КМ 2012

Нашвілл провів нагороду 46-ї національної музичної асоціації. Захід було розглянуто на честь найяскравіших зірок зі світу заміської музики, які протягом декількох годин зберігають аудиторію з складами серця та запальними танцями. До речі, чесний секс цього вечора довели, що вони знають багато про не тільки гітарні пісні, але і в сучасному моді.

Можливо, Taylor Swift може бути викликаний одним з найбільш стильних знаменитостей з країн світу. Вона ніколи не змінює свої переваги в одязі: на будні дні співачка робить вибір на користь милих образів в стилі ретро, а для червоних килимів воліє розкішні вечірні сукні в підлозі з насиченими фінішами. Незважаючи на те, що вибір тай в одязі найчастіше очевидний, її килимові зображення завжди виходять просто приголомшливо. Співачка з'явилася на церемонії в новорічній мереживній сукні Jenny Packham з шумерним декором у вигляді червоних бутонів. Дуже хороший вибір, але я не залишаю почуття deja vu - я думаю, що я бачив цю сукню десь. Маршеса?

Міс Swift overcame червоний килим з шиком, і на сцені знову перетворився в милу дівчину в полуці плаття.

Lucy Hale на Moschino Resort. Для тих, хто цікавиться тим, що на церемонію на церемонію забулись маленькі повстанці, пояснюють - Луки не тільки збуджена юна актриса, а й співачка, її новий альбом країни виходить наступного року. Я завжди люблю Люсі на червоному килимі – є особливий шарм у них, і важко заплутати їх з нарядами інших зірок – і цей бантик не виняток. Сукня виглядає дуже цікаво: ніжна біла мережива Richelieu прикрашена контрастною чорною обробкою, а на спинці додати ще більше драми до образу. Червона помада - ідеальний супутник для такої сукні.

Р

Я не знаю, як довго це було, так як Келлі Марклер сказав, що до неї долонилися локони, але це стрижка дуже добре для співачки. До речі, Келлі вирішив взяти такий радикальний крок з причини, але з твердості з дитинства другом, який недавно діагностував раком. Вибро і дуже солодка річ, щоб зробити.

р.

Увечері Келлі носила Pamella Roland плаття в синього відтінку. Цей наряд створений відповідно до всіх канонів класичного вечору туалету - жорсткий корсет, глибока декольте, що протікає спідниця і, звичайно, сантехніка. Я не можу сказати, що я дійсно люблю цю сукню, але в Чохол Келлі виглядає чудово. Контрастний клин замість банальних локонів робить цей наряд ще цікавішим.

Приємно побачити яскраве плаття з ковроліну - цей колір діє дуже помітно, на відміну від пастельних відтінків, які все частіше вибирають відомі модниці для своїх нарядів. Ведуча поточної червоної сукні з шімінговим оздобленням була співачка Лорен Аліна - фіналіст десятого сезону «Американська Молода» та заміська співачка. Я не буду сказати, що плаття супер, але це виглядає дуже добре, а декор кристала на грудях, плавно перетворюючи в прикрасу, не вимагає ніяких ювелірних виробів, і це дуже зручно. Єдина проблема полягає в тому, що Лорен тільки 17. На мій погляд, це наряд є важкою для дівчини.

Hayden Panettiere прогулявся червоним килимом в розкішному виконанні дизайнера Lebanese Chakra. Сукня коктейльна з дотиком естетики 20-х років виглядала дуже сучасною завдяки ніжному кольору м'яти, який, хоча дуже освіжаючий наряд, нарешті, дарує модну позицію. Я просто раджу з бісером оздоблення – він не тільки прикрасить француженка на спідниці, але і створює красиву драпірування ниток на спині. Особлива увага заслуговує на аксесуари. Туфлі глухі і смарагдові виглядають дуже оригінально - хоча поєднання м'яти і смарагдового здається очевидним, я не пам'ятаю таке поєднання в будь-якому з останніх зображень.

490050 р.

Я скажу, що Віра Хілла виглядала як біла стрілка в світлих туалетах її колег, і я скажу, що вона стала дуже вигідно від сліпого натовпу. Співак з'явився на передній частині папарази в елегантному чорному сукні Roland Mouret з рукавами- ліхтарями контрастного кремового кольору. На мою думку, сукня виглядає чудово, хоча варто трохи працювати на фурнітурі - більш вишукана муфта врятує наряд від бордо.

Я не думаю, що будь-який з нас знайомий з роботою 27-річного заміського співака Яна Крамера, але я все ще вирішив публікувати її образ з червоного килима в цьому пості, щоб показати наші читачі, як не одягатися. Я не можу зателефонувати цю наряду погано або жахливо, тому що це не так. Дизайнер цієї сукні, здається, спробував створити вечірню сукню з класичним силуетом і стилем, але в той же час розвести її все з «небанальним» поєднання атласу, шкіри і блиску. Не вдалося - нічого не захопити очі.

3250Р. 3700Р.

Дуже успішний і талановитий співак Миранда Ламбрет (після всього, не за нічого, що стала співачкою року на третій раз поспіль за версією CMA), на жаль, не може похвалитися успіхом на червоному килимі. Стиль і колір її сукні красиві, але цей наряд явно не підходить Miranda. Голова сукні не здатна підтримувати пишні груди, крім того, цей стиль робить верхню частину тіла ще більш потужним, а шия навіть коротше.

Сукня погана, але сережки дивовижна.

Я радий, що Carrie Underwood, нарешті, дав її маленькі принцеси наряди і вибрав сукню більш підходящим для свого віку і статусу як одружена жінка. Разом з Reem Acra відмінно виконує свої функції – плаття виглядає дуже елегантно, але при цьому сексуальна і жіночна. До цього наряду все ще було підібрати макіяж простіше (до такого смокі-це і очей не видно), але в цілому образ Каррі є великим.

До речі, Каррі не просто гість заходу - вона подається в якості хосту церемонії ... на третій рік поспіль. Під час шоу співачки вдалося змінити 11 (!) сценічні наряди. Навіть Енн Hathaway, який відбувся 2011 Оскар, був змістом з меншими сукнями.

р.