Фото Томас Хддлстон

Прорив минулого року – британський Том Хідделстон довгий і твердий приготував себе на тепле місце в Голлівуді, але він був так захоплений роботою на телевізійних проектах з історією, які він займав разом з грою в театрі протягом декількох років поспіль, що він також не відмовився від пагонів в телевізійних фільмах. Том був відомий найбільшою аудиторією завдяки блискучій ролі вілли Локі у проголошених проектах Marvel – «Thor» та «The Avengers», а найменше завдяки ролям «Shakespeare» у фільмах BBC. Але не можна сказати, що в обох випадках він грає просто розкішно!

По собі 31-річний Том - дуже хороший і позитивний чоловік, але його характер Локі вийшов, щоб стати дійсно високим класом негативного героя (проти фону «гуйської сорочки» Thor Loki, граного Гідельстоном, здавалося б, ще більш яскравим і більш елегантним у своїх аспіраціях). Що стосується проектів BBC, як кажуть телеглядачі, він дуже надійно передає характер своїх персонажів.

Хороша освіта (престижна Королівська академія драматичного мистецтва) і ненависті таланти роблять себе відчуттою, і ми можемо тільки сподіватися, що цей чарівний Брик не втратить себе, роздрібаючи в кіно адаптаціях комів (і в цілому я дивлюся вперед до Thor 2 і Avengers 2, зразковий в їх жанрі). Помідор сам – відчайдушно сниться роботи комедії (і я думаю, що він може зробити це теж).

4218934

р.

р.

р.

Подарунок томатів від вентиляторів і шанувальників.

Tom Hiddleston Twitter: twitter.com/twhiddleston