Все, що залишилося позаду.

Незважаючи на те, що фінальна частина «Сага суті» ще йде в театрах, я думаю, що всі ті, хто цікавиться цією плівкою, довго дивилися і утворилися думки про неї. Насправді, для того, щоб якось підвести підсумки і освіжати спогади про всі частини саги, я пропоную вам вибір фотографій з за лаштунками Twilight.

Тексти пісень, а це означає: Я буду сказати прямо: мій ставлення до Світильник позитивно. Я дивлю фільми в цій серії, як спосіб відволікати і розвести своє дозвілля, яке часто зводиться до перегляду фільмів, світлих фільмів, таких як Twilight, і отримати задоволення від неї (після всього, якщо дивитися щось, як Mulholland Drive весь час, ваш мозок буде вибухнути). Крім того, я не вважаю, що «Сага сутінки» «Бразиновий гниття», як так звані кіномовники, як кажуть, тому що я дивлюся на такі ступінчасті американські (і не тільки) комедії, де все кипить до синів, павук і блювоти.

Тепер для хороших речей. Є багато фотографій, тому я вирішив розбити їх в розділи відповідно до кожної частини фільму. Со...

Twilight, 2008, реж. Катерина Hardwicke

Ця частина визнала початок того, що ми зараз називаємо «Квітковий сага», а найулюбленішим шанувальникам франчайзингу (хоча «Dawn 2» може бути хороший конкурс для нього. Це смішний, щоб побачити, як молодий і смішний деякі актори виглядають.

Все, що залишилося позаду. р.

Ви не можете подивитися на Taylor Lautner без сліз. Він 16, він виглядає 12.

Актори з режисером Катериною Hardwicke. Актор Біллі Бурке сам вирішив, що його персонаж повинен носити вуса.

Як народилися ніжні почуття між Робертом Паттінсоном і Крістен Стюартом, що призвело до спільного життя, неповаги, чутки про весілля і близько десятка ненароджених дітей. Хто знає...

До речі, Генрі Савелл був обраний для ролі Едварда, але роль все-таки пішла на Паттінсон. Також в ролі головного вампіра ми можемо побачити Ben Barnes, Shiloh Fernandez, Tom Sturridge і Jackson Rathbone, які грали Jasper.

Але Крістен Стюарт майже не мав серйозних конкурентів в боротьбі за роль Белла. Емілі Хірш консультував Hardwicke, щоб взяти на себе роль Стюарта, оскільки він був просто відданий її виступом у спільному фільмі Into the Wild.

Все, що залишилося позаду. Р.

Все, що залишилося позаду. доб.

Зйомка флешбека, де клен клен переплетає дер. На цій сцені, ніхто не постраждав.

111750 р.

Сестра братів. Я сміхався, коли я бачив Emmett носіння мішка відварених яєчок.

Kellan Lutz і Nikki Reed babysit один з членів екіпажу. До речі, зірка «90210» АннаЛинн Маккорд слухав роль Розалі. Aishwarya Rai. Але перший не проходив литву, а Айшваря з часом звернулася до ролі, тому що вона боїться виглядати занадто старою поруч з Emmett. Не дивно, що вона була 35-річною.

Роль Emmett може вийти на супер сексуальний Cam Gigande, але як ми всі знаємо, він грав на темній стороні.

27837618

Стріляти гру бейсболу. Мій улюблений момент в кіно.

Боротьба сцена в балетному залі. Для того, щоб показати рани Белла, які вона отримала в боротьбі з James, медом і меленим курячим м'ясом, були використані в міру можливості. Незвичайний спосіб.

Назва торта на 18 день народження Крістен Стюарт

New Moon (2009), реж. Кріс Вейц

Ця частина франшизи вважається найгіршою. Здавалося б, але це в цій плівці, яка вовки і м'язової Тейлор Lautner вперше з'являються!

В цілому, перед початком зйомок були ромби, які Лаутнер замінять більш дорослим актором. Але потім Тай скелястий, отримав краще і став секс-символом фільму.

Він навчився навіть під час зйомки, щоб після підйому ваги м'язи було набрякати і виглядати ще більше. Це жарт, хоча це правда.

Довгий час я не міг пам'ятати, що ця сцена була, але потім я дізнався, що вона зняла нічну сцену Белла, яка була просто вирізати з плівки.

Паттінсон і Стюарт з режисером фільму Крісом Вейц.

Роб і Крістен на зеленому екрані, який дає нам красиву картину і багато спеціальних ефектів.

Але іноді актори повинні діяти, щоб говорити, жити. Навіть якщо це невеликий басейн з водою.

Vampire тиждень

Але ці крапки призначені для створення візуального ефекту (наприклад, усунення носа, як у випадку Вольдеморту). Паттінсон був більш щасливим - ніс був лівий на місці, але створив красиву флікер на шкірі. Процес зйомки себе...

... і фактична накладення зображення на обличчі за допомогою спеціальних комп'ютерних програм.

Закуска.

... і димови.

Кріс Weitz і Майкл Шен. Директор засудив Михайлов за роль Аро протягом тривалого часу, оскільки Шен не хочу зірвати в «інші вамперіях в його біографії», але дав, коли Weitz дав йому незворотний аргумент: «Я дуже доброзичливий, але ви насправді загрозу». Шин не може погодитись більше.

Акція! Звичайно, в таких складних сценах, Паттінсон був замінений на подвійний (праворуч).

Вольтурі, кухарі та їх творець Стефані Мейєр.

Італійське місто Монтепульчіно було обрано до фільму масової сцени на площі. У зйомках взяли участь 130 додаткових – мешканців міста.

Безперервно бути ...