Юні звезды Youtube

З розвитком технології і інтернету, ставши зіркою не стало так складно. Якщо ви можете співати і у вас є харизма, ви можете просто завантажити відео. Він буде помітити деякі зірки виробника і зробить вас зіркою. Звичайно, є найкраща ймовірність отримання золотого квитка від дітей, адже вони ми-ми-вишукані. Звичайно, це не порожні слова – є прецеденти. Найяскравіший приклад такого успіху - Justin Bieber, який злегка обрамлений своєю в'язкістю.

Джастін Бібер

Дата народження: 01/03/1994
Яс sang чохла пісні Ne-Yo "Со-Сік", а його досвідчена мама розмістила відео цього і кілька пісень на YouTube. У 2008 році талановитий хлопець помітив на відеосервісі Star Manager Scooter Браун і запропонував йому співпрацю з міткою Usher. І так починав історію слави малюка з чубчиками. Сьогодні подивіться, як він змінився на краще. Я не фанат своєї роботи, але він дійсно росте.

р.

Сірсон Шанс

Дата народження: 16/08/1997
Історія: Хлопець став популярним, коли він опублікував свою високу шкільну виставу з чохлом пісні «Папанцзі». Відео показує зміни учнів, оскільки Сірсон починає співати. Я повинен визнати, що я теж змінив обличчя – хлопець дуже класний. Зараз він вийшов дебютний альбом, який продає добре в США. Я зумів відвідати шоу Еллен і, здається, підкорив сам Еллен. Я не знаю, чому він не відомий як Bieber. Його спів зачаровує мене. Він має власний стиль, і навіть покриває його своїми силами. Talent -- що говорить це все.

Крістіна Гріммі.

Дата народження: 12/03/1994
Історія Крістіна схожа на решту: менеджер-глоб. Але ця дівчина має щось бути гордою. Вона добре співає і працює набагато більше інших. Вікіпедія говорить, що на Youtube це 4-й виконавець за кількістю абонентів. Запросила на проведення Американської музичної премії та відігравати на шоу «Дансінг з зірками». вона також талановита піаніста.

р.

, Україна

Ребекка Чорний.

Дата народження: 21/06/1997
Історія: Ну і, нарешті, легендарний музичний епічний файл від Rebecca. Її пісня «П'ятниця» потрапив до антиджек-поту, ставши найгіршим відео з усього часу. Багато людей говорять, що хіт PSY-Gangnam стиль доводить, що слова в пісні не мають значення. Але Ребекка відібрав всі міфи з її піснями. Після того, як аудиторія не так міцна і бездіяльність, як купити життєрадісний мотив і ігнорувати глухі слова. В цілому, насолодіться піснями (якщо ви можете назвати це) Міс Black і забути про неї назавжди.