Продовження. Перша частина тут.
Емма Ватсон прогулялася червоним ковроліном в образі з весняної колекції Калвін Клін. Актриса намагалася на чорному атласному одязі з вершками вставки, виконаному в традиційному стилі мінімалізму для модного будинку. Зрозуміло, але з усіма лаконічністю образу (відсутність помітних ювелірних виробів, простого взуття без зайвих деталей), її наряд виглядає повним і повним. Я дещо плутаний недбалість зрізу, але загальний образ вийшов дуже успішним.
р.
Lea Michel був одним з небагатьох, хто вибрав ризиковане зображення для вечірки, тому вона зуміла виділятися з натовпу своїх колег в милих коктейльних сукнях. Я перемішував почуття про це Zimmermann outfit - це сексуально або це вульгар? Я думаю, що мереживне тіло виглядає дуже еротичним (у хорошому розумінні слова), але підозрюючи, що багато не згодні з мною, але верх плаття я не люблю. Саме тому, що весь наряд виглядає недорого.
3250Р. 3700Р.
Актриса Крістен Знову пробували на ретро образі, але цей раз її вибір не впав на симпатичну сукню з пишною спідницею і романтичним принтом, але на сексуальному ярусному одязі в дусі Діта фон Тейсе. Мені подобається, що з навмисною сексуальністю (лінійний стиль, десятки атласних кнопок), наряд все ще виглядає гідно через розумну довжину трохи нижче коліна. В цілому образ не поганий, але навряд чи запам'ятовується.
Jenny Garth в Tadashi Shoji. банальний наряд. Чим більше, він старіє, хто в житті виглядає набагато молодше, ніж в цій картині в цій сукні. В цілому враження також зіпсував атласний ремінь, який переніс на стегнах.
Я дуже люблю цю плаття Badgley Mischka, яка Анна Kendrick wore на червоному килимі. Перш за все, це МХП, яка завжди актуальна, і золотиста обробка в стилі бароко і прозора вставка на талії дає йому святковість і сексуальність. Все буде відмінно без цегли на ніжках Анни. Я шкода, Брайан Atwood, але ця пара взуття тільки руйнує образ.
Octavia Spencer і японська tadashi Довгий час був продуктивно співіснував - він був в сукні цього дизайнера, який Octavia отримав довгоочікуваний Оскар, а також кілька разів на червоні килими різних подій. Так чому змінити все? Актриса з'явилася перед фото доповідачі в наряді модного будинку Tadashi Shoji. У двошаровій смарагдовій сукні вона виглядала просто дрібно. І це незважаючи на те, що її форма дуже далеко від параметрів моделі.
, Україна
р.
Картини Elle Fanning завжди цікаві і незвичайні, але часто актриса вибирає занадто зрілі наряди для свого молодого віку. Так що це сталося занадто - це чорна плаття Calvin Klein підійде для когось старшого. Я радий, що Елл все ще намагався відродити наряд з грайливими аксесуарами з принтом у вигляді вишивки, але цей образ явно не найкращий в багатій історії вболівальників.
Лука Бресель - це гарний приклад, коли аксесуари створюють весь образ. Актриса доповнена лаконічною вброю з глибоким синім з великим намисто з різнокольоровими каміннями в золотій рамі, набором браслетів, комплексних золотистих сандалівузлів і мінімалістичною муфтою тону.
І ось приклад успішної вагінальної бантики, на Jamie King. Актриса з'явилася перед фото об'єктивами в слоново-барвному вовні пальто, а потім прокинулася і продемонструвала громадську лаконічну білу сукню з сексуальним вирізом на спині. Шкіряний пітон з легким дотиком естетики 90-х і золотистим зчепленням доповнюється нарядним джемі. Весь образ, від голови до пальця, був створений Calvin Klein.
Марія Єлизавета Вінст був дуже радий своїм вибором. Щоб бути чесною, я не можу пам'ятати один гідний килимовий образ актриси, але цей наряд точно став одним. Сукня виглядає дуже оригінально завдяки цікавою формою ліфи, закінчуючи у вигляді пряжок і красивого кольору морської хвилі. Аксесуари підібрані успішно (хоча зчеплення може бути мініатюрним), а яскраві помади ягід, без яких весь цибулю не буде виглядати так цікаво, відмінно вписується в образ.
Новий прогулянок Dead star Danai Gurira взяв спробу і протестований спосіб, щоб бути загостреним на червоному килимі. Насправді, чому б не, якщо природа подарувала свій шоколадний колір? Danai wore закрита білосніжна сукня з блискавкою і вирізами на спині і приправила всю цю пишність з фіолетовими катерами, срібною муфтою і великими ювелірними прикрасами з камінням. Розкішний вихід!
313284
р.
Bella Heathcote і її маленька чорна сукня. Відпочинок в цьому простому наряді додано оригінальні срібні сандалі, а також зчеплення і великий браслет в тон. Я не бачив ніяких недоліків, це win-win.