Одяг для повного

Нерідко жінки, що дивляться в журналі «Беути» схильні до аортексії, створюють комплекси. Зазвичай ці комплекси асоціюються з фігурою. Навіть власники досить нормальної ваги починають бачити зайві кілограми в дзеркалі і сидіти на витяжних дієтах. У цій статті я підкажу вам, який одяг вибрати повністю. Після того, як малюнок далеко від ідеального, можна зробити ідеально за допомогою незвичайних речей.

314074

Є багато речей, які є найкращим варіантом для пишних красунь. І якщо ви ще не маєте такого одягу в шафі, я дуже рекомендую вам відвідати магазин моди.

Тут потрібні речі:

1,1 км Маленька чорна сукня чохол.

Р

Завдяки простому зрізу і звичайному стилю ця сукня стане дуже гарним вибором. Сховати всі недоліки і правильно вказати плюси фігури. Дуже універсальний і зручний - як для роботи, так і на сьогоднішній день. Головне - правильно доповнювати образ.

Однак не зупиняйтесь тільки на чорному кольорі. Недоліки фігури прекрасно приховують інші кольори, поки вони темні.

2. Спідниця олівець.

р.

Цей стиль створений спеціально для відображення гладких вигинів жіночої фігури. Чорна спідниця, трохи нижче коліна і з запаленою талією, прекрасно приховувати зайву вагу.

3. У Темні класичні штани з стрілками.

Я не думаю, що нічого краще, що може візуально розтягнути ноги. Такі брюки дуже зручні в об'єднанні практично будь-яких речей.

р.

4. Стрижка, туга куртка.

Вибираємо куртку досить важко. Він не повинен в разі обмеження руху, набрати на грудях, бути занадто широким в плечі і так далі. І не варто вибирати куртки з однією кнопкою, вони тільки роблять фігуру візуально більш пишною.

5. Умань Чорна черепиця.

Цей предмет можна носити з курткою або курткою. Добре поєднується з джинси, штани, спідниці та сукні. Завдяки вертикальному крилу, він робить силует більш тонким.

6. Жнівень Класичні джинси.

Прямі джинси темних кольорів в поєднанні з підборами прекрасно перетворять вашу фігуру. Не потрібно згадати, як вони практичні.

р.

7. Про нас Проста біла блузка.
р.

р.

Хоча білий і жир, це не означає, що він повністю протипоказаний жінкам. Для того, щоб додати пару верхнього кнопок, таким чином, створити V-подібне - і це все, від неї тільки плюси. Крім того, він успішно освіжить комплекс.

3610Р. 4200Р.

8. У Човен взуття з низькими каблуками.

Така висота п'яти допоможе додати витонченість на фігуру, а зовнішній вигляд - жіночність. Не вибирайте занадто високі шпильки або платформи, так як це додасть ваги до фігури.

Я сподіваюся, що ці поради допоможуть вам приховати всі недоліки і підкреслити переваги.