Жінки 2012

2012 приїжджає до кінця, але від цієї сексуальної краси не стає менше. Останнім часом журнал GQ опублікував одну з улюблених чоловічих рейтингів «Sexiest Women 2012», перший десяток якого я можу назвати без затримки, але другий, провідний, ми зупинимо в цьому пості. Багато хто з нас не є чоловіками, але переваги міцної половини цікаві для нас. Дівчата не цікаві, але цікаві.

На 20-му місці є телевізійна зірка Tracy Spiridakos, на 19-му положенні гаряча білявка Scarlett Johansson, 18-й пішов до Lara Stone, відразу за її однокласними моделями Brooklyn Decker і Liu Wen, 15 лінія для Jennifer Jones, 14th shared Dianna Agron і Lea Michelle, 13th став Rita Ora, 12-й Дженніфер Лорен, і 11 місце пішли на сексуальний ангел Miranda Kerr.

10 місце - Кассі

Не перший рік американський з філіппінками і мексиканськими коренями Кассандра Вентура потрапляє в погляд чоловіків і вони люблять її не для прояву таланту, але для прохолодного тіла і гарного обличчя. Крім того, Кассі має жорстоко сексуальний спосіб представлення себе, який протягом 26 років був захоплений віртуозом. Так, звісно, це 26-річної «проваги» дасть світло багатьом зіркам, але це не додає її популярності, хоча, можливо, вона покаже наступного року?

9 місце - Emily VanCamp

Ця дівчина є "за все" для серіалу "Ревенж", я чув про неї вперше. На мій погляд, її сексуальність кордонів на невинність маленької дівчини, яка багато чоловіків люблять. Йосип Морган Вампір Дієйс був у відносинах з актрисою за рік. Я не можу сказати Емілі - це секс бомба, але є щось про неї (Я повірю на Йосифа як мій, я вірю, що він має хороший смак).

8 місце: Candice Сванепол

Мапа Я не можу знайти кращий епітет для Candace, але чоловіків знайти її більш сексуальний, ніж чарівність. Добре, їх право, але все одно помітно торкнувшись "чарм" костюмує її більше. Слабкий блондинка з довгими ніжками, спекотними губами і блакитними очима на восьмий лінії.

р.

7 місце - Mila Kunis

Mila - це дуже красива дівчина (всі очі варто!), але я б не зателефонував їй, що сексуальний. Ні, ні, більшість чоловіків вважають за це честь взяти її на себе дату, і щастя бути в одному номері з її на темній ніч, але на мій погляд вона трохи маскуліна. Ця думка була сформована тільки після перегляду її інтерв'ю і більше. Може бути я невірно. Головна Аштон не скаржаться:

6 місце: Джессіка Паре

Цей 29-річний канадський підкорює жіночні форми та обличчя ангела.

5 місце - Беренес Марло

Смішні, іноді грубі, але дуже рідкісна сексуальність. Просування такої жінки для «GQ» буде невиліковним, особливо її кар’єра тепер на підйомі (речіктор бере участь у без назви проекту Terrence Malick разом з Наталією Портманом, Рооне Марою, Кате Бланшетт, Райан Госллінг, Крістіан Бале, Михайло Фасбендер та багато інших голлівудських фігур). 33-річний Berenice має чудовий характер для історії любовного трикутника.

р.

4 місце - Мішель Вільямс

Я не розумію, чому Мішель входить в такі рейтинги, і навіть так високо, але, очевидно, деякі чоловіки люблять її дуже багато. Мішель – це свого роду «брод з молоком» жінка, яка може бути гарною господинею і не менш доброю господинею.

Р

3-е місце - Jennifer Aniston

Найдавнішим в рейтингу є 43-річний Дженніфер Аністон. Так, це її час, в той час як Анджеліна піднімає шість дітей.

2-е місце - Ріанна

Гарячий кошеня з Барбадоса в цьому році був феноменально працює: новий альбом, кілька нових кліпів, міні-тур і, звичайно, неймовірна робота над собою. Співачка помітно втратила вагу і нарешті виявила її спосіб бути гарячою брюнеллю з непристойними манерами. Може бути в цьому році буде в її долі і надзвичайно важливо, тому що її особисте життя коригується і вона повернулася до Кріса.

1-е місце - Кате Вгортон

Наймолодший (20 років) і sexiest дівчина 2012 - це модель з пишними формами Kate Upton.