У Великобританії ви не можете працювати над перевагами безробіття (2 фото)

У неділю британські мешканці розірвали історію переселенців з Литви, Наталії Білової, які відмовилися працювати, оскільки державні переваги дозволяють придбати дизайнерські речі та відпочити в модних курортах.

Одна мама з Литви отримує 279 фунтів на тиждень, яка включає підтримку дитини, податкові відрахування для родини інвалідів, житловий підсидій і багато інших платежів. Під британським законом вона також спирається на ваучери для вільних фруктів і молока, а також кошти на одяг "для інтерв'ю." Місцеві вкладки, які здійснюють розслідування, виявили, що загальна сума пільгових платежів для відвідування громадян досягає 1000 фунтів на місяць (близько 50 тис. рублів).
За даними Щоденної пошти, 33-річний мігрант періодично купує одяг у бутіках Роберто Каваллі та Giorgio Armani. У січні Наталя звернулася з дочкою на курорті в Іспанії, і провів новорічні свята в її історичній Батьківщині в Литві, витрачаючи близько тисячі фунтів там.
У інтерв'ю з Сонце, переселенець сказав, що вона не бачить в пошуку роботи, коли держава вже забезпечує свою дочку і себе. «Я хочу, що я даю. Я не люблю те, що інші думають. Я не роблю нічого неправомірного, — котирування видання Belov.
Такі заяви викликали бурю занурення серед звичайних Britons. У коментарях до статті вони описують, наскільки важко їх багатство дається їм. Вони відхиляють неадекватну імміграційну політику партії праці. Міграційні годинники свідчать про те, що ще в найближчі п'ять років прийдуть ще 250,000 мігрантів зі Східної Європи.

Джерело: www.metronews.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное