Емми 2012

У Лос-Анджелесі нагороджено Премію Емми 2012 року. Я думаю, що кожен знає, що ця нагорода в світі серіалу є еквівалентною Оскару в світі повнометражного кіно. Церемонія нагородження зірок серії на 64-й раз.

Давайте подивимося, що наряди героїні маленького екрана здивують громадськість

Гра престолів зірки Емілія Кларк відчинив для сукні від Chanel, досить непривабливий дизайн. Поява просте біле міні з фіолетовим принтом доповнюється широким білосніжним спідницею, відкриття якого демонструє стрункі ніжки Емілія. По дорозі, за лаштунками церемонії Кларк провів багато часу з комендантом Сетом МакФарланом, що давало змогу подумати про свою можливу романтику.

Я не дивитися Downton Abbey, так що я не можу сказати нічого про талант Michelle Dockery, але вона гарна леді. Сукня Louis Vuitton точно не може бути негативною, особливо якщо це вечірня класична сукня в підлозі електричного кольору, з серцем бодіс і прозорим беконом.

Зірка комедії жанру Melis McCarthy розуміє, що чорний не зробить її тонкою, але хоча б вона підібрала правильний стиль сукні (для меліси дизайнером Daniel Curle) для її фігури.

Стиль сукні Kristen Wiig від Balensiaga vaguely нагадує поєднання. Через прозору тканину спідниці можна побачити ніжки актора, які взутіли в витончені човни з Джиммі Чоо. В руках Крістена – мікроклюзив Фред Леайтон

581503

"Нова дівчина" зірка Hannah Simon опудала за шаровану яєчну жовтку-кольорову сукню з одним ременем від Emilio Pucci. Місце, де відсутній другий ремінь, виводить білий причіп від купальника, але ця деталь не зіпсує образ.

Р

Сукня така ж колір, але більш яскравий відтінок вибрала Kaley Cuoco. Ця білявка від «Великої Тріги теорія» витримала від відпочинку гостей церемонії футуристичне оформлення наряду від Ангела Санчеца. Цей образ не потребує аксесуарів, і Kaylee мудро вирішив не носити їх.

Один з кращих 2012 Emmy зображень, в мій humble суб'єктивна думка, належить до Julianne Hough. Я не знаю, якщо вона мала її око на цю ультрамаринову сукню, прикрашену стразами Swarovski від останньої колекції Georges Hobeika, або якщо хтось запропонував її до неї, але вибір, як кажуть, бульб's-eye. Я, як правило, не байдужий до суконь стилю «мермид», а також такого вдалого кольору. Крім того, Юліанн, разом з сукню, «прокинувся» і нова зачіска – подовжений боб, який прокладав у великі хвилі.

Емілі Ван Kamp влаштували на шарованому сіро-смоктому каву J. Мендель. Знімок вийшов ніжним, але без особливого рису - ми бачили багато з них.

Люсі Лю вирішив оригіналізувати і на церемонії 2012 Emmy з'явився в сліпучі (у прямому сенсі слова, адже такий матеріал відобразив світлі промені не гірше дискотеки) фігурно-наряддя підлогового плаття від Atelier Versace. Великі срібні і червоні блискітки добре поєднуються з бічними вставками і бодісом. Зображення футуристичної віспи завершує циліндрову форму зчеплення

р.

Приведський Ами Пехлер цього разу не змагався за звання найстильніших дівчат вечірнього вечора. Чорна сукня-фудінг з блискітками з жилетовим ефектом від Stella McCartney може бути відтворена цікавіше, наприклад, додати аксесуари і підібрати волосся, але Amy вирішили не турбувати.

Нездатна фігура (літерально) на червоному килимі була хороша жінка зірка Julianne Margulies. Сукня балонна зшита з тканини з ефектом «гобелі» від Giambattista Valli виглядає розкішно і ефектно, а флористичний принт такого типу рідко зустрічається на світлих точках. Успішно був вибір Юліанна з точки зору зачіски – плавно розчісується спинка волосся відкриває красиву лінію плечей.

р.

Архі Пунджабі – колега Юліанни на тему «Добра дружина» була номінована на кращу підтримуючу акторку, але її образ на цій церемонії було чітко одним з перших в плані стилю і витонченості. Сатинова суміш кольору надмаринів з драпірами, обробленими камінням - один з кращих прикладів останньої колекції Randi Rahm

Сукня з балонами з "шаровим" відтінком спідничного відтінку "спокійного" від Reem Acra - вибір Zoe Deschanel. Його відтінок чудово гармонує з порцеляновою шкірою актриси.

Не відступає до Крістіна Хендрікс, вона нагадує мене про Даша Букіна. Вона також любила акцентувати увагу на основних перевагах, які між шиєю і шлунком. Немає нічого неправильного з цим. Повага Крістін - вона адекватно підібрана фурнітура для цієї мармурової сукні від Dolce & Gabbana. Крім того, у неї є хороший художник макіяжу.

Власник Emmy в номінації «Кращий актор» цього року був Джулі Bowen. Звісно, вона відчувала свою перемогу, тому що вона вибрала дуже ефектну лимонно-кольорову сукню з Моніка Любієра завдяки незвичайному дизайну спідниці. Вона схожа на карамельну наречену вгорі торта.