Трансформація учасників

Триває четвертий сезон шоу «Топ Model in Russian» на телеканалі «Ю». Повільно він досягає свого клімаксу, але перед досягненням фініші лінії всі претенденти перетворилися. Стилісти і макіяжисти ще раз мали ставитися над образом дівчат, але це не так складне бізнес, адже учасники зловили шлях і категорично відмовилися від глобальних зовнішніх змін. Я думаю, що зміни дуже цікаві в минулих сезонах, але це найкрасивіші дівчата.

Аня Соколова була найбільш вразливою і сказала, що її волосся її гордість і найголовніша гідність, плоско відмовлялася відрізати її волосся коротко. Після того, як багато псуазія, вона домовилась до світлого каскаду і темного кольору волосся, який був виготовлений з найбільш ніжною фарбою. Я щасливий, але моделі не повинні бути такими.

Найстарші дівчата зробили стильну стрижку, укладку і оновили колір волосся (з ним Альона Москалік почав виглядати навіть sexier, ніж раніше, хоча перед тим, як на шоу вона була названа «подарова кішка».

Анжеличний вигляд Даша Мінішева був підкреслений завдяки світлому кольору волосся.

Рапунцель проекту погодився вирізати її золоті локони, але в вагу, адже вона була продана в той же день. Але тепер Уляна Макарова буде легше і простіше (з таким довгим волоссям, ймовірно, так багато неприємностей!).

Знімок Настя Крапівіна мало змінився.

Anya Short був чарівний шоколадним волоссям, але вони не дали її стрижку. І правильно так, таке волосся добре.

Вероніка Істомін стала злегка темним.

Світлий блондовий колір Катерини Григорієвої був дуже гарним, але в темряві вона якось «гора».

, Україна

Її сестра Валя Григорієва збереглася в блондинках.

Юлія Фархутдінова. Великий порядок на голові, праворуч, зліва.

Митці перукарів і макіяжу відіграли назад на без проблем Аліса Єлизарова, який зробив не тільки машину з чубчиками і апельсиновим волоссям, але і найяскравіший макіяж. Він отримує старий, він отримує старий, але він отримав гарну стрижку.