Хеллоуїн 2012

Перша частина цього посилання.

Мінімальні зусилля для підготовки до Хеллоуїна проводили Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт. Вони можуть бути будь-яким: вамперіях, були Не враховуючи те, що бейсболка Роба і кросівки Крістен підкажуть їх набагато краще обличчя.

Хто був відсутній з Хеллоуїна 2012? Звісно, сім'ї Адамса! Kate Moss як Morticia Addams і її чоловік Jamie Звідси, як Gomez Addams виправити це unfortunate misunderstanding.

Крістен Стюарт Руперт Сандерс, нарешті, пробачається дружиною Liberty Ross. Сім'я прийшла на вечірку з Джонатаном Россом. Може бути немає зрада, huh? Дуже швидко всі забули все і почали жити в старому вигляді.

Що я шукав так довго, але ніколи не знайшов! Самий великийфут показав для Хеллоуїна, але вчені зростають, тому що це просто Simon Pegg.

р.

Helena Bonham Carter і Tim Burton нічого краще робити, ніж зробити костюми Хеллоуїна. Це те, що вони надягають будинку. Чому? Варіант є альтернативою, що дає свою оригінальність у виборі повсякденного одягу.

Гвен Стефані та її бандати, Ні Дубт, підробляв кров.

Великий стиль і Хеллоуїн несумісні речі, але Daisy Lowe не думають.

р.

Chloe Moretz's готичний лук.

Її сексуальна фігура ще раз продемонструвала Кім Кардашян, одягнена в костюмі Catwoman. Золотий стандарт Хеллоуїна. Кані На заході відмовилися одягатися в Бетмені, в партії не розумітися.

Бетмен і Робін як кардашян кардашян і її чоловік Scott Disick.

Дуже позитивна сім'я Алісон Ганніган з чоловіком і дітьми. Такі чарівні дракони, які просто краса! Ви повинні бути дуже сміливими людьми і мати велике почуття гумору, щоб одягатися в таких костюмах. Діти радують, особливо батьки.

Сача Барон Кохен став коровим.

Саша також дивиться на програму «У світі тварин». Isla Fisher як мавп:

Singer Emily Sande і єдиний нагадування Хеллоуїн є маскою.