2563
Перевірити контрастність в одязі.
Привіт! Один з улюблених способів поєднання одягу, щоб грати на контрасті. Це може бути виражений в кольорі, стилістичну форму, в поєднанні різних принтів, фактур, стилів або матеріалів, в самому серці, сережці, "змішувати" зображення, для яких так часто модні блогери намагаються зловити при відсутності смаку.
Для початку я цитую приклад колекції весільних суконь Topshop, який продемонстрував Сніжина Кулова (хост Trendy Lab на MTV), Софія Елісеєва (блогер і стиліст), Катя Сахаров та інші дівчата. Це були ці зображення, які спонукали мене думати про те, як сміливі контрастні комбінації в одязі можуть бути. Вечірні романтичні мереживні сукні доповнюються активними аксесуарами, масивними чорним взуттям, шкіряним рюкзаком, «смоктими очима» та іншими деталями в стилі рок.
517893
Серед блогерів, Leandra Medina відрізняється відвагою в поєднанні стилів, матеріалів і принтів. Для цієї дівчини немає строгих правил для кількості яскравих акцентів в одному наряді. За даними Leandra, її зображення часто викликають негативну реакцію у чоловіків.
Р
12560 р.
Ще один популярний блогер і успішний стиліст, Еліза Налін, відомий своїми сміливими експериментами кольорів в одязі. Практично завжди її образ виглядає соковито і весело, адже вона використовує техніку колірного контрасту.
499 р.
Р
Але тут колекція Burberry 2013, де стилі, які використовуються в одному образі, є противагою. Об'ємні куртки і ковпачки зношені на тілах, вузькі брюки, світлі топи.
р.
р.
р.
Я вразив колекцію Марка Якобса на літо 2013. Тут в контрастних і кольорових тонах, і абсолютно різні в натуральних принтах, і важке взуття з худими ніжками моделей. Це те, як дизайнер бачить наступний літо.
15
У колекції Topshop зима 2012-2013 також простежував прийом стильного контрасту.
Мій наряд.
Думка через цікавий образ для фотосесії на заводі технічних тканин в рамках фестивалю «Архітектура руху», припинила на контрасті старовинної блузи з вишивкою і грубим взуттям на платформі.
Сорочка - винт - друга рука - 200 рублів.
Джинси - Евона
Взуття - i-store - 1000 рублів.
Більше фотографій можна побачити на блозі
Успіхів!