У першій частині посту про церемонію нагородження «Земля року гламуру» 2012 року ми познайомимося зі списком переможців та оцінили свої наряди, дізнаючись, що наші вітчизняні знаменитості, щоб покласти його м'яко, дуже поступаються модним навичкам своїх закордонних колег. Незважаючи на такі розчарувальні висновки, я все одно пропоную на честь костюмів гостей церемонії. Тим не менш, що деякі з них були досить успішними.
Марія Кравцова є однією з представників нашого шоу-бізнесу, на якому ви можете подивитися без втрати. Її образи завжди відмінно стилізовані, немає дешевого бажання шокувати аудиторію. Візьміть, наприклад, це елегантне плаття середньої довжини. Сидіння відмінно, крихітна декольте на грудях робить її менш офісним, а також насиченим помаранчевим кольором, а також правильно підібраними аксесуарами (велика сережки, вечірня муфта) додають урочистості. Вибір чорної колготки також виправданий - в поєднанні з чорними катерами, вони подовжують ноги, які необхідно в разі сукні неспішної середньої довжини.
Полина Гагаріна з'явилася на червоному килимі в готичному образі, основною складовою якої стала чорна сукня з обрізкою мереживо Richelieu. Я не можу назвати цей наряд непристойний, але я зроблю щось в ньому. Якщо замінити спідницю мережива з щільним чорним, видаліть перехрестя і пофарбуйте губи класичним в цьому випадку помада вина, ви отримаєте дуже благородний, «дорогий» і менш суперечливий образ. Але, можливо, не менш цікавим.
Ще одна сукня міді на червоному килимі Albina Dzhanabaeva. Сукня простого крою з ефектним фольклорним принтом в чорно-білій варіації, актриса-сінгер з якоїсь причини доповнюється ретроспектиком і ретро макіяжом з червоним помадом і стрілками. Нешкідливий.
29337
Зображення Саші Савельєвої продиктовано естетикою 20-х років. Є прозорий шифон, а блискучий атлас, а перли в декількох рядах у вигляді оригінального декору. Я люблю ідею наряду, але я не схожа на його виконання. Спідниця повинна бути виконана до повної довжини спідниці - тому плаття буде виглядати більш елегантно, а шифон, який часто виглядає обпаленим і неглибоким, більш акуратним.
Тексти пісень, а це означає: І ось Tolkalina's Love. Я не скажу нічого про свою сукню, тому що це спокійний жах. І Люба щаслива, вона любить...
Голосований Пельгайя вибрав для червоного килима варіант лебідки в дусі Мерил Стереп. Чорний верхній білий дно плюс цікаві аксесуари і прикраси у вигляді святкових елементів. Я дуже люблю це.
Р
Молода акторка Анна Чіповська у створенні Богеміка (для тих, хто не знає, це російський дизайн-дует). На мій погляд, плаття просто чудовий. Дуже цікавий дизайн, який має все - і легкий дотик ретро, і сексуальність, і елегантність, і шик, і навіть частка провокації через імітацію панчіх. Взагалі, образ не ідеальний (сушена муфта явно від іншої опери, як вона навіть вийшла тут?), але плаття відмінне. Здається, що Уляна Сергеєнко має конкурентів.
Р
Ірина Тонєва в сукні нагадує сумку. Якщо розглянути її наряд з точки зору оригінальності, це не так страшно, але поєднання грубої тканини і сипучих ріжучих, злегка зібраних на талії, викликає чіткі асоціації з сумкою. І це не добре.
Ще одна варіація на тему білої сорочки в коктейльній версії від Ingeborg(-a?) Капкунай. Не так успішним, як Пельгая, але дуже милий і цікавий - завдяки незвичайній спідниці.
Але наряд Вікі Дайнко є найяскравим прикладом того, що дівчина абсолютно не знає її фігури. Як можна носити? Скринька здається крихітними, стегна широкі, дупи низькі, не граціозні телята, які акцентуються за допомогою довжини до коліна, нагадують стовпи.
Ще одне - власник елегантного фігури Равшан Курков, який може дозволити собі плаття нестандартного розрізу. Я люблю свій цікавий наряд з оригінальною обробкою і об'ємними «крилками», і тим, що аксесуари підібрані успішно, радує ще більше - знаменитості найчастіше проколяться на стадії підбору взуття / сумки / ювелірних виробів.
Ксенія Собчак в Уляні Сергеєнко. Гарна сукня, я дуже люблю її. Подальші коментарі непотрібні.
Ksyusha з її другом і автор її наряд Уляна.