Фото Томас Хддлстон

Прорив минулого року – британський Том Хідделстон довгий і твердий приготував себе на тепле місце в Голлівуді, але він був так захоплений роботою на телевізійних проектах з історією, які він займав разом з грою в театрі протягом декількох років поспіль, що він також не відмовився від пагонів в телевізійних фільмах. Том був відомий найбільшою аудиторією завдяки блискучій ролі вілли Локі у проголошених проектах Marvel – «Thor» та «The Avengers», а найменше завдяки ролям «Shakespeare» у фільмах BBC. Але не можна сказати, що в обох випадках він грає просто розкішно!

По собі 31-річний Том - дуже хороший і позитивний чоловік, але його характер Локі вийшов, щоб стати дійсно високим класом негативного героя (проти фону «гуйської сорочки» Thor Loki, граного Гідельстоном, здавалося б, ще більш яскравим і більш елегантним у своїх аспіраціях). Що стосується проектів BBC, як кажуть телеглядачі, він дуже надійно передає характер своїх персонажів.

Фото Томас Хддлстон

Хороша освіта (престижна Королівська академія драматичного мистецтва) і ненависті таланти роблять себе відчуттою, і ми можемо тільки сподіватися, що цей чарівний Брик не втратить себе, роздрібаючи в кіно адаптаціях комів (і в цілому я дивлюся вперед до Thor 2 і Avengers 2, зразковий в їх жанрі). Помідор сам – відчайдушно сниться роботи комедії (і я думаю, що він може зробити це теж).

4218934

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон р.

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон р.

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон

Фото Томас Хддлстон р.

Фото Томас Хддлстон

Подарунок томатів від вентиляторів і шанувальників.

Фото Томас Хддлстон

Tom Hiddleston Twitter: twitter.com/twhiddleston