Нове життя в 50!

Кожен може інтерпретувати основну мету жінки на Землі своїми силами, але більшість сучасних людей вважають, що материнство є найбільш цінним подарунком. Знаменитість сьогодні, Demi Moore насолоджується цим подарунком для найповнішого, адже вона має три дорослі дочки. Я не хочу сказати номер, але вона вийшла 50. Звичайно, Demi не дивиться на свій вік, але останні канікули з Аштоном Кутчером загинув її: через нервову поломку, Moore втратив дуже велику вагу. Вона тепер відновлює і починає нове життя після трьох невдалих шлюбів.

19 березня 1982

Demetriah Жан Він отримав прізвище свого першого чоловіка Фредді Мура як псевдоніма протягом багатьох років, і це було прізвище, яке стало успішним для неї. Коротко після розбиття Фредді Демі стала популярною акторкою. Мур був одружений з музикантом на 5 років, після чого зустрівся з синьонім актором Еміліо Естевезь, а потім жорстокий Брюс Вілліс. На фото Демі з її першим коханцем, який був 12 років старше.

1 січня 1985

Як тільки розлучення з Freddie Moore був формальний, Демі почав знайомство актора Еміліо Естевез. Вона мала коротку справу з ним, але пара планувала одружитися в грудні 1986 року, що вони ніколи не робили.

20 вересня 1987

У листопаді 1987 року Демі нарешті одружився з чоловіком, що хоче мати дитину. І зробив це тричі, і всі три рази, це чудова Голлівудська пара мала дівчата. Мур і Брюс Вілліс на 39-му Emmy Awards.

Р

1990Р. 2199Р.

Демі в одному з найвідоміших фільмів з його участю. «Гост» з Патріархом Свайзеем у ролі заголовка. На екрані він може втілювати безліч цікавих персонажів.

Серпень 1991

Сім місяців вагітна, Демі з'явився на кришці ярмарку Vanity Fair. Ця фотографія викликала багато споріднених, але вона встановлює схильність до майбутніх відомих мам, щоб стріляти голими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2 грудня 1992

Демі і Брюце на "A Few Good Men" в Нью-Йорку.

858875

23 Червня 1996

На прем'єрі фільму «Сстриптиз» родина зібралися майже в повному обсязі (тільки наймолодша 2-річна донька пари Таллла була відсутня). Демі з'явився з поголені головою для свого майбутнього фільму Soldier Jane.

6 серпня 1997

Демі і Брюс на прем'єрі солдата Джейн. У інтерв'ю на червоному килимі Мур розповів про радикальні зміни стрижки.

«Я нічого не думаю. Мені сподобалося. Я відчував певне почуття міцності і навіть сили... і якщо я посміхався після того, як я зробив з ним, я обов'язково насолоджуюся ним.

18 Червня 2003

Після 13 років шлюбу, Демі та Брюса розлучилися. У жовтні 2000 року і через три роки акторка почала знайомства з вузьким Аштоном Кутчем, який на 16 років молодше, ніж її. Він перебував у великому співвідношенні, а з дочкою приїхали підтримати Мур на прем'єрі фільму Чарлі Ангели: Тільки вперед.

15 жовтня 2005

Через два роки Демі став паном Кутчером.

22 травня 2007

Демі в маленькому чорному сукні супроводжується чоловіком і дочкою на прем'єрі Хто тебе, пан Брукс? в Лос-Анджелесі.

25 серпня 2011

У Нью-Йоркі з'явіли про невідповідність, Демі з'явився з Аштоном. У інтерв’ю з того ж року акторка приймала, що Кутчер підкорив її романтичним Але ні романтика, ні що ще не врятував свою пара від розбиття в листопаді 2011 року.

17 жовтня 2011

Скоро після прем'єри «Ліміту ризику» Демі повідомили, що вона вирішила розбити з Аштоном.

З великою сумністю і важкою сердечою, що я вирішив докласти шляхи з Аштоном після мого шестирічного шлюбу. Як жінка, мати, і дружина, я вірю, є певні значення і обіцяє, що я розумію неприпустимо, і так я вирішив зробити крок в нове життя.

17 жовтня 2012

Після довгого лікування розладу їжі і чуток про прийом препаратів, Демі почав знову виходити. Ось вона на "GEMS Girls Like Us Benefit Gala" в Нью-Йорку. Я сподіваюся, що вона все ще буде щасливою і зустріти чоловіка своєї мрії не стільки років, ніж її.