Піреллі Календар 2013

Календар Pirelli не тільки відомий у всьому світі, але і арт-об'єкт з статусом культу. Недоступно до смертності, Pirelli розподіляє свій знаменитий календар в обмежених кількостях для вибору клієнтів.
Цього року було опубліковано 40-річний ювілейний видання, і його творець був всесвітньо відомий туристичний фотограф Steve McCurry. Можливо, саме тому легендарний календар вперше відійшов від звичної концепції голої краси.
Цього разу Маккуррі вирішив виділити красу душі. Голий ви можете зробити фотографії, стільки ж, скільки вам подобається, і ось моделі з'явилися в одязі, але під впливом душі - їх гуманітарна робота, відданість, ідеалізм. Тому фотограф, звинувачений на зйомки в найвідоміших «гарячих плям» планети, вибрали не прості моделі, але учасники фундаментів, гуманітарних проектів та неурядових організацій.

Я хотів би стріляти їх в спеціальному місці і Ріо підходить найкраще. Так, це був Бразилія, що цей час був відзначений, щоб стати країною безпосередньо захопленою у фотографіях легендарного календаря. Хоча слід зазначити, що це не перший, але навіть третя співпраця Піреллі з спекотним бразильським узбережжям: попередні «бразильські» видання календаря були видані Патріарчкою Demarchelier (у 2005 році) і Террі Річардсон (у 2010 році). Ймовірно, тому що Pirelli є близькою до пристрасного духу Бразилії, або, можливо, причина є більш просаїком – є п'ять шинових заводів відомого італійського концерну.

р.

За словами Стіва Маккуррі, він спрямований на показати культуру, економіку та пейзажі Бразилії одночасно, оскільки люди, які живуть тут. Але фотограф все ще приділяв особливу увагу Ріо-де-Жанейро - там відбувалася зйомки. Я, мабуть, вуличний фотограф, який захопить момент. Я хотів зробити портрет Бразилії, його зображення і культуру, наповнений чисто людським духом.

Р

Ми зняли в районі Пав, це прохолодне місце, де люди висять вночі, Маккарті сказав. Є багато дешевих готелів, автентичних барів, всіх стін в графіті, старих трамваях. Такі місця цікавлять мене більше пляжів і неординарних копакабана.

р.

доб.

Композиція модельних зірок, як і в попередніх проектах, є міжнародним: Бразильський Адріана Ліма, Ісабель Фонтана, актриса Єлиза Седнаю і Соня Брага (який 62 років), співачка Мариса Монте, і моделі з інших країн: Petra Nemtsova, Hana Ben Abdeslem, Leah Kebede, Carly Kloss, Kylie Kuhn і Summer Rain Oakes.

р.

р.

р.

Цікаво, що цей календар також включає фотографії мешканців Ріо-де-Жанейро та навіть приклади вуличного мистецтва.

Р

488587.

2846-1998