Зображення Джессіка Альба

Вуличний стиль Джессіка Альба:

Немає нічого неправильного з великою кількістю неонових кольорів, а Джессіка не обв'язується з ними, тому в цьому образі головоломка зшита - Альба кладуть на кілька речей з неоновими відтінками одночасно і вдалося зберегти баланс. Він виявився гарним робочим образом дівчини, що поспішає її Лос-Анджелеському офісі.

12

Стиль вулиці Джессі особливо хороший, тому що всі банти можна повторювати. Наприклад, щоб знайти такий набір фісташкового кольору і доповнювати його яскравими келихами і сандалі не складе труднощів.

Джессіка вірить, що в літньому гардеробі кожної модниці повинна бути сорочка ніжного відтінку. Це не можна сперечатися, особливо коли мова йде про плаття в клітку, яка вважається No1 друку в світі.

Чудова жінка в шикарному одязі. Ви не гонна в будь-який з цим Джессіка, ви?

Пастіл і неонові кольори поєднуються разом. Це відразу ловить око і за мужність джеїв тільки плюс, а потім тільки зробити, щоб вони ходили в чорному або нудному сірому.

Великий цибуля для прохолодного дня: закручені джинси-бойфренди і смішний об'ємний светр.

Кольорові джинси - це хороший замінник для стандартного джинсу. Peach джинси Alba звичайно: колір приємно і добре сидить (не менше ніж на дно звичайно).

Більш приглушені тони і ви майже купуєте в натовпі. У високі замшеві черевики і смугастий коричневий джемпер Alba виглядає просто, але акуратний і милий.

Р

Каюал для мене, тому цей лук буде посідати другий в особистому рейтингу після четвертого ансамблю.

Дуже затишний, теплий і практичний образ: молода мама Джессіка в більш ніж розмірному светрі і відчував капелюх.

Квіткові сукні добре поєднуються з грубими джинсовими курточками. Це не новина для будь-якого, адже такі сукні дуже примхливі, і немає нічого більше до них і не підбиратися (на себе вони безпосередньо скажуть не блиск). Я не схожа на взуття, але інакше це зображення Miss Alba добре.

7741840

Все дуже просто і в той же час, як правильно! Звичайна чорна куртка відмінно підійде для розірвання легких джинси, які стали особливістю зображення разом з сумкою.

Червоний килимовий стиль Джессіка Альба:

Джессіка на Chanel Couture show. Сукня дивна (не в розмірах?), а черевики занадто грубі. ВАЖЛИВО, Я не заважаю більше.

353097

Наймодніший королева в сукні Prada.

Міні-плаття балмену була більш темою, ніж коли-небудь на прем'єрі фільму «Маште».

Jessica wearing a christian dior лялька плаття в Париж Fashion Week.

Сукня - чудова, навіть рівна мить і вона хороша. Alba в Dolce & Gabbana не може допомогти, але зробити список.

вона зробила волосся більш часто і вона не мала ціни. Що стосується наряду, то дуже цікаво. До речі, плаття Valentino Couture, і вона не пропонує поганий.

Синій і помаранчевий. Jess knows які condiment краще для чорна.

Актриса вибрала блідий фіолетовий сукню Gucci для одного з Золотий глобус.

Я пам'ятаю, що якось цей лук був в рейтингу кращих за версією Marie Claire. Плаття Ferragamo дійсно освіжає jessica.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное