Лінії з світу зірок в ЗМІ

American Divorce: Katie Holmes і Tom Cruise Separation

Вчені, які знищують сім’ї. Може бути цей рух допомагає Том Круїз в деяких випадках, але не в побудові нормальних відносин з жінками. Том був запрошений до церкви Вченого за своєю першою дружиною Мімі Роджерс, з яким він зламався через три роки відносин, потім Крус почав бурхливий романтика з Ніколом Кідманом, який він, за чутками, зліва в третій місяць вагітності, а в 2012 році бумеранг повернувся і покинути його. Поведінка свого чоловіка Katie Holmes, який не хотів її дочку Сурі стати «зомбі науколог». Тепер актриса намагається повернути дитину до нормального життя, щоб вона спілкувалася з її однолітками і перестає мислення, що вона, як дочка зірки, допускається все.

"Оригінал від Chanel" - мішок у вигляді обручки

На перший погляд, це дуже дивна річ, але якщо ви уважно дивитеся, як Карл Лагерфельд, очевидно, що це не так багато дивних як зручно. Ось що maestro сказав про цей пакет:

«Ця сумка була виготовлена для пляжу. Вам потрібно місце для пляжного рушника? Ви також можете використовувати його як вішалка для мокрого або сухого одягу.
Р

Найкращеллер року: 50 відтінків сірого Е. Л. Джеймса

Рослинна суміш від Twilight і БДСМ скоро буде знята, але якщо ви не хочете чекати цього моменту, то читати книгу, щадники. Вони кажуть, що цей роман змішується з тим, що він шокує, і привабливий, і скандальний, і неймовірно спірний одночасно.

Р

Silent Happiness: Недосвідчена Весілля Блейк Живо і Райан Рейнольдс

Всі вони знали, але ніхто не знав, що це буде весілля. Блейк і Райан обмінялися заставами аледжинсу у вересні на таємному церемонії на півдні Кароліни.

Каті Холмс в Боббі Брауні

Красивий гігант, косметична компанія Bobbi Браун, знав, хто закликав рекламувати свої нові продукти. Пісня незалежної краси була захоплена розлученнями Katie Holmes, для яких будь-який проект тепер в театрі, в кіно, в рекламі нездатний. Каті поділився своїми почуттями про свою нову роботу в інтерв'ю:

Це мій перший досвід компанії косметичних засобів, але я впевнений, що це не було. Макіяж - це те, що підтримує жінку в будь-якій ситуації, як і красиву одяг, тому я вірю, що я роблю право, просуючи те, що кожен з нас потребує.
р.

"Голий Принц" - скандальні фото з Лас-Вегаса Принц Гаррі

«Ви знаходите до царської сім’ї!» вони помітили після того, як хлопець, але ніхто не думав, що навіть люди синього крову повинні відпочивати. Гаррі вибрав таку відпустку, Вільям іншого, Єлизавета II має свої шляхи для відпочинку. Що неправильно з цим я не розумію, але з друзями, як Гаррі і вороги не потрібні (хоча просити кинути в мережу SO відверті фотографії князя?).

"Baby Boom" - Старі діти 2012

Бейонце встановив гарну тенденцію для народження дітей, подарувавши їй першу дитину - дочка Блакитний Ів. Незабаром після її народження діти з'явилися в Меган Фокса, Drew Barrymore, Adele і багато інших знаменитостей.

"Ірреконциплічні відчуження" - минула любов Heidi Klum і Force

«Незгодні незгоди» – це з цією рецептурою, яка зірка, і не тільки зірка, пари найчастіше розлучаються. Хейді Клум і сила, як і раніше. Упродовж 8 років і мали чотири діти. Поновлюючі вудки щороку не допомогли.

"Перша чоловіча особа No5" - Бред Пітт в Оголошення для легендарного аромату

У той же час Chanel No 5 був рекламі Марілін Монро, Катерини Деневве, Audrey Totu і Nicole Kidman (як ви бачите всіх жінок), але бренд вирішив змінити його фокус і додати тремор в колінах потенційним покупцям. Новий обличчя парфуму - чудовий бюстгальтер, який сміливо говорить:

"Мої удачі". Моя долина. Моє щастя. Люстра No 5. Запрошення
р.

"Принцеса Топлес" - пікантні фото Ката Середньотон

У Франції, де Кате та її чоловік були відпустками, було так тепло і сонячно, що принци вирішили, «Я не був!» Я без верху, але папаразії неминуче приходять, прилітають, плавають і навіть літати на місця, де вони не чекають. Фотографи фотографів заборонені з усіх британських ЗМІ.

«Сучасний судовий зв’язок в історії» - це незахищений офісний успіх «007: Географічні координати міста Skyfall»

Цей рік став найбільш комерційно успішним в історії Бондаж, заробляючи $ 672 млн у всьому світі.

"Кардашян Принц" - одяг сестри, продається в матерії днів

Нова колекція Kim, Courtney і Chloe стала найпопулярнішою в історії їх «дизайну». Чи відомі дівчата тільки для участі в вечірках? Немає, тепер вони можуть показати вам торговий звіт з своїх магазинів.

Олімпійська та паралімпійська Ігри в Лондоні – чарівний шоу кожні чотири роки

Спорт цього літа був більш актуальним, ніж коли-небудь. Багатогодинний пляжний волейбол, теніс або атлетика протягом декількох годин на добу.

531562

«Любо як мрія» від Jennifer Aniston і Justin Theroux

Ми чекали, чекали і нарешті чекали на даний момент, коли Ян, Ангі і Брад згорнувся любовний трикутник. Justin Theroux запропонував Дженніферу Аністону і вона погодила його в наступному році. На весілля запрошуються рум'яни, Пітт та Джолі.

Р

«Що ви зателефонуєте судном» - назва дочки Уми Thurman.

Rosalind Arusha Arkadina Altalun Флоренція Thurman-Busson назвала її третя дитина 42-річна актриса.

"Анджеліна Джолі" - дивна поза для Оскарів

Детальніше тут.

р.

"Монстри, літати!" від Lady Gaga

«Фейм» став кращим виробником парфумів в історії після «Чанель No 5», продажу 6 млн примірників на тиждень! Запис Gaga і хороша готівка в кишені.

«Добрий, красивий голос!» – Вітней Хьюстон

У день до церемонії нагородження Grammy Awards 48-річний Whitney Houston був знайдений мертвий в готелі. Смерть прийшла в результаті потепління в ванну, після прийому коктейлю лікарських засобів і знеболюючих речовин.

р.

'Mad Hatter' - Нова колекція Philip Tracy в London Fashion Week