Знамениті татуювання

Cameron Diaz, який нещодавно відсвяткував свій 40-ий день народження, прийшов до висновку, що для повного щастя вона не вистачає татуювання на спині і зробила його в найближчому салоні. Як пишеться в ЗМІ, малюнок на тілі актриси не має ніякого міфічного значення, це простий стрибковий друк, який стає все більш популярним з року до року. Вентилятори Cam сподіваються, що це просто тимчасова тату для ролі в фільмі Ridley Scott «Коунсселор», але так далеко не дає привабливих коментарів. Вона виглядає як шкірне захворювання, Бог заборонений.

705080

Бронзовий медаліст 2012 Олімпійських ігор в дайвінгу Tom Daly був радий своїм результатом і вирішив отримати татуювання з шістьма кільцями для удачі. Хлопець тільки 18 років і, можливо, ці Олімпійські кільця стануть тушкою для нього на наступних іграх. Британка здивована про татуювання на Twitter.

Рассел Бренд, вилікував сильні напої та наркотичні препарати, міцно поєднуються на правому шляху. Щоб не розбити, він навіть отримав татуювання на руці з цитатою, представленою в анонімному посібнику: «Лорд, створюйте так, щоб через мій мир і спокій настали на людей. й

Тіло, наповнене татуюваннями з казками, відрізняє мілі Cyrus від своїх відомих однолітків. 19-річну зірку ламають їх більше і більше. Цього літа вона отримала тату з цитатою «Чи не буде прийматися ті холодні та timid душі, які не знають, ні перемога, ні перемога», на честь свого хлопця Ліам Хемсорт.

р.

Ще один молодий зірка і інший татуювання. Заін Малик, 19, "Одна дистанція", набив мікрофон на правій руці, плативши дану музику, яка зробила його насиченим і відомим. В цілому, він любив не стільки для музики, як для красивого обличчя, і, можливо, він буде деякий день зрозуміти це і татуювання себе з коханим у спині. Це хороший рух. Цей світ музики ніколи не бачив.

Justin Bieber є не далеко від Malik, але, очевидно, останній дуже боїться зробити себе бо-бо і речі, так крихітні татуювання, які він підходить для покупки змаги скла. Я бачив птах, що ви бачите?

На своєму старому тілі, Бібер дав Ісуса. Співачка пояснила вибір такої татуювання тим, що він позбавлений християнства і віри в Бога дуже важливо для нього. Але чому на нозі? ?

715193

Що якщо Джессіка Альба була поганою дівчиною? Звичайно, вона зношена скеля 'n' рулонні тату, як і для нового фільму. Це виглядає реально, але це насправді банальна підробка.

Victoria Beckham має кілька татуювань. Її любов для них є сім'єю і вона присвятила її другу татуювання на івриті чоловікові. На честь 6-ї річниці відносин з Давидом на її зворотному флауті «Я маю на увазі кохану, і кохану мені».

Sienna Miller має птах і багато іншого. Bieberunka, навчання, студент!

Світанок над морем прикрашає ручку гламурного Скарлетта Йохансон. Поза «69»

Хрест на ланцюжку постійно прикрашає ніжку Нікола Річі. Хороший татуювання, хоча ...

Тату з образом Марілін Монрое актриса Megan Fox виконана у віці 18 років. Як вона сказала кілька років тому, він був Монрой, який надихнув її на нові досягнення, але нічого не пішов і Марілін вже не був необхідний Фокс. Вагітна і одружений Меган пояснив її рішення, щоб отримати татуювання, яке Монрое є негативним характером, який постраждалий від біополярного розладу, і вона (Fox) не хоче нічого подібного в її житті. Я любив цю татуювання, так шкода...

Невеликий анкер на руці супермоделі Kate Mosss.

Софі Елліс-Бакстор, коли вона одружилася, отримала серце татуювання з написом «сім'я».

На внутрішній стороні ліворуч Brad Pitt є зображенням найстарішої мумії, знайденої до тих пір, Ötzi Iceman. Чому Анджеліна Джолі чоловік вибрав мумію, як його татуювання залишається таємницею. Витрати детракторів пари очищаються як білий день.

Цей дивний татуювання Heidi Klum містить секретне значення - ім'я її потім-husband Sila і три зірки, денотація дітей пари. Чи знає вона ім'я колишнього коханця невідомо, але третя зірка, ймовірно, додала четверту, на честь дочки Лу, народився в 2009 році. Сама фото була прийнята в 2008 році.

Мали C має загальну 10 татуювань, але кельтський хрест виділяється як символ захисту співачки.

лев і слово. Звук. Потужність на спині Mina Suwari.

Символ свободи і лояльності - два ковпаки, що літають, щоб зустріти один одного, виконаний в 2003 році, Роббі Вільямс.