Старі весілля

Райан Рейнольдс і Blake Lively

Це його. Неймовірно був Райан Рейнольдс розлучився Scarlett Johansson, ніж ще одна блондинка, вирощена на горизонті і, очевидно, не менш захоплюючий, ніж її екс. Blake Lively швидко «задуха» ручний Райан, який 10 років старше, і чекав на весілля менше року пізніше. Lamur tujour, і тільки ... Згідно з повідомленнями ЗМІ, 60 найближчих людей до знаменитої пари взяли участь в таємному весільному церемонії, а Флоренція Welch заснить атему своєї любові в чарівному голосі.

Benjamin Milpier і Natalie Portman

Наталія Портман і Бенджамін Мілієр були юридично одружені в серпні. Церемонія проходила відповідно до всіх єврейських канонів, які наполягали строгі батьки нареченої. Зустрілися два роки, але тільки зараз щасливі батьки сина Алеф може похвалитися печатками у своїх паспортах, а Наталі також запрошують матері і батька, які проти життя юних людей поза шлюбом.

Giovanni Ribisi і Agnes Dane

29-річна модель Agnes Dane і 37-річний актор Giovanni Ribisi одружений в червні цього року. Небагато відомо про свою романтику, як вони починали знайомства кілька місяців тому, але любов така річ, що в кисті ви можете навіть запропонувати сміятися. Хоча, хто знає, можливо, Giovanni, хто, до речі, був вже одружений і має 15-річну дочку, приймав довгий час, щоб підготуватися до сповідання своїх пристрасних почуттів і отримувати на одному коліні.

Daniel Craig і rachel weiss

Даниїл Крайг і Рахель Вейс дивився всіх, тому що вони навіть підтвердили свої стосунки і тут ви одружені! Вирок як для приємних, пара виглядає неймовірно гармонійно. У Нью-Йоркі відбувся весільний фестиваль, який приймав участь тільки дітям (донь і дочкою) і пара свідків. Чи не так важливо, щоб вони зберігали свої стосунки від цікавих очей, і це молода сім'я, що складається з знаменитостей, тільки для вигоди.

р.

Орландо Блум і Миранда Керр

Ппараці дізналися, що Орландо Блум запропонував Міранді Керр, але, алас, пропустили все і не фото з весілля зірок, що відбувся в Лос-Анджелесі, але ще. Я впевнений, що деякі дні пара покаже нам всю красу своєї весілля таємницю.

Javier Бардем і Penelope Cruz

Penelope Cruz коментує сім'ю святкує її, і вона вважається, тому що вона і Javier Bardem зберіг свою весільну секрет. Не один бачив фотографії з свята, але відомо, що церемонія була проведена в Багамському районі. На щастя все було красиво і пристрасно, ці Спанісари різні.

Девід Швеймер і Зое Buckman

Девід Швеймер і Зое Бакман вже більше трьох років до отримання шлюбу, і довгоочікуваний захід в житті обох відбувався в червні 2010 року. Наступного року зустрілася з дочкою. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Стівен Мойєр і Анна Пакін

Анна Пакін і Стівен Мойер відіграли свою секретну весілля на пляжі Малібу. Як папарази не помітив, що я не знаю.

Роббі Вільямс і Ida поле

Відсвяткувавши Роббі Вільямс запросив друзів і сім'ї, щоб відсвяткувати свою 20-річчю в шоу-бізнесі, і він кинув шикарне весілля з Aida Field. У ЗМІ було природно, що ви можете зробити, якщо Роббі це так ресурсно?

Нек Каннон і Марія

Після шести тижнів знайомства Мар'яна Карді і Нік Каннон пішли на Багамські вечері, і відсвяткували весілля себе. Нек говорить, що Mariah є його душа mate, і в цілому, він просто грає з нею.

р.

Джей-З і Beyonce

Розкішний пентхаус, 70000 білих орхідей (приготовлений спеціально з Тайланду), 40 гостей і тільки два любовні серця, які все ще б'ють в неісон. Це, відповідно до свідків, був весілля Бейонше і Джей-З чотири роки тому.

Cash Warren і jessica alba

Jessica Alba і Cash Warren не запрошували всіх на весілля. Шановні друзі! Згідно з виданням, брат актора, дізнався, що сестра одружилася, забрав: “Моя сестра!” Я зателефоную їй!

Ben Affleck і jennifer Garner

Ben Affleck і jennifer Garner також підтримують конфіденційність.

Р

Кріс Мартін і Gwyneth Paltrow

Кріс Мартін і Gwyneth Paltrow одружилися в готелі Санта Моніка, всього за добу після того, як актриса виявила, що вона була вагітна. Не було родичів на весіллі, але незважаючи на сумну картину церемонії, Гвинету і Кріса все ж живе в душі.

р.

Tom Brady і Gisele Bundchen

Секретне весілля віддали перевагу публічності Gisele Bundchen і її чоловік Tom Brady, а також...

Матвія Broderick і Sarah jessica parker

... Сара Джессіка Паркер і Метью Broderick.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное