Відомі малюки 2012

Починаємо тут.

Назва: Marlowe Ottoline Laing Sturridge
Дата народження: 7 липня 2012 р.
Батьки: Сієнна Міллер і Tom Sturridge

Сієнна чекала так довго на пропозицію з Юде-право, що в цей час вона вирішила взяти бик по роги і, не чекаючи на весілля, подарувати новому хлопцю дитину. Чи очікується Tom Sturridge від своєї дівчини або ні, вона не має значення, тому що прекрасний Marlowe потребує любого батька, який найкращий друг Роберта Паттінсона, ймовірно, став або станеться. Не зрозуміло, що дівчина виглядає більше, але її товсте волосся явно в її тато.

до 1 2 3 4 5+

Ви можете побачити обличчя Марлоуда краще тут.

Кілька тижнів до пологів, 30-річна акторка, встановлена для фамедного художника Джонатана Єго. У Берліні експонуються картини.

Назва: Dixie Pearl Fallowill
Дата народження: 21 червня 2012 р.
Батьки: Лілі Альдрідж і Калебр Ословіл

27-річна модель VS і 30-річний лідер рок-групи Корони Леона почали свої відносини в 2007 році, наблизившись і ближче до кожного дня. У 2010 році займався, в 2011 році вони відіграли скромне весілля в колі найближчого, а в середині 2012 року їхня родина чекала поповнення. Чи можливо, Діксі є майбутнім Тейлором Момсеном. 3-голкова дитина народилася пізно вночі, яка, згідно з експертами, говорить, що дівчина буде активною і повною енергією.

Після появи першої дитини представник пара розповів, як мама, тато і дочка відчувається в цей момент:

«Чи дуже щасливі. Діти народжувалися здоровими, а захоплюючими батьками користуються наявність нового члена сім'ї.

Перша фото крихти, які Лілі розмістили онлайн:

Назва: Monroe Jackson Rathbone VI
Дата народження: 5 липня 2012 р.
Батьки: Джексон Райтон і Шела Хафсаді

Twilight зірка Jackson Rathbone є диво. Він любить все незвичайним і навіть вибрав дівчину за принципом «не схожий на всіх інших». Його татує коханець, але ще не його дружини, зробив його щасливим цього літа, віддаючи народження маленькому Монро. Хлопець народився досить сильний - близько 4 кг.

Сімейна фото:

Джексон скрізь з сином (і як він отримає на прем'єри Twilight?)

Monroe і її godmother nikki reed:

р.

Назва: Penelope Шотландія Disick
Дата народження: 8 липня 2012
Батьки: Courtney Kardashian і Scott Disick

вона єдина сестра Кардашян, яка має дітей і хоче більше. Куртні Кардашян давно мріяв про дочку, і її сина Масон сестри.

“Scott, мій син і я неймовірно збуджуся, щоб вітати нашого маленького ангела. Пельпо - це щастя нашого життя. Ми назавжди благословенні.

Веб-сайт:

8 999 р.

Name: Росалінд Аруша Аркадіна Альталун Флоренція Thurman-Busson
Дата народження: 15 липня 2012 р.
Батьки: Ума Турман і Арпад Бюстсон

Маленький відомий про першу дитину актора і фінансиста, але дівчина має дуже складне ім'я, як і Uma loves. Два дітей старшого віку з другого шлюбу - Майя Рай Thurman-Hawke і Левон Роен Thurman-Hawke (не як дивний, як третя дитина, але все ще не так стандартний). До речі, Росалінд Аруша Аркадін Альталуна Флоренція Thurman-Busson називається Luna (і ви повинні придумати стільки імен, щоб викликати дівчину просто Місяця).

р.

Назва: Lorenzo Dominic LaVell
Дата народження: 25 серпня 2012
Батьки: Снокі та Джонні Лавелл

Хто б подумав, що Снокі буде мамою так рано? Незабаром вона 25, але, як правило, відомі дівчата цього типу (реальність зірок) дати народження суворо після 30. Сноокі, реальне ім'я якого є Nicole Elisabeth Polizzi, було знайомство Johnny LaVell близько двох років, займаючись березень і тепер стає батьками.

Сnookies статус матері є позитивним:

“Для матері – це дивовижне почуття! Я люблю мій маленький Лорензо на смерть!
р.

Без тонусу, це інша людина!

Р

Назва: невідомий
Дата народження: вересень 2012
Батьки: Анна Пакін і Стівен Мойєр

Як очікується, Анна народила близнюки. 30-річна актриса, яка раніше не була мамою, тепер навчиться бути її з венгекцією.

Ім'я: Сіенна Яріх
Дата народження: 12 вересня 2012
Батьки: Adriana Lima і Marco Jaric

Ця барвиста пара вже має дворічну дочку Валентина і тепер Ліма стала матір'ю на другий раз. Не фото Сенни ще.

На початку листопада Адрі постаралися відновити свою колишню форму, але після вагітності довели занадто складно. У будь-якому випадку вона і її дочка будуть горді.

Назва: Theodore Rose Williams
Дата народження: 18 вересня 2012 р.
Батьки: Роббі Вільямс і Ida поле

Роббі чекав так довго, щоб кожен був, звичайно, дуже щасливий для нього.

Трохи Тедді і її великий ted:

Дата народження: вересень 2012
Батьки: Sarah Michelle Gellar і freddie Prince Jr.

Трирічна дочка пара тепер має брата!

Після пологів, Сара вирішив погасити її апетит:

р.

Name: Оливкова Баррімор Копелман
Дата народження: 26 вересня 2012 р.
Батьки: Drew Barrymore і Will Kopelman

Ми раді повідомити про народження нашої першої дочки, Оливки, яка нас захопила 26 вересня. вона народилася здоровою, щасливою і дуже любою. Дякуємо всім за те, що наша конфіденційність за цей час.

Фото малюка Drew і буде показані друзі-активи Jennifer Aniston і Justin Theroux. Ви можете побачити, скільки Джен хоче бути мамою, що я хочу на свій наступний рік.

Ім'я: Noah Shannon Зелений
Дата народження: 27 вересня 2012 р.
Батьки: Меган Фокс і Brian Austin Green

Багато хто вважає, що Меган очікує дівчину, тому що вона мала гарне сина, яке вона писав на своїй сторінці Facebook пару тижнів після радісного заходу. Папарази просто переплітає народження сина пари, шпигунстві на вагітній Reese Witherspoon.

Фокс після вагітності:

Ім'я: Tennessee James Toth
Дата народження: 27 вересня 2012 р.
Батьки: Reese Witherspoon і Jim Toth

"Two Sons і солодка дочка": Тепер Reese робить це просто.

р.

Дата народження: 20 жовтня 2012 р.
Батьки: Аделе і Симон Конецький

24-річної співачки і її 38-річної фаянкеї мали сина.