Спортивний шик

Як здоровий спосіб. Навіть у наших днів ця заява стала банальною, реальною клішею, незважаючи на все, не можна заперечувати реальність: кожен, хто хоче «в тренді» і зберегти всі модні тенденції вже давно зрозумілі, що ідеї здорового способу життя повинні бути в щоденному режимі. Рав, грязь і панк, відрізняється досить неоднозначним, можна навіть сказати брудні параферналії, довго захоплювалися в далеку сторону.

Спортивний шик

Спортивний шик

Не один говорить про наркотики, секс, наркотики та прогулянку по скеля назавжди. Тепер в розмовах ви можете почути більше і більше про те, що осанна навчалася вчора в класі, або які органічні продукти обов'язково варто спробувати. Якщо раніше модниця з'явилася на шоу одягнена голкою, з ретельно продуманим загальним виглядом, тепер вони можуть легко дозволити приїхати в бігове взуття. Чи може це виглядати silly або неприпустимо? - Що б! Я можу запевнити вас, що кожен навколо вас, навпаки, оцінить, як спортивна дівчина і, безсумнівно, буде проколювати її в плюсі.

Спортивний шик

Проживання в спорті, перебування гарно. РЛ

Спортивний шик

Прада літо 2013

Неважливо, що ті, хто використовується для мислення через зображення від початку до кінця сказати, але стиль спорту є одним з найпопулярніших сьогодні, і приваблює модистів, як ніколи раніше. Дизайнери, в свою чергу, безперечно доводять нам свої колекції: прямо зараз час, коли ми можемо носити спортивний одяг не тільки в стінах тренажерного залу, не тільки на джогах або заміських поїздках, але і в повсякденному житті.

Спортивний шик

Спортивний шик

Олександр Ван

Я розповідаю вам більше: найбільш прогресивні дизайнери вже почали співпрацювати з різними брендами спорту, найчастіше демократичними і продовжуючи формувати нові союзи. Так, наприклад, бренд H&M випустили лінію купальників, які дуже схожі на дайвінг костюми; неординарний Hussein Chalayan почав розробляти нові кросівки для Puma; і Kenzo, відомий своїм незвичайним підходом до абсолютно все, раптом почав співпрацювати з брендом ковзана Vans. До речі, вони навряд чи називають піонерами, оскільки дизайнер Джеремі Скотт почав працювати з Adidas кілька років тому. І Стелла Маккартні? У мене є кілька речей від Adidas by Stella McCartney.

Я пам'ятаю кілька років тому, комфортний ергономічний одяг, який виготовлений з практичних матеріалів, був зношений тільки якщо людина з'явилася на початку ранку. Звісно, в повністю порожній парк, де ви не зустрінете нікому. Тим не менш, ергономіка не більше, ніж за роки. Снекери, спортивні топи, легінси – все це стало частиною нашого життя, частини багато модних образів, і про те, як ближче до нас слово «слабкий» стала, я не кажу взагалі. Ви ще пам'ятаєте знамениті потіхи з принтами Всесвіту? - Це з тієї ж серії.

Спортивний шик р.

Спортивний шик

Боттега Veneta

Ми можемо сказати, що ідеолог цієї тенденції є дизайнером Олександром Вонгом. Він був хто продемонстрував модистів і модистів планети повний шарм паркету, який виконаний з водонепроникного матеріалу, дайвінг костюм або тенісний стіл. Крім того, бренд Rag&Bone, який ще не ввійшов в модний ринок, але вже став досить пізнаваним, продовжує активно розвивати тему, запущену Wong. Так, наприклад, в останню весняну колекцію дизайнери бренду вдалося перетворити спортивні велосипедні окуляри (з помаранчевими або жовтими склянками) в справжній фетиш. Хоча, здається, це був атрибут виключно спортивні геки. Ах немає.

Спортивний шик

Спортивний шик

Спортивний шик

Спортивний шик р.

Олександр Ван

У всьому про останні спортивні тренди дуже важливі деталі. Сьогодні, все, що ми не любили спортивний одяг так багато стала необхідною і важливою - великі витяжки, великі кріплення або блискавки, шнурки, пластикові підгузники, стелажі і багато іншого. І тепер все прогресивне людство приділяє увагу тому, як глибоко їх кишені. Адже якщо не глибоко, то це означає, що він більше не відповідає модному статуту.

Спортивний шик

Спортивний шик

Лука Бресель

Спортивний шик

Раг & Бон

Деталі включають рефлектори, різні розрізи на одязі, вставки сітки тканини, яскраві, неонові кольори. Кольори, які буквально зрізають очі, є найбільш обов'язковим. Якщо перед тим, як ми подивимося на все це з певними упередженнями про непотрібність, невагомість і непотрібність, тепер ми визнаємо, що ці деталі дають нам образ особливий елемент спокуси і гри.

Спортивний шик

3.1 Філліп Лім

Спортивний шик