Емми 2012

З моменту вручення Премії Емми є престижною і дуже бажаною нагородою, найяскравіші зірки Голлівуду вважали честь відвідати церемонію з нагоди його презентації. Ми пропонуємо вашій увазі деталі - є багато з них.

Перша частина модного огляду тут.

Незважаючи на те, що колір м'яти досить дратує нас над літом, він все одно виглядає дуже красиво і чудово поєднується з легким тандемом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Не сумнівайтесь, що плаття є кричущим, "Чому я ще маю чудовий фігуру!" Дивитися на мене! І після того, як все виглядає – важко не звертати увагу на таку жінку, навіть якщо вона іноді намагається виглядати ідеально.

Але незважаючи на всі зусилля Хайді, Юліанн Мур створив найяскравіший образ вечора, намагаючись на дуже цікавий вечірній туалет від Christian Dior Couture. Яскравий жовтий закритий плаття з довгими рукавами і спідницею розкішного стилю просто дивує. Здається, що нічого зайвого в цьому наряді немає, але нестандартний колір і матеріал (плаття виконана з касмеру і щільного шовку) роблять її наряд з категорії «не для всіх», що означає, що тільки вибір може носити його. На мій погляд, Юліан є одним з тих.

47965

Актриса Gretchen Maul, незважаючи на всі упередження, вибрала червоною загальною цибулею для червоного килима. І я думаю, що це зображення має право на існування. Я не захоплений про стиль сукні, але грайливі аксесуари, такі як прозорі сандалі з декором у вигляді милих луків створюють дуже смішний і ніжний образ (чуття в разі червоного плаття, яке зазвичай пов'язане з пристрастю і гіперсексуалічності).

Молода зірка Kiernan Shipka продовжує порадувати нас з її дівчатами вбраннями і, перш за все, це пов'язано з тим, що вона обирає сукні для свого віку ( актриса 12 років). Не вірно, що дівчина виглядає просто чудово в цій коктейльній сукні з срібного шовку з декоративними деталями на її плечі? І все завдяки Zac Posen, який, хоча, вважає царем русалих суконь, але ще не може протистояти чарівності 12-річної дівчини і особливо для її створення цієї сукні в ретро стилі. Елегантні сандалі з невеликим каблуком і сумкою з кристалами Сваровських відмінно доповнять образ.

Ще одна молода актриса, 14-річна Ariel Winter, віддала перевагу сукню з асиметричною спідницею і поїздом від Katharine Kidd пройти по червоному килиму. У дизайнера є друк на сукні, оголошеному як квітковим, але особисто у мене є цей візерунок викликає думки про підводний світ з його барвистими коралами і блиском рибних ваг. На мій погляд, сукня ідеально підходить для юної акторки, хоча б хотілося б побачити милі сандалі з декоративними елементами на місці взуття - це дозволить вирішити відразу два проблеми: спочатку образ вийде більш елегантним і ніжним, і, по-друге, відчуття, що щось відсутні в наряді зникне.

Наряд Марії Менноса навряд чи можна назвати кращим нарядом вечора, але його не можна назвати поганою. Дуже красивий колір і цікава фактура тканини, але стиль сукні, який, хоча дуже йде до своєї коханої жінки, банальний жах.

Власники темної шкіри дуже легко привернути увагу до вашої людини - вам просто потрібно одягати ніжний відтінок, який зробив Каррі Вашингтон. Вечірній наряд від Віденського Вестера, прикрашений паєтками рожевих перл, виглядає просто божественно на ньому.

У мене є питання - хто нехай Ашлі Юдді на червоному килимі, як це?! Вона схожа на матір нареченої в дуже, дуже погана комедія. Сукня нічного одягу з кошмарної тканини з нічним луком навколо шиї (до речі, Кароліна Герра створила це диво). І стрижка... Я не маю слів.

р.

Італійська краса Padma Lakshmi прогулялася червоним ковроліном в чудовому створенні модного будинку Monique Lhuillier. Акторка дивиться на чудовому! Стиль сукні гідний всіх похвал, прекрасно сидить і ефект пов'язки виглядає дуже цікаво, але найголовніше в такому наряді, звичайно, колір. Милий гарбузовий відтінок (так, це гарбуз, хоча багато хто з нас зателефонує йому помаранчевий) є дуже цікавим вибором для вечірнього наряду і дуже добре йде з господинею. Ненав'язлива укладка і скромна за Голлівудськими стандартами, ювелірні вироби, виготовлені з сукні найкрасивішого відтінку перл образу.

На відміну від своїх колег, які пофарбували червоному килиму з самими незвичайними кольорами, Юлії Ормонд ставку на вічні класики і з'явилися перед фото репортерами в чорному одязі. Я зізнаю, що я отримав трохи нудний погляд на все це і навіть благоустрій страз не відхиляв мій боредом. На мій погляд, варто відкрити тіло трохи або зробити шифон вставку на губі і рукавах трохи більш прозорим.

Майбутня мати Claire Danes явно не байдужа до суконь з драпірій - в цей час актриса вибрала вечірній туалет від Lanvin насиченого лимонного кольору. Я дуже люблю наряд і колір, і я навіть готовий пробачити актриса недбала крихкість шовкової тканини, але, alas і ah, цей відтінок не йде справедливим і справедливим Claire. Її вже не найяскравіший зовнішній вигляд загублений в такому яскравому кольорі і не смоки-іце тут не допоможе. Але, незважаючи на правильний вибір наряду, панс. Hugh Dancy вдалося отримати еммі статуетку в її свиногірському банку за найкращу роль у серії драми Чужий серед себе.

Я може бути неправильним, але мені здається, що вибір вечірнього сукні для жінки більше 60 не є простим завданням. Адже необхідно, щоб стиль приховує недоліки фігури, і що колір був підходящий і не дуже рясний, і що занадто багато тіла не відкрився, так як в цьому віці вже вважається непристойним. Здається, що наряд Glenn Close відповідає всім цим вимогам, але з друком актриса явно втратила - орнамент на сукні, що складається з трьох повторюваних елементів, є занадто активним. Це стрибки в очах.

Єлизавета Мос на Дольце & Gabbana. Я абсолютно раджу з принтом - квітки луків на чорному фоні виглядають як живий, але велика кількість драпірій і рум'янок в усіх місцях плутають мене трохи. Особисто до мого смаку ця сукня перевантажена декором, крім того, я бачу з цим нарядом не чорні туфлі, але світло або зелений - аналогією з кольором пелюсток або листя квітів на принті.

У ніжному варіанті Аманда Пете з'явився перед нами, одягнений в кремових мережах від Calvin Klein. Так, ви чули прямо, Франциско Коста знає, як пришити сукні не тільки від мінімалістичних монохромних тканин з чистою текстурою, але і з ніжних матеріалів, як і в нашому випадку. Незважаючи на нетиповий вибір тканини для модного будинку, стиль і силует сукні залишився таким же - тонкими ременями, відкритим назад, прямим вирізом, не радує. Аманда, незважаючи на ніжність її шкіри, виглядає дуже привабливо, в такому наряді. Мені подобається.

_ Новини