Стильна еволюція

Вчора, блондинка beauty gwen Stefani перетворилася 43 роки. У віці вона має всю жінку може снитися: присвячується чоловікові, два красивих дітей і велика кар'єра. Крім того, Gwen зберегла свою красу і найяскравіше, що відрізнявся від всіх інших. Вдосконалився стиль сукні, але не ставало споживача.

10 вересня 1998:

Синьо-волосатий "дівчина з іншої планети" прибув на MTV Video Music Awards, що надягає пухнастий бікіні і незвичайний спідниця брюка. У той час співачка стала дуже зацікавленою в індійській культурі і тому на її лобі прикрашена бінді - відмінна ознака індійських жінок.

«З діапера я хотів бути красивим. Я любила сидіти в мамі, закриваючи весь день, вичавивши різноманітні наряди. Я почав використовувати косметику перед друзями. Я люблю носити джинси, які занурюють внизу талії, доповнивши їх жирним шаром макіяжу. І ви знаєте, що найцікавіше? Я все ще акт, як я 10 сьогодні.

19 жовтня 2001:

Кілька років пізніше стиль Gwen залишився тільки як ексцентричний, але з'явилися ноти фемінності, тому що дівчина нарешті почала носити підбори! Є ялинка. Стефані брекети про її наряд на Vogue Fashion Awards.

3 серпня 2003:

Через два роки Gwen заспокоївся трохи, одружився і починає працювати окремо від No Doubt. Зараз вона стала справжньою жінкою з дуже незначними закідонами. На Меморіальному фонді Aaliyah Gwen прибув від голови до пальця в Dior, тому що навіть сама подія повинна бути більш скромною.

р.

10 Грудня 2003:

Я не знаю, якщо Rita Ora слухає композиції Gwen, але вона виглядає дуже схожою на неї, а своєрідний стиль прийшла з дека. Імітати або не імітувати одну з найяскравіших молодих леді сцени Rita невідомий, але на Білборд Music Awards 9 років тому Gwen був абсолютно індивідуальним, точно так само, як і зараз. Тоді вона не подбала про те, що буде відбуватися до своєї кар'єри років пізніше, тому що рік пройшов з моменту свого весілля, що вона мріяла і всі її думки були зайняті Гавін Россдейл:

«Я не знаю, що я збираюся зробити в 10 років. Як старий я тоді? 45. Я не хочу думати про це, чесно це відходи часу. Завтра ніч я буду в ліжку з чоловіком знову і це дійсно великий. Це все, що стосується мене в даний момент.

28 червня 2004:

Гвен повернувся до своїх коренів і почав одягатися в дивних речах від Віденського Вествуд.

12 листопада 2004:

Акція на MTV була відзначена новим рухомим способом, і до речі на цьому фото Stephanie не 20, а не 25 і не навіть 30, але 35! вона виглядає дуже молодий, і це незважаючи на те, що вона не може жити в день без макіяжу (маю вона має свої секрети?).

1 Грудня 2004:

У рожевому ансамблю Віденський Вествуд

8 лютого 2006:

На 48-му церемонію премії Grammy Awards, вагітна Gwen не здивує аудиторію, але просто приваблює гарну друковану сукню цікавим дном. Дуже ніжний, хоча друк далеко від найвишуканіших.

Р

21 листопада 2006:

Стефані з чоловіком на American Music Awards.

16 вересня 2010:

Гвен не тільки співак і акторка, але і дизайнер. У 2010 році продемонструвала нову колекцію бренду «L.A.M.B».

19 травня 2011:

Гвен може бути гламурним діва (якщо він хоче, звичайно).

27 вересня 2012:

Ми можемо знову насолодитися красою і стилем Gwen. Тепер вона віддає перевагу чорному, але співачка так непередбачувана, що все може змінитися в другому.