♪ ♪ ♪

Два народилися в той же день, 25 вересня. Правда, 25 років Можливо, в цьому вже був якийсь символізм, що свідчить про загальну схильність долі. Михаїл вже був суперстаром і винахідливим Голлівудським серцебиттям, а Катерина була просто ріпивши перші і скромні плоди полум'я. Хто знає, без яких мінісерії про титан, в якому його благоустрій остаточно доторкнувся до загального публіки, чи вони зустрілися один раз в 1998 році на однойменному кінофестивалі. Хоча, можливо, в цьому випадку доля підготувала для них різний рецепт щастя, який, однак, приготував себе. Ми зустрілися з Катеріном у Франції в 1998 році на вечерю на кінофестивалі Deauville. Ми тільки знаємо один за 10 хвилин, коли я сказав Катерину, я збираюся батько її дітей. Вона не поспішала оцінити. Я вже через 9 місяців!
♪ ♪ ♪

♪ ♪ ♪

Але після дев’яти місяців найприємнішого сходу у світі (Дуглас приурочився у старомодному вигляді красиво і рясно), юна актриса ослаблена її захистами. На яхті Дугласа в Майорка, і був спійманий від ubiquitous paparazzi, однак, Михайло не жив з дружиною протягом трьох років, і офіційно назвав Катерін його наречену, тому скандал не вийшов. Яким чином побоювалися закохані батьки. Я ніколи не забув, як він відповів мій батько, перш ніж ми одружені. Ми привітали наших відносин, але в якомусь моменті папарази виловили нас. На яхті, в руках... і я був, щоб говорити, зверху... і без... В цілому, це час, щоб представити батькам до Михайла, і вони якось пережили цю публічність з найвищою фото. Як тільки вони подрібнили руки, батько серйозно просить Михайла, «Що ти робив з дочкою на яхті?» І сказав він: "Ви знаєте, Девід, Я радий Катерін був зверху." Гравітність працювала для неї. Від мене! А батько сміхався і вони стали друзями.
♪ ♪ ♪

Катерина сама не була настільки визначена при зустрічі відомого батька коханого, за її словами, вона була дуже турботою, але Кірк був більш ніж непристойний і доброзичливий, підбадьоривши сина за чудовий вибір, кажучи, що Ег, Майк, якщо я був 30-річний молодший, від вас відчував.
♪ ♪ ♪

І все ще трапилося деякі скандали в родині Дуглас: Дідра – дружина Михайла – відмовилася дати йому формальне розлучення, вимагаючи $ 60 млн у компенсації. Але бажання маррі Катерини була занадто великим і Дуглас не чекала довго, але швидко сплачував необхідну кількість, отримавши бажану свободу і можливість офіційно надати своїй красивій нареченій оригінальне кільце з 10 каратним діамантом, який був оточений 28 більш діамантами.

♪ ♪ ♪

Звісно, Катерін сказав так, і вона змушена її зареєструвати пренуптаційний контракт, який, в разі розлучення, потрібно Михайло сплатити його $3.2 млн на рік, вона проживала разом. Дуже дивний, хоча, як ще поводитися з коханою людиною, але з таким багажником жінки за плечима. Тим не менш, цей час герой-любитель був дуже серйозним і рішучим.

"Я знаю, що ви є безкоштовним чоловіком, і ви маєте право зробити все, що ви хочете." Але якщо ми знайомі, хочу почати з чистого шиферу. Ви повинні мати лише мене. І я скажу вам, за останні кілька років я зрозумів, що якщо ви не мучетеся з жінками, вони розуміють, що ви знайомите когось. Я мав піти в офіс і зробити деякі телефонні дзвінки, щоб зробити лист дійсно чистим. Але я ніколи не відповідав, що багато хто з тих, хто насправді займався.
♪ ♪ ♪

Катерина Зета-Джонс і Михайло Дуглас в листопаді 2000 року. По суті, оригінальна дата весілля, яку набрали 25 вересня – їх символічний день. Але... наречена була все в догляді від новонародженого сина...
Коли Катерін раптом став вагітним, вона запропонувала своєму майбутній чоловіку Майку, давайте це: перший я дам вам дитину, а потім ми граємо на весілля. У серпні 2000 р. Дилан народився.

♪ ♪ ♪

18 листопада в готелі Плаза в Нью-Йорку відбулася одна з найрозкішніших весіль в Голлівуді. Для фото з цього торжества журнал OK повинен сплатити $ 1.6 млн. Серед запрошених гостей були Джек Нікольсон, Шарон Камінь, Брад Пітт, Морський Коннер, Ентоні Хопкінс, Стівен Спелберг і, хто думав, Генеральний секретар Кофі Аннан. Катерина зносила дизайнерську алмазну сукню Крістіана Лакройса.

♪ ♪ ♪

Розкішне весільне свято плавно протікає в щасливе сімейне життя. Через три роки пара мала дочку Каріс. Михаїл Дуглас став найбільш кар'єрним і приурочним батьком сім'ї, його кар'єра приймала спину. Це не дивно: коли людина має дружину 25 років, крім кінозірки, а потім мати дітей, час змінити своє життя. Що відбулося. У першу чергу я маю сім'ю, дітей. Я не можу дозволити повторювати помилки, які я зробив, коли я був молодий.
♪ ♪ ♪

Але Катерина була протилежною – вона просто приступила на її творчий шлях зірки і не мала намір відступати від неї. Звичайно, батьківські актори влаштовують свої графіки так, щоб хтось завжди залишився з дітьми, але частіше це «один» був Михайлом, в якому справжній вулкан батьківських почуттів знеболюється. А тепер він усвідомив, як погано він приніс і позбавив увагу першого сина.

♪ ♪ ♪

У своєму домі в Бермудському, Дуглас піклується про дітей: купання їх, ходьба з ними і навіть приготування їх млинців з кожним днем для сніданку, в той час як Катерін був набор. Ми в різних стадіях життя, тому Михайло каже мені: не повертайте пропозиції заради сім'ї, працювати, поки у вас є нудота. Він вже став все, вже отримав все в своїй кар'єрі і може жити без професійних зобов'язань, робити тільки те, що він хоче зараз: чи грати Wall Street 2, або випікати млинці. й
♪ ♪ ♪

Тут ми: десятки фільмів, два Оскари, і дитина переконаний, що єдине, що я можу зробити це млинці. І з іншого боку, не покаже його "Базовий інстинкт"! лунки, сміхання, дружини Михайла.

♪ ♪ ♪

Однак, крім щастя, доля приготувала їх і ускладнює час з випробуваннями. Коли, нарешті, у віці 66, Дуглас був діагностований етапом чотири раку горла. Так вона стала господинею, кожен хвилина вона була з чоловіком. Через рік Михайло заявив, що він міг подолати хворобу за допомогою потужної підтримки людей, близьких до нього: Я не уявляв, що раніше. Зробляв мене, як дорогоцінні сім'ї і друзі.
♪ ♪ ♪

Але після свого чоловіка Катерина сама загинула від стресу: через рік боротьби за життя Михайла та емоційне перенапруження, вона розробила маніко-депресивний синдром. Потрібні сказати, що пара знову пережила нову атаку разом. Доброго дня.

♪ ♪ ♪ р.

♪ ♪ ♪

У пара є ще один будинок – в Іспанії – де вони витрачають час тільки разом, відокремлений від усього світу. Ми спробуємо провести час. Це, як правило, просто Майкл і мене. Просто плавання, розмова, музика, довгі вечері.
♪ ♪ ♪

Як правило, якщо кожен з двох піклується про благополуччя одного, то їх загальне самопочуття просто не має сенсу зникнути. Секрет щастя зазвичай геній, але простий.