Старі літописи

Актриса серії Beverly Hills: 90210. Shanei Grimes займався своїм дружцем – британською моделлю та музикантом Josh Beach. Ця щаслива новина дівчина поділилася на Twitter. У другій половині дня напередодні нового року в Україні відбудеться пара за 9 місяців та за даними джерел, що близько до молодого народу, весілля заплановане на наступний рік і відбудеться в Англії.

994.63 р.

Меган Фокс дав інтерв'ю до Добового Дзеркало, в якому вона розповіла про своє життя після народження сина Ноя.

Про фігуру:
Я отримав тільки 10.5 кілограмів при вагітності і 5 з них все ще зі мною. Я не намагаюся повернутися до своїх старих способів — це не мій пріоритет прямо зараз. Все, що я хочу, щоб бути додому з сином.
Що вона потребує допомоги:
Я переоцінив свої здібності. У дитини дуже складно. Я не мав ідеї, наскільки важко було, Брайан і я був просто вичерпаний. Ви залишаєте всю ніч, і ваше життя приурочена до цієї маленької істоти, яка потребує вам всього часу. Мені подобається. Я мріяв про це, так як я був дитиною, граючи з ляльками. Радість, яку я отримую від своєї кар'єри, нічого не в порівнянні з Радою материнства. Але два тижні тому, я сказав Брайан, що нам потрібно, щоб найняти нічну няню або ми отримуємо розлучення або просто вбити один одного.
Більш ретельний вибір ролей:
Я буду більш обережним. Я вже можу уявити, як мій син буде відчувати себе, коли його друзі школи показують його фотографії в бікіні. Я тепер відхиляю деякі пропозиції, які я попередньо прийняв.
Наскільки дикими днями залишаються:
Коли я був на початку 20-х років, я тренувався на шляху я піднявся. Я не думав про віру або релігію. Але тепер, можливо, тому що у мене є сім'я і дитина, що стадія переходить і я повернувся до своїх коренів.

Джессіка Біель також розповів про своє родинне життя.

Що таке шлюб:
Це означає, що завжди хтось відкриває банку огірків. Ви можете поділитися вгору і вниз. Ви можете мати пригоди з. Хтось піти плавання голий з.
На Justin в домашніх умовах:
Він робить пиріжки. Він вірний Південь, і його бабуся навчав його. Він може зробити тришарові пиріжки і посипати чорнилом торт, який важко вірити. На щастя, це не буває часто, інакше це може стати серйозною проблемою.
На планах майбутнього:
Моя мета тепер працює з хорошими режисерами. Неважливо, якщо це головна роль або епізодична роль. Я хочу працювати з тим, хто отримає мене з зони комфорту і зробити щось, що я не зробив перед.
007: Skyfall став найвищим в Україні. У 40-плюсних днях в домашніх умовах стрічка валила £94,277,612. Для порівняння, Avatar James Cameron зібрано £ 200,000 менше у Великобританії за 11 місяців. Продюсерами фільму є, звичайно, дуже раді, що 50-річчю Бонда була відзначена таким вражаючим рекордом.

Ліндсай Лохан має місце для того, щоб мати місце з одним з членів британського хлопчика гурт The Wanted – Max George.

26 листопада в нічному клубі Ліндсей зробив свій перший публічний вигляд 5 грудня на концерті Jingle Ball в Філадельфії. На фото автографи Ліндасай за лаштунками, де вона проповідально виховала з членами Хотів, які, до речі, були присутні в цьому клубі на дуже ніч, що жінка заявила, що Ліндсай потрапив її, для якого дівчина була заарештована. Це не перший раз, що актриса помітила на концерті цієї групи. Крім того, повідомляється, що дівчина навіть приєдналася до них в тур-автобусі і пішла з хлопцями в наступну точку туру – Бостон.

4 грудня на телебаченні, а організатори з захопленням поціновували шанувальників бренду з заочним інтерв'ю, в якому Міранда Керр спробувала незвичайну роль як журналіста і спілкувалася з однією з артистів, які виступили на шоу - Бруно Марс. У відео нижче ви можете побачити невдалі спроби співачки, щоб дізнатися, як перемогти, як секретні ангели Вікторія, а також раптовий дует Бруно і Миранди, який, як виявилося, співає і грає фортепіано з дитинства.

Співачка тепер вирушає світ, просуваючи свій новий альбом Unorthodox Jukebox, який вже отримав чудові відгуки. 6 Грудень, його продуктивність була трансляцією BBC Radio 1. Бруно виконав кілька новинок, старих хітів, пісня його idol Jimmy Hendrix, а також несподіваний чохол пісень з мультфільму Дісней У 1989 році він знає серцем, оскільки він виріс на чотири сестри. Цей момент починається в 16-й хвилині:

Телеканал Bravo займається телевізійною адаптацією відомого фільму «Діти до обличчя» у 1992 році випуску з Брюсом Віллісом, Goldie Hawn і Meryl Streep у свинцевих ролях. Режисер Роберт Земецький виступить з новим телевізійним драмою. Немає деталей про лиття.

Йозеф Гордон-Левітт може незабаром слідувати за ступеню Джорджа Клоню і Кевін костюмера, і встановити себе не тільки як відмінний актор, але і як режисер. На фестивалі Sundance у 2013 році вперше відбудеться прем’єра фільму Дон Джона. Це темна комедія про Дон Юань, секс-залежність, яка намагається змінити своє життя. Фільм зірвав такі зірки першої величини, як Scarlett Johansson і Juliana Moore. Сам Йосип грає основну роль.

Манія для "50 відтінків сірого" і не думає зупинитися. З Різдвом Христовим видається настільна гра для вечірок на основі книги, рука в створенні якого була поставлена автором роману себе - Е.Л. Джеймсом. Не хвилюйтеся – гра досить невинна, учасники просто просять один одному найдивовижніші питання інтимної природи. Тим не менш, хто бажає придбати спеціальний, більш відвертий, Додаток до гри.

Наприкінці року почалися різні рейтинги. Я презентую вашій увазі п'ять кращих музичних альбомів минулого року за версією журналу TIME. Ви можете відкрити для себе щось нове.

1) Фіона Яблуко “The Idler Wheel is Wiser, ніж водій гвинтових і знеболюючих шнурів подавати вам більше, ніж Ropes Will Ever Do”
(2) Кендрик Ламар — «Діти, м.А.Д»
(3) Френк Океан — «Чанель Апельсин»
(4) Брудні проектори — «Сівінг Ло Magellan»
(5) Getatchew Mekuria & The Ex & Friends — «Яскравий Тезета»
Ще один рейтинг, трохи більше альтернативних боїв, був представлений британським музичним журналом NME, опублікованим з 1952 року. Повний перелік 50 альбомів.

(5) Alt-J - Чудова Хвиля
(4) Кристал Замки - (iii)
3) Френк Океан - Канал Апельсин
2) Гримс - бачення
(1) Тame Impala - Лонеризм

Проголошено продовження теми музики, лауреатів премії Grammy. Лідери в кількості номінацій – цікавіше, всі вони мають однакову кількість – шість – Франк Ocean, Джей-З, Kanye West, а також гурти The Black Keys, Mumford & Sons і веселощі. Серед тих, хто незадоволений, були Justin Bieber's manager, які твітали, що хлопець працював так важко і був оцинкований, а також менш популярні артисти, які вважають, що Grammys тільки дивляться на рівні продажів, а не сама музика.

Перелік номінантів у основних категоріях:

Запис року:
Чорний ключі - Лено Хлопець
Келлі Кларксон - Stronger (Що не вбивати тебе)
Fun. Featuring Janelle Monáe - Ми молоді
Gotye Featuring Kimbra - Деякі, які я використовую для знати
Франк Океан - Дужин Bout Ви
Taylor Swift - Ми ніколи не отримувати назад разом

Пісня року:
Ед Шеран - Команда A
Мігуель - Адорн
Carly Rae Джепсен - Дзвоните до Me Maybe
Келлі Кларксон - незнайомець (Що не вбивати тебе)
Забава Ми молодий.

Альбом року:
Чорний ключі - Ель Каміно
Веселощі. - Деякі ночі.
Mumford & Sons - немовля
Франк Океан - Канал Апельсин
Джек Білий - Blunderbuss
Х'ю Хефнер намагається знайти особисте щастя. Відомий плейбой знову бере участь у Кристал Харрісі і призначений для того, щоб зробити свою правову дружину напередодні Нового року. Це друга спроба. У червні 2011 року дівчина скасувала весілля 5 днів до цієї радісної події. Повідомляємо, що цей час пара все одно вирішує проблеми.