Яскраві фотознімки Brad Pitt

Багато акторів можуть похвалитися багатою плівкою, але Brad Pitt цілком здатний перестаратися всім, адже його ролі, за версією видання US Weekly, є найбільш цікавими і, звичайно, сексуальними. Навіть в «Таємна історія Benjamin Button» є постріли, в яких не можна відійти очі від Brad, але сам фільм не про красу і чарівність. Ну, як я сказав, що США Щотижнево, будучи вражений однією з останніх ролей актора, зробив список найбільш крутих зображень Brad в більшості, більшість своїх фільмів.

12 мавпи

Для підтримки ролі в цьому фільмі Брад був номінований на Оскар вперше в своїй кар'єрі. Тоді він міг отримати його, але вчені вирішили, що в той час як 32-річний актор не заслугував його (в хорошому Голлівудському кіно, Brad starred від міцності протягом декількох років, і образ секс-символа трохи порушили в гру). Один спосіб або інший, цей фільм, в якому Брад зірвав з «твердим горіхом» Брюце Вілліс, запам'ятовується аудиторією.

Сім років в Тибеті

Це добре, що зйомки фактично закінчилося протягом декількох місяців, тому що Brad в цьому фільмі не було легко. У другій світовій війні та залишила свою вагітну дружину. Тільки після 12 років (7 з яких головний герой Генрі провів в Тибеті) він повертається до своєї родини. У 1997 р. знято фільм.

Зустрічайте Joe Black.

Брав підтвердив статус коханої жінки, що з'являється в фантазії драми з Claire Forlani. Знімок смерті в приголомшливому жерсті приваблював ще більше шанувальників Пітта, а актриса, яка зірвала з ним, теж не може протистояти. З Клером, Брад був недовговим, який завершився відразу після зйомок.

Бойовий клуб

Одна з кращих ролей Brad. Все це прямо в її - Пітт в його захваті від чоловіка, і навіть що! Пам'ятайте, принаймні його монологія:

Ви хочете змінити своє життя, але ви не можете це зробити самостійно. Я хочу бути. Я шукаю, що ви хочете, щоб я виглядав. Я ебать спосіб ви хочете ебать. Я розумний, талановитий, і головне, безкоштовно від усього, що тримає вас назад.
р.

Великий джекпот

Фільм Гай Рюхі, який займався неймовірною кількістю акторів. Головне, звичайно, було Пітт.

р.

Океан Ельвен Друзі

Він добре!

Трой.

У 2004 році було передано Брадську недбалу і навіть суперечливі відгуки критиків не можна сказати, що він відігравав погано. Хороший фільм, хороший вибір акторів. Якщо порівняти з тим же «Александром», випущеним в той же рік з «Трой», то «Трой» є ще кілька рівнів вище.

Габаритний зображення

Сміт і панс.

Не вдалося зробити список. З Анджеліною він виглядає навіть sexier.

Запис після читання

Я б не сказав Пітт сексуальний тут, але кожен має свої думки на цьому. Зачіска, звичайно, тихий жах.

Таємна історія кнопки Бенджамін

Деякі люди думаю, що цей фільм нудний, але мені сподобалося. Нетрадиційна історія і чудова гра Brad і Cate Blanchett.

Дерево життя

Пітт схожий на це стрижка, з ним він здається (хоча чому?) молодше. Він сказав, що життя з Angie і їх шістьма дітьми вичерпається бюстгальтер, але він не заперечує це, додавши, що він більш приємний, ніж неприємний. Ми одружилися швидше, тому я сподіваюся Brad нарешті отримує гарну стрижку, як це. Тексти пісень, а це означає: Я не бачив Дерево життя, але я повинен побачити його.

Чоловік, який змінив все

Для ролі в даній стрічці Брад отримав ще одну номінацію Оскара, але як звичайно, статуетку не дано. Коли це? Як багато цікавих ролей будуть грати? До речі, я додаю «Незламні Bastards», «Інтерв’ю з вампіром» і «Сім» до цього списку, це теж не поганий. Дуже багато.