Шакіра котирування

На честь цього 35-річної Колумбії зводяться пам'ятники, забиті цілі та пісні. У місті Барранкілля, Шакіра є основною зіркою, від якої подаються нові композиції і запальні виступи. Вона не схожа на інших, здатна оживити аудиторію і зачарувати її однією посміханням. Природний і прямий співак, не намагаючись бути синонімом з словом «гламур», почав рухатися в правильному напрямку на початку дитинства. Вона sang, танцює і читає багато, завдяки чому вона виросла так вокал, пластик і, очевидно, смарт (це як підняти дітей, батьки честі і похвали!). Співачка видала свій перший альбом у віці 13, але тільки 11 років пізніше отримала міжнародне визнання завдяки потужному хіту «Колиби, Девер». Звісно, ви не повинні відлягати тільки на нього, тому що пізніше Шакіра мала багато чудових пісень, але з тих пір вона була однією з кращих співаків з всесвітньою репутацією. Як кажуть, терпіння і тверда робота подолати все.

Кожна людина - пісня, написана рукою Бога.

Як для свого особистого життя співак мав справжній розчарування - після 11-річного парафія з сином екс-президента Аргентини Фернандо де ла Ру, вона і Антоніо де ла Ру. Але це питання про те, що вже зараз любляча дівчина не може дивитися на футболіст іспанської «Барселона» Герард Пік, від якої вона вже отримала пропозицію руки і серця і практично вагітним! Ну, вік правий і Бог забороне його закінчується в щасливому закінчення і не схожий на цей останній раз.

Ви знаєте, що я не знаю будь-якої жінки, яка дійсно хороша у чоловіків, тому що ви є найважчими расами, щоб зрозуміти.

Я думаю, що я навпіл через мої мрії, і це робить мене щасливими. Для інших бажань я хотів би виконати, можна одружитися і мати дітей, придбати ранчо, мати коні і вирощувати томати, цибулю і інші овочі.

Я думаю, що найсильніших чоловіків у світі, тих, хто досяг багато і зробив історію, досягла все з їх розумом, не з їх кулаками.

Я люблю працювати і створювати без тиску, хоча я насправді під тиском, тому що я думаю музику дуже збуджена. Я даю чоловікам, щоб надихнути мене.

Моя пісня – це відображення моєї особистості.

Для мене, скеля 'n' рулон, справжній рок 'n' рулон, не мертвий. Я думаю, що він знову починає прокидати. Я думаю, що це багато більше, щоб зробити. І я думаю, що це ще багато, щоб повернутися з минулого.

Інколи Я відчуваю, що вісімнадцятирічна жінка, можливо, мені потрібно бути більш пухким. Я, що моя молодь під контролем. Я пощастив багато способів, але я б не лежаю, якщо я сказав, що іноді хочу насолоджуватися простою радою інших людей, які не належать цьому світу зірок.

Я не думаю, що мені потрібна пластична операція. Принаймні не зараз. Може бути, коли я набагато старше, але не зараз. Я маю на увазі, я не можу прогнозувати майбутнє. Я не знаю, як я почуваюся на 60. Я нічого не маю проти пластмас. Хоча я думаю, іноді він перетворюється в обсесію. Не можна позбутися від бажання змінити щось в собі.

Мій середній ім'я Ізабелла, але я ніколи не його використовувати. Зателефонувавши мені, що мій батько блискуча ідея. Я маю на увазі, це гарне ім'я, але це не підходить мені. Не відповідає назві Shakir на всіх, хто знає? Але це моє ім'я бабуся, і мій батько дав йому всім дочкам як друга.

Shaq, shak атака, Shaki, Shakirazulu, Shakirita. Я мав багато прізвищ, але всі вони були пов'язані з моїм ім'ям. Як Kahita замість Shakir. Але мій однокласник назвав мене Енана, що означає карликові в іспанській мові, бо я завжди був найменшим у своєму класі. Але це не те, що я завжди був першим в рядах.

Я не схожа на ювелірні вироби, але тільки тому, що я думаю, що це занадто страшний. Не схожий на те, що тут (в Америці). Чим менша різниця між людьми. Але в країні, як і наші, якщо ви зносите ювелірні вироби і походите в минулу людину, яка не їсть в дні, вона створює занадто багато контрасту.

«Для життя» - це порада, що мій батько дав мені багато років тому. Здається так просто, але я пішов з такою напруженістю, що я згодом почав жити до неї.

Хочу відкрити для зміни, до метаморфозу, експериментувати з стилем і зовнішнім виглядом.

Я просто люблю рок. Це майже все я слухаю. А коли я не слухаю породу, я переключаю до романтичної джазової або етнічної народної музики як Кубан, Арабська або латинська.

Він був перший раз, я впала в любов з John Travolta. Я дивився, що Olivia Newton John кіно, "Grease", а потім "Saturday Night Fever", і я впала в любов з ним. А потім я любив Курт Кобайн.

Я спробую знайти свого роду мітки, яка стосується мене, але я відчуваю себе набагато зручніше, що тільки піснярист, співак і музикант, який має свободу зробити те, що моя креативна енергія не хоче.

Я люблю бачити татуювання на інших, але я не хочу їх. Основна причина полягає в тому, що я можу змінити мій розум так часто, що я не можу зробити все, тому що я не впевнений, що я буду щасливий з тим, що я зробив в рік. Я думаю, якщо я отримую татуювання, це буде набагато важче, тому що я буду обмежуватися тим, що це означає.

Я думаю, латино чоловіки люблять великі дупи. Це практично необхідний. Ви повинні вийти з вашого шляху, щоб зробити вашу фірму. Їжте в тренажерний зал або одягайте відповідний одяг. Як мені, я думаю, що я маю щось сидіти і я люблю його.

Що дійсно зберігає мене в хорошій формі - рух, танці і біг на сцені.

Моя мати дуже малорухлива людина. Не дозволяйте себе мріяти. Вона любить знати реальну ситуацію. Він завжди був хорошим прикладом для мене. І мій батько є романтичним і сновидінням. Він все ще вважає, що він може змінити світ через свою роботу. Так я думаю, що я отримав краще від обох з них і використовували його в моєму житті.

Я не думаю, я сексуальна. Я один з тих людей, які вірять, що все про секс повинен залишатися секретом.

Моя стратегія полягає в тому, що це робить щастя надані.

Подушка - перше, що я шукаю, коли у мене є 20 хвилин вільного часу. Якщо у мене є година, візьміть книгу. Три або чотири (це рідко буває) – Я ходжу до кіно.

Написання англійською мовою є великим викликом для мене. Я не хочу нікому писати пісні для мене. Я хочу тримати дух моїх пісень іспанською мовою. Я така ж Шакіра англійською та іспанською мовами.

Я хотів, щоб переконатися, що мій акцент не втілював аудиторію. Але я не стрибав з моїх штанів, щоб претендувати бути американською дівчиною. Я Колумбійський, і нічого не можу це зробити.

Я романтичний і пристрасний. Але в той же час я дуже дисциплінований і затребуваний. Часом мій почуття відповідальності стає мій найгірший ворог.

Люди думають, що я так само, як поставити своє тіло на дисплеї. Не вірно. Це просто танці.

Я думаю, що мій мозок є найкращою частиною мого тіла.

Моя популярність прийшла поступово, тому я не вдарив полум'я.

Моє життя як одна велика поїздка. Я люблю водій вантажівки і мої шанувальники.

Я мій найкращий друг і найгірший ворог в одній людині.

р.