Спортивний шик

Як здоровий спосіб. Навіть у наших днів ця заява стала банальною, реальною клішею, незважаючи на все, не можна заперечувати реальність: кожен, хто хоче «в тренді» і зберегти всі модні тенденції вже давно зрозумілі, що ідеї здорового способу життя повинні бути в щоденному режимі. Рав, грязь і панк, відрізняється досить неоднозначним, можна навіть сказати брудні параферналії, довго захоплювалися в далеку сторону.

Не один говорить про наркотики, секс, наркотики та прогулянку по скеля назавжди. Тепер в розмовах ви можете почути більше і більше про те, що осанна навчалася вчора в класі, або які органічні продукти обов'язково варто спробувати. Якщо раніше модниця з'явилася на шоу одягнена голкою, з ретельно продуманим загальним виглядом, тепер вони можуть легко дозволити приїхати в бігове взуття. Чи може це виглядати silly або неприпустимо? - Що б! Я можу запевнити вас, що кожен навколо вас, навпаки, оцінить, як спортивна дівчина і, безсумнівно, буде проколювати її в плюсі.

Проживання в спорті, перебування гарно. РЛ

Прада літо 2013

Неважливо, що ті, хто використовується для мислення через зображення від початку до кінця сказати, але стиль спорту є одним з найпопулярніших сьогодні, і приваблює модистів, як ніколи раніше. Дизайнери, в свою чергу, безперечно доводять нам свої колекції: прямо зараз час, коли ми можемо носити спортивний одяг не тільки в стінах тренажерного залу, не тільки на джогах або заміських поїздках, але і в повсякденному житті.

Олександр Ван

Я розповідаю вам більше: найбільш прогресивні дизайнери вже почали співпрацювати з різними брендами спорту, найчастіше демократичними і продовжуючи формувати нові союзи. Так, наприклад, бренд H&M випустили лінію купальників, які дуже схожі на дайвінг костюми; неординарний Hussein Chalayan почав розробляти нові кросівки для Puma; і Kenzo, відомий своїм незвичайним підходом до абсолютно все, раптом почав співпрацювати з брендом ковзана Vans. До речі, вони навряд чи називають піонерами, оскільки дизайнер Джеремі Скотт почав працювати з Adidas кілька років тому. І Стелла Маккартні? У мене є кілька речей від Adidas by Stella McCartney.

Я пам'ятаю кілька років тому, комфортний ергономічний одяг, який виготовлений з практичних матеріалів, був зношений тільки якщо людина з'явилася на початку ранку. Звісно, в повністю порожній парк, де ви не зустрінете нікому. Тим не менш, ергономіка не більше, ніж за роки. Снекери, спортивні топи, легінси – все це стало частиною нашого життя, частини багато модних образів, і про те, як ближче до нас слово «слабкий» стала, я не кажу взагалі. Ви ще пам'ятаєте знамениті потіхи з принтами Всесвіту? - Це з тієї ж серії.

р.

Боттега Veneta

Ми можемо сказати, що ідеолог цієї тенденції є дизайнером Олександром Вонгом. Він був хто продемонстрував модистів і модистів планети повний шарм паркету, який виконаний з водонепроникного матеріалу, дайвінг костюм або тенісний стіл. Крім того, бренд Rag&Bone, який ще не ввійшов в модний ринок, але вже став досить пізнаваним, продовжує активно розвивати тему, запущену Wong. Так, наприклад, в останню весняну колекцію дизайнери бренду вдалося перетворити спортивні велосипедні окуляри (з помаранчевими або жовтими склянками) в справжній фетиш. Хоча, здається, це був атрибут виключно спортивні геки. Ах немає.

р.

Олександр Ван

У всьому про останні спортивні тренди дуже важливі деталі. Сьогодні, все, що ми не любили спортивний одяг так багато стала необхідною і важливою - великі витяжки, великі кріплення або блискавки, шнурки, пластикові підгузники, стелажі і багато іншого. І тепер все прогресивне людство приділяє увагу тому, як глибоко їх кишені. Адже якщо не глибоко, то це означає, що він більше не відповідає модному статуту.

Лука Бресель

Раг & Бон

Деталі включають рефлектори, різні розрізи на одязі, вставки сітки тканини, яскраві, неонові кольори. Кольори, які буквально зрізають очі, є найбільш обов'язковим. Якщо перед тим, як ми подивимося на все це з певними упередженнями про непотрібність, невагомість і непотрібність, тепер ми визнаємо, що ці деталі дають нам образ особливий елемент спокуси і гри.

3.1 Філліп Лім