Британська Мода Нагороди 2012

У листопаді, що означає, що час взяти участь у 2012 році. Це те, що всі ті, хто відзначає щорічну церемонію Британської Моди Awards 2012, яка розподіляє свої нагороди за досягнення у світі моди у Великобританії. Під катоком є список переможців у основних номінаціях і традиційний огляд з червоною килимовою церемонією.

Дизайн року - Stella McCartney
Модель: Stella McCartney
Художник-постановник - Микола Кирков
Чоловічий дизайнер одягу Кім Джонс для Louis Vuitton
Дизайн нарядів для червоного килима Roksanda Ilincic
Модель року - Cara Delevingne
Модель: Alexa Chang
Нагорода за вагомий успіх у моді Маноло Благонік

Сальма Хайек з'явіўся на церемонії створення свого другу та двосторонньої тріумфальної події Stella McCartney. Останнім часом Stella дещо відійшов від супер мінімалістського стилю і почав створювати наряди з маленькими елементами і ювелірними прикрасами, одна з них була Салма. Чохол чорного плаття прикрашений дрібним бахромою в стилі арт-деко 20-х і доповнений чудовим діамантовим намисто, фуксія помада і атласними катерами. Я щаслива з стилізацією образу, але тут не входить страшне взуття.

До речі, Салома прибув на церемонію в лаконічному пальто білої вовни без деталей. Тут можна відчути мінімалістичний стиль бренду Stella McCartney.

р.

Не дивлячись на найуспішніші наряди, вагітна Лілі Аллен просто світиться щастям. І це ставлення і сяючий посмішка часто важливіше будь-яких суконь і взуття.

Р

Amber Valleta - ще один вентилятор дизайнерських творінь Stella McCartney - обраний для прогулянки на червоній килимовій вечірній сукні в осінньих тонах з прикрасою у вигляді драпірій на грудях і легких тканин на спідниці. Ця сукня є одним з тих нарядів, які просто потрібно правильний вибір аксесуарів, інакше весь образ буде зіпсований. У нашому випадку стилісти з бурштину повністю справляється з їх завданням, обрамляючи туалет в кольорі «незрівнянна іржа» з золотом великі сережки з камінням в тон сукні, золотистий чохол LV і сині атласні сандалі з ювелірними прикрасами. Ми не можемо бачити їх, але вони там! Єдиним недоліком наряду бурштину є обпалений тканина, але це вічні неприємності атласних нарядів.

Діта Вон Тезе, як завжди, був великим. Королева лоплеска не змінила свого стилю, але її образ від Jenny Packham виглядала дуже сучасною і не явною ноткою ретро стилю. Плаття чудово виглядає, прикраси на рукавах і манжетах відмінно доповнять наряд, а багатошарова спідниця додає до образу урочистості. Пристрій підпису Dita приносить зображення абсолютно ідеального.

197854 р.

Діта з її захопленням і хорошим другом Валентино Гаравані

У Лондоні взяли участь особи блакитної крові – принцеса Beatrice. Дівчина мала дуже гарну сукню з квітковим принтом простого стилю без будь-яких фріл. За словами Beatrice, вона бажала створити дуже простий образ, тому вона доповнила свою сукню з невеликим чорним зчепленням і лаком чорними катерами. Я не проти мінімалізму і лаконічності, але це час, щоб зупинитися в таких туфлі, оскільки вони вже зробили наші очі кислими.

Amber Le Bon spit on the outgoing autumn і the підхід до зими і намагався на літньому одязі від колекції курорту Крістофера Кане. Стиль сукні дуже простий (без стрічок, пишна спідниця з натяком силуету в стилі 50-х), але «рожевий» друк в коричневих тонах виглядає дуже цікаво. Нагадуємо мені чорні і білі троянди з колекції Ланвіна, але виглядає набагато тепліше і ніжніше. Аксесуари для сукні були вибрані за досить дивним принципом, але в кінці зображення виявилося добре. Однак я все ще замінив срібні ювелірні вироби з золотом, щоб образ був уніфікований у своїй теплій колірній гамі.

р.

У моїй пам'яті це перша вечірня сукня, яка чудово виглядає на Rita Ore. льодяно-блакитний туалет з принтом (Я думаю, це леопард, хоча я можу бути неправильним) дуже вигідно поєднується з локонами та підкреслює всі переваги її фігури. Я люблю, що вибираючи таке плаття суперфемінін, Rita не виходила з її підпису стиль hooligan завдяки орнаменту на тканині і оригінальному стилі.

р.

Вів'єн Вествуд не є єдиним зображенням, в якому Рита шеоновлюється ніч. Згодом співак вдягнув в ансамбль світлого стрибка з перловими воротами і білими брюками з стрілками (який, до речі, не зашкодить трохи скороченим). Зображення можна вважати суперкласичною, якщо не для футуристичних аксесуарів з голографічної шкіри. Це хороший мікс стилів.

І ось той, хто третій раз поспіль бере на себе нагороду в номінації «Ікон стилю». Це про Alex Chang і її милий Simone Rocha плаття. Незважаючи на те, що зображення 29-річного англійськика завжди дуже суперечливі, я не можу допомогти, але зауважити, що вони практично завжди виглядають дуже цікавими і оригінальними. Я особливо люблю спосіб Alexa підбирає аксесуари. Хто б подумав про додавання цього мережива плаття з вишивками? Небо! З лаку або сатину знову отримайте картопляні човни. В цілому я особисто вірю, що нагороду Alexa знову заслужила її.

Gemma Arterton в Stella McCartney. Не перший раз я бачив цей комбінезон на червоному ковроліні (Shailene Woodley wore it at 2012 MTV Movie Awards) і я люблю цю класику з ноткою сексуальності. Перш за все, цей наряд створює приголомшливий силует, і це вже 50% успіху. Решта 50% повинна взяти на себе аксесуари, які є проблемою тут. Я не впевнений, що голографічне взуття є точно парою взуття, які ідеально вписуються в комбінезон, а апельсиновий браслет чітко отримав помилку.

Модель року. Кара Делевінгн отримав нагороду в образі від весняної колекції Burberry Prorsum. Молода англійська жінка вибрала плаття з шліфованої лаймової шкіри і милого піртонного взуття, а також з металевим блиском. Як виглядає Кара в ній. І, так, я дуже люблю брови.

р.

3610Р. 4200Р.

Келлі Брук не згасав і носила просту чорну сукню середньої довжини, рукав 3/4 і спокусливу декольте для церемонії. І не дивно, що навіть в такому скромному наряді вона виглядає яскравіше, ніж багато на цьому червоному килимі.

р.

Pixie Geldof на Джонатан Саундс. Зображення суперечить, хоча не без чарівності. Особисто я люблю колірну гамму самі, так як червоний і синій робить велику комбінацію з леопардовим принтом. Але про стиль і силует, я сумніваю, що дуже вирізати цю сукню схожу на одну зношену в СРСР в середині 70-х років.

Р

Лілі Колліні перетворюються в своєрідну жіночу вамп, одягаючи чорні довгі сукні з шкіряними елементами і шипками на ременях. Важливу роль в цьому образі грали аксесуари - золотий оригінальний сережка, помада вина і манікюр з металевим блиском. Мені подобається.

Лілія і її boyfriend Jamie Campbell Bauer. Дуже гармонійна пара.

Переможець двох престижних премій церемонії Stella McCartney, як звичайно, з'явився на червоному килимі в наряді власного дизайну. Стелла мав чорний безрамний комбінезон з шіммери на бічних швах. Такий наряд чітко виділяється від коктейльної сукні натовпу, але я не зовсім впевнений, як виграшно він презентує жіночий малюнок. Силует дуже, дуже суперечливий.

І ось дизайнер Роксанд Ілінк, який став кращим дизайнером образу для червоного килима. По суті, цього року ми побачили безліч нарядів її дизайну на різних подіях, але не знали назви свого творця. Я не говорю про знайомство з обличчям. До речі, що вона вибрала на церемонію, відрізняється від тих, в яких вона пошита її зоряними клієнтами. В останньому є практично не помітний декор, хоча наявність обсягів і контрастних колірних комбінацій на обличчі.

р.

Серед клієнтів Ilincic є роялами, відомими акторами,... Леді Гага.