ніро, Пилін Хоффман, Джек Ніколсон і Аль Пакино.

Якщо Fellini або Kubrick були живими, я хотів би бути в своїх кіно. Моє улюблене кіно – Драйвер Таксі та Амаркорд Фелліні. Я не знаю, якщо ви можете викликати їх кіно: що це, де це сталося? Як живий директор, я хотів би зірвати з Scorsese і Coppola.
599 р.

Як актор, я люблю Macaulay Culkin. Коли він був дитиною. І я люблю дівчину в Paper Moon, але Tatum O'Neill не є маленькою дівчиною.

Я не бачу, бо я не впевнений, що я не критикую себе. Якщо все сподобалося, не варто намагатися змінити все, тому що я можу бути упередженим.
р.

З Hayden Pennetieri:

З мамою:

Я люблю кіно. Я не знаю, як я жив без нього.

З Емма Робертс:

Антон Єльчин не має Twitter.